*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

create your own site
asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Első pillantásra felmérhető, hogy a ROG Huracan nem hasonlít egyetlen más gamer asztali számítógépre sem. Agresszív kialakítású, aszimmetrikus házának felhajtható, mágneses oldallapja van, amely nyitott állapotában javítja a légáramlást a rendszerbe, lehetővé téve a CPU és a GPU teljesítménynövelését. Az extra légáramlás biztosítja a hűtést, ami a 8. generációs Intel® Core™ i7 processzor és az NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafika teljes dühének elszabadításához szükséges a rendkívüli gaming élményekértígy a legextrémebb beállításokon játszhatod a legújabb játékokat is. 

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Kialakítás

CSATÁKBAN EDZETT CYBERHARCOS

A Huracan egy nagy teljesítményű, kompakt, 13 literes gamer asztali számítógép cyberharcos és cyberpunk dizájnelemekkel. Agresszív, szögletes házán az éles ráncok harci hegekre emlékeztetnek. A Huracan mágnesesen rögzített burkolattal rendelkezik a jobb oldalon, ami kinyitva javítja a hőelvonást és az általános teljesítményt.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming
asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Bővíthetőség

HARDVERFRISSÍTÉS KÖNNYEDÉN

Annak érdekében, hogy készen állj a jövő csatáira, mindkét oldalpanel nyitható, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a belső alkatrészekhez, amikor eljön az ideje, hogy frissíts a legújabb hardverre. Frissíts erősebb grafikus kártyákra, nagyobb kapacitású tárolóeszközökre, vagy egyszerűen adj hozzá még több RAM-ot, hogy gamer felszerelésed mindig naprakész legyen. Még egy 2,5 hüvelykes hot-swap SSD tálcával is rendelkezik, ami másodpercek alatt kivehető és cserélhető.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Hőelvezetési megoldás

KERÜLD A MELEG HELYZETEKET

A Huracan légbeömlőkkel rendelkezik a ház elején, tetején és alján. Az oldalfedél felnyitása még ehhez járul hozzá, maximális mennyiségű hűvös levegőt engedve a házba. Ez 16%-kal növeli a légáramlást és 15%-kal csökkenti a belső hőmérsékletet, ami segíti a kritikus komponensek hűtését. A Huracan pontosan azt kínálja, amire a játékhoz szükséged van – egy kompakt asztali gép, ami hűvösen és csendesen üzemel a teljesítmény visszafogása nélkül. 

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Teljesítmény

ENGEDD SZABADJÁRA VALÓDI KÉPESSÉGEIT

Felhajtható mágneses oldalburkolata kiemeli a Huracant a versenytársak közül. Az oldallap felhajtásakor elszabadulnak ennek a lenyűgöző gamer asztali számítógépnek a valódi lehetőségei; belső szenzorok teljesítménynövekedést indítanak be, a CPU esetében akár 11%-kal, a GPU esetében akár 8%-kal növelve a teljesítményt. Ez az intelligens termikus megoldás gyorsabb képfrissítést eredményez, és segít igazi fölényt elérni a gamingben. Az oldallap nyitott állapotában a Huracan képes akár 82 fps képfrissítési sebességgel futtatni a Destiny 2-t 4K UHD felbontásban – az oldal zárt állapotában mért 66 fps-ről felgyorsulva.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Játék teszt

RENDKÍVÜLI JÁTÉKÉLMÉNYEK

Hogy a Huracan biztosan a legjobb játékélményt nyújtsa, a ROG mérnökei a legújabb AAA játékokat tesztelték vele, és az eredmények kiemelkedőek: Ultra” grafikai beállításokkal a Huracan a Destiny 2-t QHD felbontásban 100 fps sebességgel tudja futtatni, míg 4K UHD-ban elképesztő 60 fps-el.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

