*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

html templates
asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

A pehelysúlyú és ultravékony fém keretben az új ROG Zephyrus M egybeolvasztja a kiegyensúlyozott teljesítményt az izgalmas, Windows 10-es játékélménnyel. A legújabb, 9. generációs Intel Core i7 CPU és az NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GPU keresztülhasít a komoly munkán és játékon, az akár 1 TB-os RAID 0 SSD tároló pedig ultragyors betöltési időket biztosít a játékok és alkalmazások hatalmas könyvtárából válogatva. Merülj el a 240 Hz-es/3 ms-os, szuperkeskeny kávájú IPS-szintű kijelzőben, és hagyd, hogy besszippantson a Hi-Res ESS Sabre audio hangzás.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

A lenyűgözően pehelysúlyú forma nehézsúlyú teljesítményt takar. A 18,9 mm vékony és 1,9 kg-os Zephyrus M GU502 25%-kal vékonyabb és 45%-kal könnyebb, mint a szokványos 15 colos laptopok. A kompromisszumot viszont elutasítja a munka és szórakozás között, dinamikus teljesítményével és kifinomult stílusával mindkét területen a legjobbat nyújtja. Karcsú, megerősített, fém készülékháza ellenáll a mindennapos használatnak és kopásnak, míg a csuklótámasznál lévő finom, puha tapintású bevonat letisztult és professzionális megjelenést sugároz, bárhol is dolgozz.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

SZILÁRDSÁG, SÚLY NÉLKÜL

A speciális magnézium-alumínium ötvözetből készült készülékház kivételesen vékony, miközben megtartja a mindennapos használathoz szükséges szilárdságot és ellenállóképességet.

ELLENÁLLÓNAK SZÜLETETT

A csuklótámasz alatti méhsejt mintázatú merevítés még ellenállóbbá teszi ezt az erőteljes használatnak kitett területet. Az öntött szerkezet ellenáll a hajlításnak, miközben minimális anyag- és súlytöbblettel jár.

PUHA TAPINTÁSÚ BEVONAT 

Puha tapintású festék fedi a csuklótámaszt, minimalizálva a foltokat és ujjlenyomatokat, hiszen ez a vékony réteg segít megőrizni az elegáns megjelenést és a visszafogott csillogást.

KARCSÚ, MÉGIS ÚTŐKÉPES

Az áramvonalas megjelenés vonzereje a részletekben rejlik. Kontrasztos, szálcsiszolt borítások hasítják keresztbe a fedlapot, pontosan illeszkedve a stratégiai kivágással, amely a légáramnak szabad utat biztosít hátrafelé. Finom gyémántmetszés sarkítja le a külső éleket, majd vág mélyebbre az érintőpad közelében, hogy könnyedén, egy ujjal nyithasd ki a laptopot. A tűzpirosan világító ROG logó feltűnő vizuális kontrasztot hoz létre a szálcsiszolt fekete fémfelülettel.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaminge

TÚLTELJESÍTÉS SEBESSÉGGEL

A jól kiegyensúlyozott ROG Zephyrus M a sebesség, az erő és a hordozhatóság tökéletes egyensúlyát kínálja. Az ultra-vékony keret egy erős, 9. generációs Intel® Core i7-9750H CPU-t tartalmaz NVIDIA GeForce RTX™ 2060 grafikával, amely elérheti az 1435 MHz-et 90 W mellett, Turbo módban. Az akár 32 GB DDR4-2666 RAM-mal és 1 TB-os, gyors RAID 0 SSD-tárolóval gyorsabb a mindennapi munkavégzés és több feladat elvégzése akár egy időben is, villámgyors betöltési időkkel, még a nagy teljesítményigényű alkalmazások, és a nagyméretű játékok esetén is. Bármibe is fogsz, a ROG Zephyrus M könnyedén megbirkózik vele.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

NVIDIA® GeForce RTX™ 20-as sorozatú GPU

Gyors, csendes teljesítmény. Valós idejű ray tracing és mesterséges intelligencia által fokozott grafika. Emellett mobilitás, a világ legvékonyabb és legkönnyebb dizájnjával. Minden egyben, amit szeretnél. Mindezt csak a GeForce RTX gamer laptopokban találod meg.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

