*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

online site builder
asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

A ROG Zephyrus M ott folytatja, ahol elődje, a ROG Zephyrus abbahagyta - mely kisebb formába tömörítve hatalmas teljesítményt nyújt. Akár 8. generációs Intel® Core™ i7 processzor és NVIDIA® GeForce® GTX 1070 grafika is hajthatja, továbbá 144 Hz-es képfrissítésű, villámgyors 3 ms válaszidejű és NVIDIA G-SYNC™ technológiával is ellátott IPS-szintű kijelzővel rendelkezik. A forradalmi Aktív Aerodinamikai Rendszer (AAS) biztosítja, hogy a Zephyrus M még a processzor nagy leterheltsége mellett is hűvösen és csendesen fusson. A ROG-exkluzív szoftver lehetővé teszi az integrált és dedikált GPU módok közötti váltást — az Optimus energiatakarékos mód lenyűgöző akkumulátoros üzemidőt biztosít, míg a G-SYNC móddal megtapasztalhatod a grafikus kártya teljes erejét!

Formaterv

HATALMAS. HOTDOZHATÓ. MODERN.

A szálcsiszolt alumínium borítás fekete titán és plazma réz színösszeállításban modern és kifinomult megjelenést kölcsönöz a Zephyrus M-nek, mely kiemeli a többi gamer laptop közül. A ROG mérnökei megtalálták a maximális hűtési teljesítmény és a hatékony hőkezelés tökéletes egyensúlyát. Sikerült egyesíteniük az NVIDIA GeForce GTX 1070 grafikus kártyát, az AAS rendszert, és a két pormentesítő ventilátort egy vékony, 17,5-19,9 mm-es készülékházban, hogy biztosítsák a Zephyrus M különleges teljesítményét a gaming maratonok alatt.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming
asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming
asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Hűtési technológia

AKTÍV AERODINAMIKAI RENDSZER (AAS)

Az élvonalbeli AAS segítségével a Zephyrus M hűvösebben és csendesebben fut a teljesítmény feláldozása nélkül. A fedélet felnyitva egy oldalsó nyílást látunk, amely egy 9 mm magas légkamrához vezet. A hagyományos laptopokhoz képest az AAS 20%-al több helyet biztosít a levegő áramlásának, 32%-al növeli a rendszeren belüli légáramlást és akár 20%-al csökkenti a belső hőmérsékletet. A négy szakaszos pormentesítő kialakítás nyitott fedél mellett megakadályozza a por részecskék és a szennyeződések bejutását a rendszerbe; míg a szabadalmaztatott ADC rendszer aktívan öntisztítja magát, kivezetve a por részecskéket és a szennyeződéseket a csatornákon keresztül, hogy a rendszer stabilitásának és élettartamának növelése érdekében megakadályozza azok felgyülemlését a hőelvezető bordákon. Két nagy teljesítményű, kettős kivezetésű ventilátor fújja keresztül a levegőt az ultrakeskeny bordákon, miközben az egyedülálló hűtőcső-architektúra egymástól függetlenül hűti a CPU-t, GPU-t és a chipkészlet tápkomponenseit.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Hűtési technológia

TÖKÉLETESEN KIALAKÍTOTT LYUKAK

A ’forma követi a funkciót’ tökéletes példája a Zephyrus M billentyűzete fölött sűrűn elhelyezett hűtő lyukak, melyek elősegítik a hideg levegő beáramlását a rendszerbe. Ezek a szépen elrendezett lyukak a billentyűzet fölött nem csak funkcionálisak, hanem modern esztétikus vonást is adnak a laptopnak.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

