*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

html templates
asus,fx505,gamer,notebook,gaming

Egyesítsd a legújabb AMD Ryzen™ processzort és az NVIDIA GeForce GTX™ grafikát egy akár 120 Hz-es IPS-szintű NanoEdge kijelzőn az új ASUS TUF Gaming FX505 laptoppal, amely magával ragadó, nagy teljesítményű gaminget kínál elérhető áron. Katonai szintű MIL-STD-810G szabványok szerinti tesztelésen és tanúsításon megy keresztül, biztosítva az ellenállóságot és tartósságot, ami a mindennapos ütődések és rázkódások elviseléséhez szükséges.

IPS-SZINTŰ NANOEDGE KIJELZŐ

MAGÁVAL RAGADÓ LÁTVÁNY AZ ULTRAGYORS KIJELZŐN

Az új NanoEdge dizájn kávája keskenyebb, mint valaha, 6,5 mm-es kávával a rendkívül lebilincselő látványért sokkal kompaktabb kiszerelésben. Az ASUS TUF Gaming FX505 akár ultragyors, 120 Hz-es, IPS-szintű panellel is rendelkezhet a szupersima játékért, minimális mozgás közbeni elmosódással. A széles betekintési szögű technológia egyenletes színeket biztosít akkor is, ha extrém szögből nézed a kijelzőt.

* A kávaszélesség a kijelző és a laptop kerete közötti mért távolság.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

JÁTÉKRA KÉSZ TELJESÍTMÉNY

ÖSSZPONTOSÍTOTT TŰZERŐ, BÁRMELY FELADATHOZ

Ez a kompakt gamer laptop messze a súlycsoportja fölött teljesít. Az ASUS TUF Gaming FX505 akár a legújabb GeForce GTX™ 1660 Ti GPU-val is rendelkezhet a gördülékeny játékért és élő közvetítésért, plusz négymagos, nyolc szálon futó AMD Ryzen processzorral, mely gyorssá és hatékonnyá teszi a mindennapos teljesítményigényes feladatokat. Ezen processzorok egyesített tűzerejével bármilyen feladatra készen állsz a gaming arénában és azon kívül is.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming
asus,fx505,gamer,notebook,gaming

Turing shaderek

A lebegőpontos és az egész számokkal végzett műveletek párhuzamos végrehajtásával, az adaptív árnyalási technológiával és egy új, elődjénél kétszer nagyobb gyorsítótárral rendelkező, egységes memóriaarchitektúrával, a Turing shaderek lenyűgöző teljesítménynövekedést tesznek lehetővé a mai játékokban.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

Lenyűgöző teljesítmény

Készülj fel az AAA-kategóriás játékra a GeForce GTX 1070-ével vetekedő teljesítménnyel.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

GeForce Experience

Rögzíts és ossz meg barátaiddal videókat, képernyőképeket és élő közvetítéseket. Tartsd naprakészen GeForce illesztőprogramjaidat, és optimalizáld a játékon belüli beállításokat. A GeForce Experience™ alapvető kísérője GeForce grafikus kártyádnak.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

NVIDIA Ansel

Ez a hatékony eszköz lehetővé teszi, hogy professzionális minőségű képernyőképeket készíts játék közben. Rögzítsd és oszd meg legszebb játékélményeidet szuper felbontásban, 360 fokos, HDR és sztereó képekkel.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

Közvetíts úgy, mint egy profi

Csodálatos teljesítményben és képminőségben lehet részed a Twitch vagy YouTube élő közvetítéseid során. A GTX 1660 Ti dedikált hardveres enkódere 15%-kal nagyobb hatékonyságot kínál az előző generációs grafikus kártyáknál, és az Open Broadcaster Software (OBS)-hez van optimalizálva.

ASUS TUF GAMING

KEMÉNYEBB A HAGYOMÁNYOSNÁL

A végső erő (The Ultimate Force - TUF) szellemiségével átitatott ASUS TUF Gaming FX505 megfelelt számos szigorú, katonai szintű MIL-STD-810G tartóssági teszten*, sikeresen túlélve olyan körülményeket, mint a közvetlen napsugárzás, magaslati és szélsőséges hőmérsékleti viszonyok. Tanúsítottan ellenáll a mindennapos használatnak, a véletlen ütődésektől a váratlan asztalra ejtésekig. A tartós és stabil ASUS TUF Gaming FX505-öt tűrőképességének határáig toltuk, hogy csakis a legjobbat biztosítsa a gamerek számára.