NVIDIA Turing Architektúra

Ez a forradalmi architektúra teljesen új GeForce RTX platformunkkal ötvözve eggyüttesen biztosít valós idejű ray tracing-et, mesterséges intelligenciát és programozható árnykolást. Még sosem hoztál létre és élveztél játékokat ehhez hasonlóan.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

Valós idejű ray tracing a jákékokban

A ray tracing a végleges megoldás az élethű világítás, tükröződések és árnykok megjelenítése, olyan szintját biztosítva a realizmusnak, mely messze meghaladja a hagyományos renderelési technikák használatával elérető lehetőségeket. Az NVIDIA Turing az első GPU, mely képes valós idejű ray tracing-re.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

A GeForce RTX™ gamer GPU-k következő generációs GDDR6 memória támogatással, és sok egyéb mellett DirectX 12 funkciókkal felszerelve érkeznek. Ez a grafika újrafelfedezése.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

VÉGEZZ TÖBBEL ÚTKÖZBEN

A hosszabb akkumulátoros üzemidőnek köszönhetően az igazi hordozhatóság valósággá válik a sokoldalú ROG Zephyrus M esetében. Húzd ki a tápkábelt és használd ki teljes mértékben könnyen hordozható méretét akár 8 óra akkumulátoros üzemidővel* egyetlen feltöltéssel. Az NVIDIA Optimus technológia azáltal javítja a hatékonyságot, hogy intelligensen kikapcsolja a dedikált GPU-t, amikor nincs szükség dedikált grafikus teljesítményre, több akkumulátoros üzemidőt hagyva a mindennapi munkához és hatékonysághoz a gaming teljesítmény lassítása nélkül.

*A teljesítmény a rendszer konfigurációjától függően változhat. Az akkumulátoros üzemidő tesztje NVIDIA® GeForce® RTX 2060 GPU, Intel® Core™ i7-9750H CPU, 240 Hz-es kijelző és 16 GB DDR4 SDRAM használatával történt.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

PD

HASZNOSÍTSD A HORDOZHATÓ C TÍPUSÚ TÁPELLÁTÁST

Az USB Power Delivery támogatja a másodlagos töltést hordozható tápegységekről, így nem kell mindenképpen konnektort keresned, amikor az akkumulátor lemerülőben van. A gyorstöltést is támogatja, ebben az esetben megfordul a töltés iránya, és akár 3 A-es áramerősséggel is töltheted lemerült okostelefonjaidat és más eszközeidet. Ha épp nem terheled a CPU-t vagy a dedikált GPU-t intenzív feladatokkal, használhatsz egy kisebb, legfeljebb 65 W-os adaptert is, ami könnyebbé teszi a laptop hordozását.

*Az USB power pack és a C típusú adapter külön vásárolhatóak meg.
*A 65 W-os C típusú adaptert kiegészítőként tartalmazza a csomag bizonyos régiókban

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

KÉPERNYŐ

VALÓDI SZÍNEK ÉS SEBESSÉG A KIJELZŐN

Kiemelkedő színek és gördülékeny játékmenet egyesül az élénk, 240 Hz-es/3 ms-os IPS-szintű kijelzőben. A 15,6 colos panelt keskeny, 6,2 mm-es kávák keretezik, 81%-os képernyő-készülékház arányt létrehozva, mely nagyobb méretű képernyő érzetét kelti. A teljes sRGB lefedettséget kombinálva a széles betekintési szöggel ideálissá teszi a képernyőt vizuális projektek és média bemutatására. A gyors, 240 Hz-es képfrissítési frekvencia igazán magas FPS-es játékot tesz lehetővé, míg a 3 ms-os GTG-válaszidő élesebb, tisztább grafikát biztosít még az intenzív, gyors ütemű összecsapások során is.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

