*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

develop free website
asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

A ROG Strix GL503 minden szükséges eszközt biztosít, hogy a következő szintre emelhesd játéktudásod. A legújabb Intel® Core™ i7 processzorral, akár NVIDIA® GeForce® GTX 1060 grafikus kártyával és Windows 10-el felszerelt Strix GL503 mindent megad ahhoz, hogy urald az ellenfeleidet. Szerelkezz fel, jelöld ki a területed, és készülj fel a győzelemre!

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

A teljesen megújult ROG Strix

MODERN MŰVÉSZET FEKETÉBEN ÉS PIROSBAN

A vadonatúj Strix GL503 éppolyan elegáns megjelenésében, mint amilyen erős a teljesítmény terén. Visszafogott, fekete szálcsiszolt fémborítása a legelhivatottabb játékosokra jellemző belső összpontosítás és kifinomultság üzenetét hordozza. Ők azok, akik tudják, hogyan őrizzék meg nyugalmukat még a legvadabb összecsapások során is. Ezzel ellentétben a hűtőborda mély, gazdag vöröse utal a győzelemre törekvés során elhullajtott vérre, miközben a fedél borításán a merész lépcsőzés és az átlós minta teszi a Strix GL503-at a modern művészet képviselőjévé.

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY

Tapasztald meg a gördülékeny gaming élményt a Strix GL503-mal! A legújabb, 7. generációs Intel Core i7 négymagos processzor és az NVIDIA® GeForce® GTX 1050 (100 MHz-cel gyárilag túlhúzva) vagy 1060 grafikus kártya olyan kiváló teljesítményt nyújt, mint a játéktudásod. A Strix GL503 akár 32 GB gyors DDR4 2400 MHz-es memóriát is kínál – ami az elegendőnél is több RAM ahhoz, hogy videofájlok lejátszása vagy internetes böngészés közben is játszhass!

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

A tökéletes gamer platform

Urald a játékot a forradalmian új GPU-kkal, melyek mobil felszerelésedet egy elegáns és erőteljes gaming fegyverré varázsolják. A GeForce  GTX 10 sorozatú notebookok az asztali számítógép teljesítményét nyújtják hordozható formában, a korábbi játékszabályokat felülíró NVIDIA Pascal™ architektúrával szerelve. Ez azt jelenti, hogy verhetetlen energiahatékonyságot, innovatív új játéktechnológiákat és átütő erejű VR-élményt tapasztalhatsz, bárhol is játszol.

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

Most megkaphatod egy asztali számítógép minden teljesítményét hordozható formában. A GeForce® GTX 10-es sorozatú GPU-k az előző generációs GPU-khoz képest akár 3-szoros teljesítményt nyújtanak. Ultragyors FinFET technológiával rendelkezik, mely a legújabb nagy sávszélességű memóriatechnológia, emellett DirectX 12 funkciókat is támogat, hogy a notebookon elérhető leggyorsabb, leggördülékenyebb játékélményt nyújtsa neked.

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

A legújabb gaming technológia

Ezek az innovatív GPU-k a következő generációs kijelzők követelményeinek teljesítésére készültek, ideértve a virtuális valóságot, az ultranagy felbontású monitorokat és a több monitoros konfigurációkat. Az NVIDIA GameWorks™ technológia hihetetlenül sima, moziélmény szerű játékot biztosít, a forradalmi NVIDIA Ansel™ pedig akár 360 fokos játék közbeni felvételek készítését is lehetővé teszi, melyeket VR-ben meg is nézhetsz.

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

VR Ready

Fedezd fel a következő generációs virtuális valóság teljesítményét, a legalacsonyabb késleltetést és a plug-and-play kompatibilitást a fő fejhallgatótípusokkal—mindezt az NVIDIA VRWorks™ technológiákkal hajtva. A virtuális valóság minőségű hangzásbeli, fizikai és tapintási érzéssel minden pillanatot hallhatsz és érezhetsz.

GYORS GAMING TŰZERŐ

A Strix GL503 híres kiváló hordozhatóságáról és teljesítményéről: A mindössze 2,5 kg súlyú, vékony, 2,3 cm-es profillal a Strix GL503 olyan gyors tűzerőt kínál a gaminghez, ami lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol élvezhesd a játékot.

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNY

A Strix GL503 briliáns széles betekintési szögű panelje akár 50%-kal fényesebb, mint a vetélytársak modelljei, és 100%-os sRGB színtartományt kínál - így tökéletes minden játékmódra. A Strix GL503 a könnyen kezelhető GameVisual szoftverrel is rendelkezik, melynek segítségével 6 előre beállított profilból töltheted be az adott játék típusához leginkább illeszkedő beállításaidat, kiemelve az élességet és a színteljesítményt. Éles, tiszta látványban lehet részed, pontos, állandó színekkel minden látószögből – az olyan játékélményekért, melyek közelebb visznek a valósághoz!

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming
asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

MAGÁVAL RAGADÓ VR ÉLMÉNY

A Strix GL503 VR-képes GeForce GTX 1060 GPU-t tartalmaz, mely gördülékeny és szaggatásmentes játékot biztosít a felejthetetlen virtuális valóság élményéhez. Fogd a headseted, és vágj bele egy teljesen magával ragadó utazásba!

