*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

bootstrap html templates
asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

A G703 egy vadállat, mely felveszi a versenyt napjaink gamer asztali számítógépeivel gyárilag túlhúzott 8. generációs Intel® Core™ i9 processzorának és NVIDIA® GeForce RTX™ 2080 grafikájának köszönhetően. A legújabb AAA játékokkal való legnagyobb felbontásban történő játékra terveztük, ez az erőteljes Windows 10-es laptop IPS-szintű kijelzővel rendelkezik 144 Hz-es képfrissítési frekvenciával és ultragyors, 3 ms-os GTG válaszidővel a folyamatos, alig, vagy teljesen elmosódásmentes látványért. A ROG-exkluzív szoftver lehetővé teszi a váltást az Optimus energiatakarékos mód, vagy az NVIDIA G-SYNC™ között, mellyel a legfolyamatosabb játékot élheted át vizuális akadozás és szakadozás nélkül. A G703 felgyorsítja a betöltési időket RAID 0 konfigurációs három NVMe® PCI Express® SSD-jével, mely akár 8700 MB/s-os olvasási sebességet is biztosíthat – ez a leggyorsabb tárolómegoldás, melyet valaha laptopban találhattál. Vezeték nélküli teljesítménye meghaladja napjaink hálózati szabványait; a 2.5 G-s port több, mint kétszer gyorsabb sebességet kínál, mint az iparág, míg az Intel Gigabit Wi-Fi akár 1,7 Gbps-ot is elérhet – ez 12-szer gyorsabb a 802.11b/g/n1-nél!

TÚLHÚZOTT TELJESÍTMÉNY

A GAMER LAPTOP ÚJRADEFINIÁLÁSA

A G703-al a legmagasabb beállításokkal élvezheted az AAA játékokat az igazán magával ragadó gamer élmény érdekében. Gyárilag túlhúzott Intel Core i9-8950HK processzor hajtja, mely képes a hihetetlen 4,8 GHz elérésére (összes mag) - több, mint 11%-al felülmúlva a névleges sebességet. És itt nem áll meg: a teljesen új NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU 8 GB GDDR6 VRAM-al fotórealisztikus grafikát biztosít a valós idejű ray tracing technológiának és a mesterséges intelligenciával fokozott képfeldolgozásnak köszönhetően. A ROG-exkluzív Armoury Crate segédprogram mindezt a teljesítményt kezed ügyébe helyezi egy intuitív irányítópulton keresztül. Húzd túl amikor csak szeretnéd és feszegesd a G703 határait mindössze néhány egérkattintással.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming
asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

NVIDIA Turing™ architektúra

Ez a forradalmi architektúra teljesen új GeForce® RTX platformunkkal ötvözve együttesen biztosít valós idejű ray tracing-et, mesterséges intelligenciát és programozható árnyékolást. Még sosem hoztál létre és élveztél játékokat ehhez hasonlóan. 

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

Valós idejű ray tracing a játékokban

A ray tracing a végleges megoldás az élethű világítás, tükröződések és árnyékok megjelenítésére, olyan szintjét biztosítva a realizmusnak, mely messze meghaladja a hagyományos renderelési technikák használatával elérhető lehetőségeket. Az NVIDIA Turing™ az első GPU, mely képes valós idejű ray tracing-re. 

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

A GeForce® RTX gamer GPU-k következő generációs GDDR6 memória támogatással, és sok egyéb mellett DirectX 12 funkciókkal felszerelve érkeznek. Ez a grafika újrafelfedezése. 

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

Játékra kész illesztőprogramok

Élvezd a lehető legmagasabb szintű teljesítményt és a lehető legsimább élményt attól a pillanattól kezdve, ahogy elkezdesz játszani. 

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

Átütő gamer technológiák

A legújabb NVIDIA GameWorks™ technológiákkal folyamatos játékmenet, moziélményszerű hatás és forradalmi, 360 fokos képrögzítés várnak rád, még VR-ben is. Plusz olyan teljesítményt kapsz, mellyel meghajthatod a legújabb kijelzőket, beleértve a VR és ultranagy felbontást, és akár több monitort is. 