AUDIO

HALLD DÜBÖRÖGNI AZ ESS® SABRE AUDIÓT

A fejhallgatóval kapcsolatos tapasztalataid újraértékeléséhez csatlakoztasd a Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező, prémium minőségű ESS® Sabre HiFi digitális-analóg átalakítóba (DAC). A DAC szélesebb dinamikatartományt kínál, kevesebb torzítással, gazdagabb és tisztább magas és mélyhangokkal, emellett még jobban magával ragad a virtuális 7.1-csatornás surround hangzás. Fejhallgató nélkül a Zephyrus M intelligens erősítő által meghajtott hangszórói lehetővé teszik, hogy feltekerd a hangerőt több basszushoz és nagyobb dinamikatartományhoz, a hangszórómembránok károsítása, vagy a hangminőség befolyásolása nélkül.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

BILLENTYŰZET

A SZEMÉLYRE SZABÁS KULCSA

Gépelj stílusosan a gaminghez készült, asztali számítógép által inspirált billentyűzeten. A funkcióbillentyűk egymástól távolabb, és csoportosítva vannak elhelyezve, megkönnyítve azonosításukat. Mellettük a dedikált gyorsbillentyűk, amelyek az alapvető parancsokat tartják a kezed ügyében. Teljes, N-gombos egyszerre nyomásos technológia biztosítja, hogy az egy időben lenyomott billentyűk mindegyike észlelésre kerül, növelve a pontosságot. Emeld ki a különböző játékok és munkafolyamatok legfontosabb vezérlőit a billentyűnkénti RGB-testreszabással*, és hangold össze a színeket és a vizuális effektusokat minden kompatibilis kiegészítődön az Aura Sync segítségével.

*Aura Creatort igényel, amely várhatóan 2019 júniusától lesz elérhető.

*A világítás a rendszer konfigurációjától függően változhat.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

HŰTÉS

AZ INTELLIGENS HŰTÉS FOKOZZA AZ ÉLMÉNYT

A ROG intelligens hűtési filozófiája a megfelelő funkciók és rendszerbeállítások ötvözete, hogy a készülékház és a komponensek számára a legjobb körülményeket biztosíthassa, bármit is csinálsz éppen. A Zephyrus M öntisztuló hűtőmodulja kilöki a port, hogy javítsa az élettartamot, a dupla n-lapátos ventilátorok mindegyike 83 lapátot pörget, hogy növeljék a légáramlást, az ultravékony hűtőbordák pedig kibővítik a hőleadó felületet. A ROG Armoury Crate szoftver zökkenőmentesen kapcsol az üzemmódok között a teljesítményt és a működési zajt az adott feladathoz optimalizálva.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

I/O PORTOK

ÁTFOGÓ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A ROG Zephyrus M rendelkezik mindazon csatlakozókkal, melyek a munkához és szórakozáshoz szükségesek. A DisplayPort™ 1.4-el és Power Delivery-vel ellátott 2. generációs C típusú™ USB 3.1 mellett rendelkezik A típusú porttal is az ultragyors adatátvitelhez, és két 1. generációs USB 3.1 porttal is az elengedhetetlen kiegészítőkhöz. A HDMI 2.0 támogatja a 4K UHD kimenetet akár 60 Hz-en a nagyképernyős játékhoz és szórakozáshoz. Böngéssz a weben a 802.11ac Gigabit Wi-Fi-vel, vagy csatlakozz a gigabites Ethernethez, mely a legkisebb késleltetést biztosítja a komolyabb multiplayer meccsekhez és LAN partikhoz.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

EXKLUZÍV SZOFTVER

EGYSÉGES RENDSZERHANGOLÁS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS

Az ROG Armoury Crate egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. Könnyedén meghatározhatsz és testre szabhatsz különböző profilokat, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK

SZERELKEZZ FEL, ÉS HAJRÁ!