OPTIMALIZÁLT HANGMINŐSÉG

SMART AMPLIFIER TECHNOLÓGIA

A Strix GL503 felejthetetlen hangzással kényezteti a füled! Beépített intelligens erősítőtechnológiával hangosabban, akár 200%-kal nagyobb hangerővel szólalnak meg a játék hangjai, a torzítást pedig a minimálisra csökkenti a gördülékeny működés érdekében. A rendszer felügyeli és automatikusan csökkenti a kimeneti teljesítményt, hogy elkerülje a túlmelegedés vagy túlterhelés okozta esetleges károsodást.

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

VILÁGÍTS KI AZ AURA RGB-VEL

A Strix GL503 beépített Aura RGB világítási technológiát tartalmaz, hogy teljes mértékben személyre szabhasd a háttérvilágítást játékstílusodhoz és hangulatodhoz illeszkedve! Az újonnan tervezett négy gyorsbillentyűvel kényelmesen és gyorsan vezérelheted a működést játék közben. A némítással, a hangerő fel/le és a ROG Gaming Center gombokkal a teljes vezérlés a kezed ügyében van, épp ahol szükséged van rájuk. A billentyűzeten ki van emelve a WASD billentyűcsoport, és anti-ghosting, n-gombos egyszerre nyomásos technológia biztosítja, hogy a parancsaid pontosan lekövetődnek függetlenül attól, hány billentyűt nyomtál le. A 0,25 mm mély billentyűív pedig a pontos gépelést szolgálja.

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

A bajnok társa

SONIC STUDIO ÉS SONIC RADAR

A Strix GL503 tartalmazza a ROG Sonic Studio szoftvert a játék közbeni zajcsökkentő és beszédhangerő-stabilizációs technológiával, hogy tisztább, hangosabb és élvezetesebb hangokat és beszélgetést biztosítson. A Sonic Radar a képernyőn megjelenő ablakkal segít az ellenfelek észlelésében, ami megmutatja a lövések, lépések és más, játékon belüli hanghatások helyzetét hozzád képest. A Sonic Studio és a Sonic Radar segítségével a gamerek kiváló minőségű hangzást élvezhetnek játék közben, ami stratégiai előnyt biztosít.

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming
asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

ROG GAMING CENTER

Egyetlen gyorsbillentyű megnyomásával a ROG Gaming Center egy teljes műszerfalat jelenít meg, ahol rengeteg hasznos információ található, beleértve a CPU és GPU frekvenciákat, feszültségeket és hőmérsékleteket. A vezérlőpanelről valós időben szabályozhatod a CPU és a GPU fogyasztását! A ROG GameFirst IV, ROG Aura Core, XSplit GameCaster, NVIDIA GeForce Experience, és az ASUS Splendid szoftver beállításait könnyedén eléred a Gaming Centerrel. A Gaming Center elérhető ROG Android alkalmazással is, így a vezérlést a kezed ügyében tarthatod anélkül, hogy ez megzavarná a játékot.

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

KIVÁLÓ HŰTÉS, SIMA JÁTÉK

A Strix GL503 intelligens termikus kialakítással rendelkezik, amely több hűtőcsővel és két ventilátorral maximalizálja a CPU és a GPU teljesítményét. Ez lehetővé teszi a CPU és a GPU teljes sebességen való futtatását thermal-throttling nélkül, ami azt jelenti, hogy a leghevesebb csaták során is teljes stabilitást élvezhetsz!

AZONNALI MEMÓRIA-UPGRADE

Egy másodpercedbe kerül csupán, hogy még többre sarkalld a ROG Strix GL503-at! Az elcsúsztatható upgrade panel egyetlen csavar kicsavarásával eltávolítható, hogy zökkenőmentesen tehess szert gyorsabb memóriateljesítményre!

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

OKOSAN TERVEZETT CSATLAKOZÓK

A Strix GL503 teljes körű csatlakozást kínál összes gaming igényedhez. A gyakran használt bemeneti csatlakozókat a bal oldalon helyeztük el, ahol gyorsan és minimális nehézséggel férsz hozzájuk. Emellett a négy 1. generációs USB 3.1 port elegendő a VR beállításához, az egérhez és a többi vezérlőhöz. A HDMI 2.0 és a Mini DisplayPort 1.2 portokkal a legújabb, legjobb gaming perifériák csatlakoztatása a Strix GL503-hoz gyerekjáték.

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming

GYORSABB, ÉS NAGYOBB LEFEDETTSÉGŰ WI-FI

A Strix GL503 867 Mbps-os 802.11ac 2x2 Wi-Fi-je akár 6-szor nagyobb vezeték nélküli sebességre képes, mint a 802.11n. A két antenna két egyidejű adatfolyamot támogat, ezáltal az idő nagy részében nagyobb sávszélességet élvezhetsz a gördülékenyebb játékhoz és streaminghez – ráadásul megnövelt hatósugárral, hogy messzebbre távolodhass el, mint valaha!

asus,rog,gl503,gamer,notebook,gaming