EMELD MAGASABB SZINTRE A GAMING ÉLMÉNYEIDET

A Zephyrus M eljuttatja az asztali számítógépes gaming teljesítményt a gamer laptopok színterére. Akár Intel Core i7-8750H processzor is hajthatja akár 32 GB-os DDR4, 2666 MHz-es, kétcsatornás memóriával, és akár NVIDIA GeForce GTX 1070-es grafikával. Az innovatív AAS megnövelt hűtést biztosít, hogy meg tudj küzdeni a kihívást jelentő gaming maratonokkal. Terjedelmes játékkönyvtárad tárolása érdekében a Zephyrus M élvonalbeli tárhellyel rendelkezik, mely akár 512 GB-os M.2 NVMe PCIe® 3.0 x4 SSD-t és 1 TB-os Seagate® FireCuda™ SSHD-t tartalmaz.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

ROG-EXKLUZÍV KAPCSOLHATÓ GPU SZOFTVER

A Zephyrus M-el nem kell feláldoznod az akkumulátoros üzemidőt a teljesítményért. Kapcsolható GPU módja lehetővé teszi, hogy válassz az energiatakatékos Optimus és a teljes teljesítményű dedikált grafika módok között. Az Optimus mód lekapcsolja az NVIDIA G-SYNC-et így akár 6 órán keresztül élvezheted az akkumulátoros üzemidőt*; a G-SYNC mód pedig felszabadítja a Zephyrus M-ben rejlő grafikus potenciált az eddigi legjobb gaming élmény érdekében. A Zephyrus M e két oldala könnyen elérhető pár kattintással a ROG Gaming Center indítópultján keresztül.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Képernyő

SUPER SIMA ÉS ZÖKKENŐMENTES LÁTVÁNY

Az ultragyors válaszidejű 15,6 hüvelykes IPS-szintű kijelző 144 Hz-es képfrissítéssel, 3 ms válaszidővel és NVIDIA G-SYNC technológiával rendelkezik a szupersima, szaggatásmentes látvány érdekében. Az IPS-szintű panel széles, 72%-os NTSC színskálája remek kontrasztot és színreprodukciót garantál a különösen élethű látvány érdekében, míg a széles betekintési szögű technológia valósághű színeket biztosít, még akkor is, ha akár 178°-os szögből nézed a képernyőt. Itt az ideje, hogy maximális beállításokkal próbáld ki a legújabb AAA játékokat képszaggatás, lag, ghosting vagy érzékelhető akadozás nélkül!

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

G-SYNC

ZÖKKENŐMENTES JÁTÉKMENET

Az NVIDIA G-SYNC technológia szinkronizálja a kijelző képfrissítését a GPU képkocka sebességével a szupersima játékmenet érdekében. A G-SYNC minimalizálja az érzékelt akadozást, csökkenti a bemeneti laget, és megszünteti a képszaggatást anélkül, hogy a rendszer teljesítményét befolyásolná. Tapasztald meg az eddigi legsimább és leggyorsabb gaming élményt!

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

VR Ready

TÖKÉLETES VIRTUÁLIS VALÓSÁG ÉLMÉNYEK

Merülj el a virtuális valóságban. Az akár NVIDIA® GeForce® GTX 1070-es grafikával a Zephyrus M sima, akadozásmentes VR élményt kínál akár 90 fps-el. Plug-and-play kompatibilitása a vezető VR headsetekkel könnyedén lehetővé teszi, hogy teljesen elmélyülj a magával ragadó VR környezetekben. Itt az ideje, hogy teljesen más perspektívából játsz.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Több-kijelzős technológia

A NAGYOBB JOBB

A Zephyrus M kompatibilis a nagyméretű ROG G-SYNC monitorokkal DisplayPort™-on keresztül, mely a laptop USB Type-C™ (USB-C™) vagy HDMI portjához csatlakoztatható. Játék nagyképernyőn és még jobb képfrissítéssel.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Billentyűzet

VILÁGÍTSD MEG AURA SYNC-EL

Szárnyald túl versenytársaidat Aura Sync-el! Kapcsold fel a Zephyrus M személyre szabható RGB LED-es világítását és szinkronizáld olyan Aura Sync-képes kiegészítőkkel, mint gamer egerek, headsetek, billentyűzetek és egyéb perifériák. Az Aura Sync számos előre beállított világítási módot kínál, beleértve a szín ciklust, zene szinkronizálást és CPU hőmérsékletet; vagy akár saját színösszeállításodat is beprogramozhatod, mely tükrözi saját stílusodat.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Wi-Fi / Bluetooth