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

VR Ready

Éld át a következő generációs VR teljesítményt, legkisebb késleltetést és plug-and-play kompatibilitást a vezető fejhallgatókkal NVIDIA VRWorks™ technológiákkal meghajtva. A VR audio, fizikai és rezgéses visszajelzés lehetővé teszi, hogy minden pillanatot érez és hallj. 

HŐKEZELÉS

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ HŰTÉS

A nagyteljesítményű HyperCool Pro hűtőrendszert arra terveztük, hogy szabadjára engedje az erőteljes CPU és GPU teljes potenciálját – stabil rendszerteljesítményt biztosítva még túlhúzás esetén is. 4 ventilátor kimenettel rendelkező, légáramlásra optimalizált házzal támogatva a két nagyteljesítményű ventilátor erőteljes légáramlást és megnövelt légnyomást biztosít, hogy garantálja a rendszer stabilitását nagy terhelés alatt is. A ventilátor teljesítmény az Armoury Crate-en keresztül még jobban testre szabható. Az ultravékony hűtőbordák nagyobb felületet biztosítanak a hőleadásra. Hűtőcsövek kiterjedt hálózata segíti nemcsak a CPU és GPU, de a létfontosságú chipset komponensek hűtését is, míg a szabadalmaztatott pormentesítő hűtőrendszer kifújja a port és szennyeződéseket a házból a rendszer stabilitásának és élettartamának növelése érdekében.

* Az NVIDIA® GeForce GTX modellek előre telepített Fan Overboost-al rendelkeznek. Az NVIDIA® GeForce RTX™ modellek előre telepített Hyperfan-nel rendelkeznek.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

KÉPERNYŐ

ULTRAGYORS 144 HZ/3 MS NVIDIA® G-SYNC™ KIJELZŐ

Az ultragyors válaszidejű 17,3 hüvelykes IPS-szintű kijelző 144 Hz-es frissítési frekvenciával és 3 ms-os válaszidővel szupersima és folyamatos látványt eredményez. A széles, 100% sRGB színskála garantálja a kiváló kontrasztot és színreprodukciót a kivételesen élethű látványért. A ROG-exkluzív szoftver kapcsolható GPU módokat kínál, választhatsz az energiatakarékos Optimus, vagy a maximális teljesítményű Diszkrét grafikus módok között. Az Optimus mód kikapcsolja az NVIDIA G-SYNC-et így az akkumulátoros üzemidő meghosszabodik; a Diszkrét grafikus mód pedig bekapcsolja a G-SYNC-et hogy szabadjára engedje a G703 teljes grafikus erejét a legjobb gamer élmény érdekében képszaggatás, késleltetés, vagy nyilvánvaló akadozás nélkül.

* A specifikációk a konfigurációtól függhetnek.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

SSD

HYPERDRIVE EXTREME – A VILÁG LEGGYORSABB RAID 0-S LAPTOP TÁROLÓMEGOLDÁSAstrong>

A HyperDrive Extreme exkluzív technológiát használ akár három NVMe PCIe 3.0 x4 SSD egyesítésére hogy a világ leggyorsabb gamer laptopon elérhető RAID 0 tárolóját biztosítsa a G703 számára – így játékaid hamarabb betöltődnek. A három SSD-ből kettő közvetlenül a CPU-hoz csatlakozik, ezzel megkerülve a DMI okozta szűk keresztmetszetet, akár 8700 MB/s-os sebességet is lehetővé téve.

* Az aktuális teljesítmény a rendszer konfigurációjától függően változhat.

* A 8700 MB/s-os sebesség eléréséhez egy Samsung PM981 vagy Samsung SM961, és két Intel 760 p SSD-re van szükség a három NVMe PCIe 3.0 x4 SSD-ből álló RAID 0-s konfigurációhoz. 

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

ETHERNET

2.5 GIGABIT ETHERNET ÉS INTEL® GIGABIT WI-FI

A G703 akár 2,5 Gbps-os Ethernet sebességet is nyújthat – az iparági szabvány több, mint kétszeresét – a letöltési sebességek minimálisra csökkentése és az online játékhoz szükséges stabil kapcsolat érdekében. Emellett az Intel® Gigabit Wi-Fi akár 1,7 Gbps-os maximális átviteli sebességet is elérhet – 12-szer gyorsabb, mint a 802.11b/g/n – a nagyobb lefedettségű vezeték nélküli kapcsolatért kevesebb kapcsolódási hibával!