VR-képes technológia

TÚLLÉPVE A VALÓSÁGON

Az NVIDIA VRWorks™ technológia kínálja a legalacsonyabb késleltetést, és plug-and-play kompatibilitást tesz lehetővé a piacvezető VR eszközökkel. Vesd be magad a VR játékokba, ahol a hangzás, a fizikai és a tapintásbeli érzékelés által minden pillanatot hallhatsz és érezhetsz. Tedd fel VR headsetedet, és hagyd, hogy a Huracan magával ragadjon kiterjedt gaming világokba.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

A tökéletes gamer platform 

Az NVIDIA új vezető terméke, a GeForce® GTX 1080 a világ legfejlettebb gamer GPU-ja. Az új NVIDIA Pascal™ architektúrával hajtva a GeForce GTX 1080 elképesztő teljesítményt, innovatív új játéktechnológiákat és magával ragadó, új generációs virtuális valóságot nyújt.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Teljesítmény

A vezető GeForce GTX 1080 óriási előrelépés teljesítményben és energiahatékonyságban. Ultragyors FinFET és nagy sávszélességű GDDR5X technológiákkal rendelkezik, a DirectX 12 funkciók támogatása pedig a leggyorsabb, leggördülékenyebb, leginkább energiahatékony játékélményt eredményezi.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Új generációs gaming technológiák - NVIDIA Pascal

A GeForce GTX 1080 a Pascal erejét használja, hogy megfeleljen a legújabb kijelzők támasztotta követelményeknek, mint a virtuális valóság, ultranagy felbontás és több monitor egyidejű használata. A legújabb NVIDIA GameWorks™ technológiákkal működik a zavartalan játékért, filmszerű élményekért és a forradalmi, 360 fokos képrögzítésért—még VR esetén is.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

VR-képes technológia

VR-képes Fedezd fel a következő generációs virtuális valóság teljesítményét, a legalacsonyabb késleltetést és a plug-and-play kompatibilitást a piacvezető eszközökkel – mindezt az NVIDIA VRWorks™ technológiák által. A VR hangzás, fizika és tapintás által minden pillanatot hallhatsz és érezhetsz.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Aura SYNC

SZINKRONIZÁLT AURA SYNC VILÁGÍTÁS

A testre szabható Aura fényhatások 16 millió szín választékát kínálják, így a Huracan megjelenését és stílusát a játékhoz igazíthatod, amivel éppen játszol. Az Aura Sync technológia segítségével összehangolhatod a fényeffektusokat az Aura Sync által támogatott gamer egerekkel, fejhallgatókkal, billentyűzetekkel, monitorokkal és egyéb kiegészítőkkel, hogy egységes megjelenést kölcsönözzenek gamer felszerelésednek.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Audio 

AUDIOFIL SZINTŰ HANGZÁS

Lenyűgöző 32-bit/384 kHz-es audio kapacitással az ESS® Sabre DAC és erősítő a CD minőségnél 8-szor nagyobb mintavételi rátát biztosít a teltebb és részletgazdagabb hangzásért. Az alacsony frekvenciájú hangokat hangosabban, az audio spektrum magasabb tartományában elhelyezkedő hangokat pedig részletgazdagabban játsza le. Emellett nagyobb dinamikatartományt (DNR) kínál, ami gazdagabb és kevésbé torzított hangzást eredményez, valamint magasabb jel-zaj arányt (SNR) tesz lehetővé, hogy megszabadítson a bosszantó zajoktól. Ezt hallanod kell, hogy elhidd!

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming
asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Audio

A HANG, AMI FESZEGETI A HATÁROKAT

A Sonic Studio III gondoskodik a kiváló minőségű hangzásról, illetve a még jobb streamelésről és hangfelvételről a játék során, a tökéletes beszédfelvétel és zajcsökkentés érdekében. Képes 7.1 csatornás surround audiojelet szimulálni, ezáltal magával ragadó és pontos 3D audio élményt kínál egy átlagos fejhallgatóval is.