GYORSABB ÉS STABILABB WI-FI

Az Intel vezeték nélküli AC 9560 adaptere Bluetooth® 4.2 támogatást és olyan 2x2 802.11ac Wi-Fi-t biztosít a Zephyrus M-nek, mely meghaladja a gigabites Ethernet sebességét. Élvezd az akár 1,73 Gbps-os maximális adatátvitelt a 160 MHz-es csatornán — ami 5x gyorsabb a 802.11n 40 MHz-es csatornánál (300 Mbps) és 2x gyorsabb a 802.11ac-nál (867 Mbps). A MU-MIMO technológiával, mely több felhasználót képes kezelni több bemeneten és kimeneten keresztül, több eszközt csatlakoztathatsz hatékonyan és egyszerűen.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

A tökéletes gamer platform

Az NVIDIA új vezető terméke, a GeForce GTX 1080 a bolygó legfejlettebb grafikus processzora gamerek számára. Az új NVIDIA Pascal architektúrával meghajtva a GeForce GTX 1080 elképesztő teljesítményt, innovatív új játéktechnológiákat és magával ragadó, következő generációs virtuális valóságot nyújt.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

A GeForce GTX 1080 óriási előrelépés teljesítményben és energiahatékonyságban. Ultragyors FinFET és nagy sávszélességű GDDR5X technológiákkal rendelkezik, a DirectX 12 funkciók támogatása pedig a leggyorsabb, leggördülékenyebb, leginkább energiahatékony játékélményt eredményezi.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Következő generációs játéktechnológiák - NVIDIA Pascal

A GeForce GTX 1080 a legújabb kijelzők követelményeinek teljesítéséhez felhasználja a Pascal erejét; ilyen követelmények: a virtuális valóság, ultranagy felbontás és több monitor. A legújabb NVIDIA GameWorks  technológiákkal működik a zavartalan játékért, filmszerű élményekért és a forradalmi, 360 fokos képrögzítésért—még VR esetén is.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

VR Ready

Fedezd fel a következő generációs VR teljesítményt, a legalacsonyabb késleltetéssel és plug-and-play kompatibilitással a vezető NVIDIA VRWorks technológiával felszerelt headsetekkel. A VR hangzás, fizika és tapintás által minden pillanatot hallhatsz és érezhetsz.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Audio

INTELLIGENS ERŐSÍTŐ TECHNOLÓGIA

Az intelligens erősítő-technológia felügyeli az audio kimenetet és valós idejű beállításokat végez, így feltekerheted a hangerőt anélkül, hogy aggódnod kellene a tölcsér épsége miatt — ezáltal a hangzás a korábbinál akár 250%-al hangosabb, nagyobb dinamikatartománnyal és több basszussal. Az audio elválaszthatatlan részét képezi a gaming élménynek - és a Zephyrus M gondoskodik arról, hogy minden kis részletet pontosan hallj!

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Sonic Studio III

PUSHING THE LIMITS OF SOUND

A Sonic Studio III audio-effekt állomása rendelkezik egy intelligens útvonalválasztó funkcióval streameléshez. Az új útvonalválasztó funkció portjai különböző kimenetekre streamelnek, így teljes mértékben vezérelheted, hogy ki mit hall. A Sonic Studio III-al most megoszthatod a játékon belüli izgalmas pillanatokat anélkül, hogy DCMA tartalomeltávolítási kérelmek miatt kellene aggódnod. A Sonic Studio III-al alkalmazás-szintű beállításokat is lehetővé tesz azonnali audió profilok létrehozására és jobb zajszürést alkalmaz a teljesen tisztán hallható beszélgetésekhez. 