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

BILLENTYŰZET

HYPERSTRIKE EXTREME TECHNOLÓGIA

A ROG HyperStrike Extreme meghatározó vezérlést biztosít ujjaidnak. A G703 átalakított, asztali számítógép által inspirált billentyűzete kiemelt WASD billentyűcsoporttal, hét gyorsbillentyűvel és ergonomikus tervezésű, íves billentyűsapkákkal rendelkezik a kényelmesebb gépelésért. A 2,5 mm-es billentyűút és a ROG Overstroke technológia, korai billentyűaktivációval, garantálja a pontos és könnyed billentyűleütéseket, melyek növelik percenkénti akcióid számát. Az n-gombos egyszerre nyomásos technológia azt jelenti, hogy billentyűleütéseidet azonnal észleli a rendszer, még akkor is, ha több gombot nyomtál le egyszerre; miközben az anti-ghosting biztosítja, hogy csak valós parancsok kerüljenek végrehajtásra. Emellett még rendelkezik Aura RBG világítási technológiával is, így testre szabhatod a fényeffekteket, akár az egyes billentyűkre külön-külön is. Olyan billentyűzet, melyet a tartósságot szem előtt tartva terveztünk, kétszer akkora élettartammal, mint az iparági norma.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

AURA SYNC

AURA SYNC A TÖKÉLETES SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁGÉRT

Az Aura Sync technológia megadja neked azt a szabadságot, hogy testre szabhasd és szinkronizálhasd a fényeffekteket Aura Sync támogatott gamer egerekkel, fejhallgatókkal és más perifériákkal, így teljes gamer felszerelésed egységes külsőt kaphat. Színek teljes skálájából választhatsz, csakúgy mint 9 különböző világítási módból, melyeket az Aura vezérlőpanelen keresztül érhetsz el. Az Aura Sync technológia lehetővé teszi, hogy kifejezd gamer személyiségedet, vagy annak a játéknak az érzését, mellyel éppen játszol.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

AUDIO

TURBÓZD FEL A HANGZÁST

A kritikusan elismert ESS szabadalmaztatott DAC architektúra és Time Domain Jitter Eliminator használatával a G703 teltebb és részletgazdagabb audio élményt nyújt, ami a legigényesebb audio rajongókat is elégedettséggel fogja eltölteni. A két 2 W-os magassugárzó a kijelző aljánál helyezedik el, hogy a magas frekvenciájú hanghullámokat feléd sugározza, míg a két nagy, 4,5 W-os mélynyomóval a házban a hangok visszatükröződnek az asztalról, így tökéletesen kiegyensúlyozott hangspektrumot biztosítanak a mélytől a magas frekvenciákig. Emellett az Okos erősítő technológia megvédi a hangszórókat, miközben 200%-al növeli a játékon belüli hangerőt megnövelt dinamikatartománnyal és basszussal. A Sonic Studio III audio programcsomag 7.1 csatornás surround hangzást szimulál akár egy átlagos sztereo fejhallgatóval is a magával ragadó és pontos 3D audio élmény érdekében. Ezen felül a Sonic Radar III az audio jeleket felhasználva a képernyőn megjelenő overlay-el hajszálpontosan megmutatja az ellenségek pontos helyét akár azelőtt, hogy kapcsolatba lépnél velük.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

I/O PORTOK

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉP-SZINTŰ CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

A G703 széleskörű csatlakozási lehetőségeket biztosít, többek között USB-C™ csatlakozós Thunderbolt™ 3-at, mini DisplayPortot és HDMI 2.0a kimenetet külső kijelzőkhöz. A Thunderbolt 3 akár 40 Gbps-os, villámgyors átviteli sebességet is képes biztosítani – ami 4-szerese az USB 3.1 sávszélességének. Az összes port támogatja a 60 Hz-es 4K UHD kimenetet is, így megvan az a szabadságod, hogy egyszerre akár 3 külső kijelzőt is csatlakoztathatsz több feladat egyidejű elvégzéséhez, játékhoz, vagy más szórakozáshoz. Mindezen felül három 2. generációs USB 3.1 porttal is rendelkezik, így gamer perifériáid csatlakoztatása gyerekjáték. 