Széleskörű csatlakoztathatóság

SZÉLESKÖRŰ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A Huracan összesen kilenc USB porttal rendelkezik: egy USB Type-C™ (USB-C™) és nyolc Type-A porttal; az összes gamer kiegészítőd és a VR eszközöd csatlakoztatásához. A legújabb Intel Ethernet Connection I219-V vezérlő szolgáltatja a nagy teljesítményű, gigabites hálózati csatlakozást. Jelentősen csökkenti a CPU-terhelést, miközben kivételesen nagy TCP és UDP sávszélességet kínál. Röviden, több számítási teljesítményed marad a játékra. Az integrált csatlakoztathatóság (CNVi) architektúrával az Intel Wireless-AC 9560 szupergyors és stabil 2x2 802.11ac Wi-Fi-t kínál. Az erőteljesebb jelátvitelnek és a 802.11b/g/n Wi-Fi sebesség akár hatszorosának köszönhetően simább online gaming és videostreaming vár rád. A beépített Bluetooth® 5.0 kényelmesen párosítja össze a Huracan-t bármilyen Bluetooth-eszközzel a teljes gaming élmény érdekében.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Kijelző

TÖBBMONITOROS GAMING

Két HDMI, két DisplayPort és egy DVI kimenettel a Huracannal akár egyszerre három kijelzőn is játszhatsz, mellyel taktikai előnyt szerezhetsz a csatatéren. A több kijelző támogatása azt jelenti, hogy a kiegészítő kijelzőt használhatod csevegődobozok vagy játékon belüli térképek megjelenítésére. Vagy akár használhatod élő közvetítések, TV műsorok és filmek nyomonkövetésére, vagy webböngészésre.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Különleges szoftver

VEDD KEZEDBE A TELJES IRÁNYÍTÁST

Az Aegis III egy rendszerteljesítmény-figyelő alkalmazás, mellyel nyomon követheted az aktuális ventilátorsebességeket, a CPU- és memóriahasználatot, valamint a letöltés és feltöltés állapotát. Választhatod a ventilátorsebesség kézi beállítását, vagy kiválaszthatod az előre beállított ventilátor-üzemmódok közül az alkalomnak megfelelőt, automatikus figyelmeztetéssel, ha a rendszer túllépi a hőmérséklet vagy a feszültség küszöbértékét. Az Aegis III applikáción keresztül vezérelheted a fényhatásokat is, és hozzáférsz a Sonic Studio III, Sonic Radar III, és az XSplit Gamecaster szolgáltatásokhoz.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming
asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

Aura Sync

Az Aura Sync-el egyszerűen testre szabhatod a Huracan és a többi Aura Sync-kompatibilis ROG-kiegészítő színeit. Fedezd fel a kilenc lenyűgöző fényeffektust, köztük az Üstökös (Comet), a Színciklus (Color Cycle) vagy a Szivárvány (Rainbow) módot.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

XSplit GameCaster

A Huracan örökre szóló, ingyenes XSplit Gamecaster hozzáférést biztosít. Az XSplit Gamecaster segítségével könnyedén streamelhetsz és készíthetsz felvételt a játék során. Egy játékon belüli overlay ablak egyszerű streamelést és felvételkészítést tesz lehetővé, valamint játékon belüli megjegyzések létrehozását a képernyőn zajló események kiemelésére. Akár kapcsolatba is léphetsz közönségeddel, miközben a Twitch-en közvetítesz.

asus,rog,g21,hurracan,gamer,desktop,gaming

GameFirst V

A ROG GameFirst V technológia úgy szabályozza a hálózati csomagokat, hogy nagyobb sávszélesség jusson az online gaminghez és a streameléshez szükségeseknek. Az új, multi-game teaming funkcióval megnövelheted az összesített sávszélességedet, mivel akár négy gateway-t is összekapcsolhatsz, így maximalizálhatod az adatátvitelt a játékhoz!