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Csatlakozások

THUNDERBOLT™ 3: A LEGGYORSABB ÉS LEGOKSOKOLDALÚBB CSATLAKOZÁS

A Zephyrus M Intel Thunderbolt™ 3-al érkezik, mely összesen 40 Gbps-os sávszélességet biztosít az adat és kijelző-jel együttes streamelése érdekében. A dedikált Intel® Thunderbolt™ 3 technológia akár összesen 40 Gbps-os sávszélességet biztosít az adat és kijelző-jel együttes streamelése érdekében. USB-C csatlakozója által ez a legfejlettebb és legsokoldalúbb port — mely egykábeles dokkolást és akár két UHD kijelző csatlakoztatását is lehetővé teszi. A Thunderbolt 3-al a Zephyrus M egyetlen porton keresztül biztosítja lehetőségek széles skáláját.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Szoftver

KÉSZÜLJ FEL A ROG GAMING CENTER-REL

Töltsd be a ROG Gaming Centert egyetlen gyorsbillentyű megnyomásával, és láthatod a teljes irányítópultot, mely sok-sok hasznos információt tartalmaz, ideértve a CPU és a GPU frekvenciáját és hőmérsékletét — a vezérlőpult használatával valós idejű beállításokat is végezhetsz. A Gaming Centeren keresztül a ROG GameFirst, Aura Sync, Aura Core, Sonic Studio III, Sonic Radar III, és az XSplit Gamecaster is elérhető. A ROG Gaming Center ráadásul Androidos alkalmazás formájában is használható, így az összes vezérlőt a kezed ügyében tarthatod.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

GameFirst V

A ROG GameFirst V technológia maximalizálja az adatátvitelt a játékhoz! Nagyobb sávszélességet biztosít azoknak a hálózati csomagoknak, melyek az online gaminghez és a streameléshez szükségesek. Az új többkapus csapat funkció akár négy átjárót is kombinál, hogy a legjobb gaming élményeket biztosítsa.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

GameVisual

A ROG GameVisual program hét előre definiált módot kínál a különféle játékműfajokhoz, és rengeteg izgalmas multimédiás és testre szabható beállítással szolgál. A ROG szoftvermérnökei mindegyik beállítást finomhangolták, hogy az adott játék műfajához tökéletesen illő vizuális megjelenést nyújtsa. Az FPS mód pl. javítja a láthatóságot sötét környezetben – így láthatod azokat a részleteket, melyek rejtve maradnak ellenségeid előtt, hogy a ravasz minden meghúzásakor pontosabb lövést adhass le!

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Aura Core

Az Aura RGB-vel egyszerű a ROG Zephyrus M billentyűzetének háttérvilágítású gombjait, illetve négy elkülönülő zónájának színét testre szabni. Fedezd fel a kilenc szórakoztató és lenyűgöző fényeffektust, mint a Lélegző (Breathing), a Színciklus (Color Cycle) vagy a Szivárvány (Rainbow) módokat. Hozz létre egyedi billentyű színeket a különböző játékokhoz a minél profibb irányítás érdekében, és kedvednek vagy stílusodnak megfelelően akár az előlapi logót is testre szabhatod.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

Xsplit Gamecaster

Az örökre szóló XSplit Gamecaster Standard előfizetéssel élőben streamelhetsz és közvetíthetsz közvetlenül az internetes streaming platformokra, vagy felvételeket is készíthetsz, melyeket könnyedén megoszthatsz online. Játékon belüli megjegyzéseket is tehetsz, hogy kiemeld mi történik a képernyőn. Akár kapcsolatba is léphetsz közönségeddel, miközben a Twitch-en közvetítesz.

asus,rog,gm501,gamer,notebook,gaming

iOS & Android App

Tartsd kezed ügyében a ROG Gaming Centert az okostelefonodon vagy táblagépeden futó ROG alkalmazással – mely a Google Play™-en és az App Store-ban ingyen elérhető!