* Ezeket a teszteket szigorú környezeti feltételek között, minőségellenőrzési mérnökök felügyelete mellett végeztük. A megfelelő ellenőrzés, vagy irányítás hiányában végzett terméktesztek károsíthatják a terméket, és bizonyos esetekben olyan helyzeteket is létrehozhatnak, amelyek sérülésekhez, fogyatékossághoz vagy halálhoz vezethetnek.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

HYPERSTRIKE BILLENTYŰZET

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉP ÁLTAL INSPIRÁLT RGB-HÁTTÉRVILÁGÍTÁSÚ BILLENTYŰZET

Az ASUS TUF Gaming FX505 billentyűzetét játékhoz optimalizáltuk, összes zónája RGB-háttérvilágítással* rendelkezik, ami a TUF Aura Core panellel vezérelhető, így kifejezheted saját, egyedi stílusod. Az exkluzív HyperStrike technológia biztosítja a pontosabb gépelést és a fejlett ergonómiát az asztali számítógép által inspirált kialakításnak köszönhetően, kiemelt WASD billentyűcsoporttal, szélesebb szóköz-billentyűvel, elkülönített nyíl billentyűkkel, és a funkcióbillentyűk között észrevehető hézagokkal. Mindemellett az Overstroke technológia gyorsabban regisztrálja a billentyűleütéseket a pontos és könnyed vezérlés érdekében.

* Az RGB-háttérvilágítású billentyűzet bizonyos modelleken nem elérhető.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

HŐKEZELÉS

A HYPERCOOL TECHNOLÓGIA NÖVELI A TARTÓSSÁGOT

Az ASUS-exkluzív HyperCool technológia* a pormentesítő hűtőrendszerből (ADC) és a HyperFan-ből áll, kivételes hűtést biztosítva a maratoni játékok alatt. A hűtést szintén javítja a szabadalmaztatott trapéz kivágású fedél és az intelligens, párhuzamos ventilátor elhelyezés is.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

AUDIO

MAGÁVAL RAGADÓ DTS SURROUND HANGZÁS

DTS fejhallgató: Az X™ technológia magával ragadó, hifi 7.1 csatornás virtuális surround hangzást biztosít mozi-minőségben még fejhallgató használatakor is. Optimalizált beállításokkal rendelkezik játékhoz, sporthoz és filmekhez, emellett beépített hangszínszabályzóval is, a további finomhangoláshoz.

Mobirise

MEMÓRIA

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ MEMÓRIA

Készülj fel a komoly, többfeladatos munkavégzésre — az ASUS TUF Gaming FX505 négymagos processzora akár 32 GB-os, kétcsatornás DDR4 2400 MHz-es memóriával párosul a megnövelt teljesítmény és energiahatékonyság érdekében.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

EXKLUZÍV SZOFTVER

EGYSÉGES RENDSZERHANGOLÁS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS

A TUF Gaming Armoury Crate minden alapvető rendszer- és világítás vezérlőt a kezed ügyébe helyez egyetlen segédprogramon belül. Könnyedén módosíthatod mindkettő beállításait, és akár négy játékprofilt is létrehozhatsz, melyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat. Ezek a lehetőségek csupán a kezdetét jelentik annak, amit ezzel a sokoldalú eszközzel beállíthatsz.

* A világítás vezérlési funkció bizonyos modelleken nem elérhető. 

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

I/O PORTOK

KÖNNYEN ELÉRHETŐ I/O PORTOK

Az ASUS TUF Gaming FX505 számos I/O portot tartalmaz, egy USB 2.0 és két USB 3.1 1. generációs A típusú portot gaming kiegészítőidhez, emellett egy HDMI 2.0 portot egy külső kijelző csatlakoztatásához. Minden port a laptop bal oldalán helyezkedik el, így semmi sem akadályozza a jobb oldali egérkezelést.

asus,fx505,gamer,notebook,gaming

AJÁNLOTT OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK

TEDD TELJESSÉ FELSZERELÉSEDET

Az ASUS TUF Gaming FX505 modellhez opcionálisan a legújabb TUF Gaming kiegészítőket mellékeljük.* A TUF Gaming hátizsák elválasztókkal ellátott hatalmas belső rekesszel rendelkezik, hogy biztonságosan tárolhasd és szállíthasd a LAN partikra és bajnokságokra az ASUS TUF Gaming FX505-öt és valamennyi kiegészítődet. A TUF Gaming M5 egér tökéletes kiegészítő az ASUS TUF Gaming FX505 mellé. Tartós és ergonomikus, hat programozható gombbal, alacsony súrlódású lábakkal, sőt még személyre szabható világítási effektekkel is rendelkezik.

* Az elérhető opcionális kiegészítők előzetes értesítés nélkül változhatnak. A pontos ajánlatok iránt kérjük, érdeklődj a helyi kereskedőknél.
A TUF hátizsák méretei: 15 x 33 x 50 cm, 15 colos és 17 colos laptopokat tud befogadni.
TUF Gaming M5 egér méretei: 6,1 x 11,1 x 4,2 cm. Kattints ide, ha többet szeretnél megtudni a TUF Gaming M5-ről.  

asus,fx505,gamer,notebook,gaming