Szerelkezz fel gamer felszerelések és tartozékok teljes választékából. A ROG GC21 külső kamerával, mely Full HD felvétel készítésére képes 60 FPS-sel bárhol streamelhetsz. Az Aura Sync-kompatibilis ROG Strix Impact optikai gamer egér kimagasló precizitást és vezérelhetőséget biztosít.. A Cerberus V1 fejhallgatóval tisztább audio- és beszédhangzásban lehet részed a 60 mm-es neodímium-mágneses meghajtóknak köszönhetően, melyek magával ragadó hangot biztosítanak. Vidd magaddal mindezt egy tartós, 15 colos laptop számára alkalmas ROG hátizsákban.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

Aura Core

Az Aura-kompatibilis kiegészítőkön testre szabhatod az RGB-világítást játékstílusodnak megfelelően. Az Aura Core könnyen kezelhető vezérlőpultja lehetővé teszi az előre beállított világítási módok váltása mellett sokféle ragyogó fényeffekt és a szín módosítását. Aktiválhatod az Aura Sync-et is, ami több eszközön összehangolja a színeket és effekteket.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

Android/iOS App

Szerezd be az ingyenes Armoury Crate mobilalkalmazást Android vagy iOS rendszerre, hogy könnyedén elérhesd beállításaidat a játék megszakítása nélkül! Most a Google Play™-ben és az App Store-ban egyaránt elérhető.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

GameFirst V

A ROG GameFirst V technológia maximalizálja a sávszélességet a játékhoz! Nagyobb sávszélességet biztosít azoknak a hálózati csomagoknak, melyek az online gaminghez és a streameléshez szükségesek. Az Automatikus (Auto) mód magától állítja sorrendbe alkalmazásaidat, míg Kézi (Manual) módban kategóriákba rendezheted a programokat, ezáltal te állíthatod be a fontossági sorrendet. Emellett a ROG First biztosítja, hogy a ROG és az ASUS RT sorozatú routerek a ROG laptopod GameFirst V beállításai szerint részesítsék előnyben az adatcsomagokat.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

GameVisual

A ROG GameVisual szoftver hat szakszerűen beállított grafikus módot kínál a vizuális élmény optimalizálására különféle játékműfajokhoz. Az FPS mód pl. javítja a láthatóságot sötét környezetben, lehetővé téve, hogy észrevedd az árnyékban bujkáló ellenséget. Használd a GameVisual-t a legjobb élményhez könyvtárad minden játéka esetén.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

Sonic Studio III

A Sonic Studio III támogatja az összes játékon belüli audio szükségletedet. Fő vezérlőpultja a manuális testreszabási lehetőségek mellett öt speciálisan hangolt audiomódot kínál a különböző játéktípusokhoz. A fejlett zajszűrés, beszédhangerő stabilizálás és felvétel közbeni visszhangcsökkentés tisztább audio átvitelt biztosít a csapattal folytatott beszélgetések és a streamelés számára.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

Sonic Radar III

Az új Sonic Radar III audiovezérlő pontosabban határozza meg a hangok térbeli helyzetét, így mindig tisztában lehetsz azzal mi folyik körülötted. A vizuálisan megjelenített audiorészletek, például a képernyőn megjelenő nyíl, amely az észlelt hangok irányába mutat, segíthet hallásod fejlesztésében, és a játékban is olyan körülmények között, amikor a játékon belüli hangok rosszul vagy nem hallhatók.

asus,rog,gu502,gamer,notebook,gaming

Scenario Profiles

A Csendes, Kiegyensúlyozott és Turbo üzemmódok közötti automatikus váltás csak a kezdete a különböző profilok használatának. Alkalmazás-specifikus preferenciákat is meghatározhatsz olyan egyéb létfontosságú rendszerbeállításokhoz, mint a világítás konfigurációja, vagy, hogy a Windows-billentyű vagy az érintőpad engedélyezve van-e, és melyik GameFirst V és Sonic Studio III profilt használja. Az Armoury Crate egy pillanat alatt elvégzi a feladathoz legjobban illeszkedő beállításokat, és minden profilt pontosan úgy konfigurálhatsz, ahogyan szeretnéd.

XSplit Gamecaster

Az XSplit Gamecaster ingyenes verziója lehetővé teszi számodra hogy élőben streamelj és közvetlenül sugározz internetes streaming platformokra, vagy felvételeket készíts a könnyű online megosztáshoz. Még a közönségeddel is kapcsolatba léphetsz miközben a YouTube-on, vagy a Twitch-en közvetítesz.