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

VR READY

TÚLLÉPVE A VALÓSÁGON

Az élvonalbeli NVIDIA® GeForce RTX™ 2080 grafikával és a HyperCool Pro hűtőteljesítményével a G703 elmossa a határokat a valós és virtuális világ között. Nemcsak szupersima, szaggatásmentes gaming látványt kínál, hanem plug-and-play kompatibilis a vezető VR fejhallgatókkal is. Hagyd, hogy beszippantsanak a magával ragadó VR környezetek és lépj túl a valóságon!

* A tényleges műszaki adatok változhatnak a konfiguráció függvényében.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

SZOFTVER

ARMOURY CRATE

A ROG Gaming Center irányítópultját újraterveztük és átneveztük, így jött létre az Armoury Crate. Egyszerűbb kezelőfelülettel rendelkezik, mellyel a rendszerbeállítások vezérlése és megfigyelése könnyebb számodra, mint valaha. A beállítások és a ventilátor sebesség megváltoztatása csupán néhány kattintást vesz igénybe, ezen felül pedig akár 4 testreszabott beállítással rendelkező profilt is elmenthetsz különböző játékokhoz. Kapcsold össze az Armoury Crate-t mobil eszközöddel egy QR kód beolvasásával és vedd kezedbe a teljes irányítást.

* Az NVIDIA® GeForce® GTX modelleken előre telepített ROG Gaming Center található. Az NVIDIA® GeForce RTX™ modelleken előre telepített Armoury Crate található.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming
asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

GameFirst V

A ROG GameFirst V technológia maximalizálja a sávszélességet a játékhoz! Nagyobb sávszélességet biztosít azoknak a hálózati csomagoknak, melyek az online gaminghez és a streameléshez szükségesek. Az Automatikus (Auto) mód magától állítja sorrendbe alkalmazásaidat, míg Kézi (Manual) módban kategóriákba rendezheted a programokat, ezáltal te állíthatod be a fontossági sorrendet. Emellett a ROG First biztosítja, hogy a ROG és az ASUS RT sorozatú routerek a ROG laptopod GameFirst V beállításai szerint részesítsék előnyben az adatcsomagokat.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

GameVisual

A ROG GameVisual szoftver hat szakszerűen beállított grafikus módot kínál a vizuális élmény optimalizálására különféle játékműfajokhoz. Az FPS mód pl. javítja a láthatóságot sötét környezetben, lehetővé téve, hogy észrevedd az árnyékban bujkáló ellenséget. Használd a GameVisual-t a legjobb élményhez könyvtárad minden játéka esetén.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

Aura Core

Az Aura Core-ral személyre szabhatod billentyűzeted RGB fényeit játékstílusodnak megfelelően, egy könnyen kezelhető vezérlőpanel pedig egyszerű beállítási lehetőségeket biztosít ragyogó színek széles tárházához, a hét, előre beállított világítási mód mellett. Az AURA SYNC-et az Aura Core segítségével is aktiválhatod. 

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

XSplit Gamecaster

Az XSplit Gamecaster ingyenes verziója lehetővé teszi számodra hogy élőben streamelj és közvetlenül sugározz internetes streaming platformokra, vagy felvételeket készíts a könnyű online megosztáshoz. Még a közönségeddel is kapcsolatba léphetsz miközben a YouTube-on, vagy a Twitch-en közvetítesz.

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaming

Android/iOS App

Tartsd az Armoury Crate-t kezed ügyében az Android™ vagy iOS alkalmazással okostelefonodon vagy táblagépeden, így hozzáférhetsz anélkül, hogy megszakítanád játékodat. Mi több, ingyenesen letölthetőek a Google Play™ vagy az App Store áruházakból. 

asus,rog,g703,rtx,gamer,notebook,gaminge

XSplit Gamecaster

Az XSplit Gamecaster ingyenes verziója lehetővé teszi számodra hogy élőben streamelj és közvetlenül sugározz internetes streaming platformokra, vagy felvételeket készíts a könnyű online megosztáshoz. Még a közönségeddel is kapcsolatba léphetsz miközben a YouTube-on, vagy a Twitch-en közvetítesz.