*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

simple website templates
asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

A ROG Zephyrus S új normát alkot az ultravékony Windows 10-es gamer laptopok területén. Nagyratörő, 17 hüvelykes kijelzője szupekeskeny kávával egy mindössze 18,7 mm vékony házban kapott helyett. A Zephyrus S GX701 akár Max-Q dizájnú GeForce RTX™ 2080 GPU-val és 8. generációs Intel® Core™ i7 CPU-val is rendelkezhet. Merülj bele 144 Hz-es / 3 ms-os paneljébe Pantone®-hitelesített színekkel és használd a ROG-exkluzív GPU kapcsolót, amivel válthatsz a G-SYNC™ mód között játékhoz, és az Optimus mód között, ha hosszabb akkumulátoros üzemidőt szeretnél.

FORMATERV

AZ EDDIGI LEGKOMPAKTABB 17 HÜVELYKES LAPTOP

Ahhoz, hogy nagyobb kijelzőn élvezhesd a játékokat, általában nagyobb laptop is szükséges, azonban a vékony kávának és okos kialakításnak köszönhetően a ROG Zephyrus S a legkisebb kategóriájában. Könnyedén magaddal viheted a városba, vagy a világban mindenfelé kompakt méreteinek, és 17 hüvelykes kijelzőjének köszönhetően, mely akkora házban kapott helyett, mint egy átlagos 15 hüvelykes laptop. A karcsú magnézium-ötvözetű ház elfér egy szabványos táskában* és elég erős a mindennapos használathoz.

* A ROG Zephyrus S GX701 belefér az alábbi, 15 hüvelykes laptopok számára tervezett ASUS és ROG hátizsákokba:

ASUS hátizsákok: 15180-00201000 / 15180-00201100

ROG hátizsák: 15180-00203000

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

KÉPERNYŐ

A KÁPRÁZATOS LÁTVÁNY ÖTVÖZI A SEBESSÉGET ÉS PONTOSSÁGOT

A karcsú kávák még jobban bevonzanak az akció közepébe a 144 Hz-es IPS-szintű kijelzőn. A magas képfrissítési ráta folyamatosabbá teszi a játékot és csökkenti a bemeneti késleltetést, míg a 3 ms-os GTG válaszidő élesebb képeket biztosít elmosódásmentesen. A színhelyesség és a színmegfelelőség kritikus a tartalomkészítők számára, így a gyári kalibráció és a ProArt™ TruColor technológia Pantone®-hitelesített színpallettát nyújtanak.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

GYORSAN VÁLTHATSZ SEBESSÉGET MUNKÁHOZ ÉS SZÓRAKOZÁSHOZ

Élj kettős életet a ROG-exkluzív GPU kapcsolóval hajtva. Csak néhány kattintást vesz igénybe a ROG Zephyrus S-t átkapcsolni a játékhoz megfelelő módról hosszabb akkumulátoros üzemidőre. A G-SYNC mód szinkronizálja a GPU-t és a kijelzőt, hogy simább játékot biztosítson kisebb bemeneti késleltetéssel és akadozásmentes grafikával, míg az Optimus mód szelektíven kikapcsolja a diszkrét GPU-t, hogy energiát takarítson meg a mindennapos hatékonysághoz és szórakozáshoz.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

ERŐS TELJESÍTMÉNY KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS GRAFIKÁVAL

Rendkívül vékony a sebesség feláldozása nélkül, a ROG Zephyrus S a legújabb Max-Q dizájnnal rendelkező GeForce RTX™ 2080 GPU-val és 8. generációs Intel® Core™ i7 CPU-val van felvértezve, hogy asztali számítógéphez hasonló teljesítményt biztosítson hardcore gaminghez, komoly kreatív munkához és élvonalbeli VR-hez. Ezt az erőteljes magot akár 24 GB DDR4 RAM is támogathatja több erőforrásigényes feladat egyidejű elvégzéséhez és 1 TB-os NVMe SSD játékkönyvtárad és szakmai portfóliód számára.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming
asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

NVIDIA Turing Architektúra

Gyors, csendes teljesítmény. Valós idejű ray tracing és mesterséges intelligencia által fokozott grafika. Emellett mobilitás, a világ legvékonyabb és legkönnyebb dizájnjával. Minden egyben, amit szeretnél. Mindezt csak a GeForce RTX gamer laptopokban találod meg.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

NVIDIA Turing Architektúra

Ez a forradalmi architektúra teljesen új GeForce® RTX platformunkkal ötvözve együttesen biztosít valós idejű ray tracing-et, mesterséges intelligenciát és programozható árnyékolást. Még sosem hoztál létre és élveztél játékokat ehhez hasonlóan.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

Valós idejű ray tracing a jákékokban

A ray tracing a végleges megoldás az élethű világítás, tükröződések és árnyékok megjelenítésére, olyan szintjét biztosítva a realizmusnak, mely messze meghaladja a hagyományos renderelési technikák használatával elérhető lehetőségeket. Az NVIDIA Turing™ az első GPU, mely képes valós idejű ray tracing-re.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

A GeForce RTX gamer laptopokat NVIDIA Turing™ GPU architektúra és az úttörő, NVIDIA RTX™ platform hajtja. A leggyorsabb, legrealisztikusabb, mesterséges intelligencia által fokozott gamer élményekre számíthatsz.

HŰTÉS

OKOSABB HŰTÉS A GYORSABB TELJESÍTMÉNYÉRT

Az ultravékony laptopok kisebb helyet hagynak a hűtés számára szükséges szellőzéshez, így az egyedülálló Aktív aerodinamikai rendszer (AAS) megnöveli a helyet, hogy segítsen a Zephyrus S-nek fenntartani a magas teljesítményt a játékhoz és más erőteljes terhelésekhez. A fedél felnyitása egy nagy levegőbeömlőnyílást is megnyit, mely akár 32%-al is növelheti a légáramlást a hagyományos kialakítással szemben. A pormentesítő csatornák tisztán tartják a hűtőbordákat, hogy megőrizzék a hűtés hatékonyságát és a rendszer stabilitását hosszú időn át.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

Billentyűzet

A SZÍNEK TESTRESZABÁSA ÉS ÖSSZEHANGOLÁSA

Az előre helyezett billentyűzet pozíció csökkenti a felületi hőmérsékletet az asztali számítógép stílusú elrendezésen, így órákon át kényelmesen játszhatsz. Testreszabhatod a billentyűnkénti RGB világítást különböző játékokhoz és munkafolyamatokhoz, és összehangolhatod a színeket és effekteket a kompatibilis perifériákkal az Aura Sync használatával. A megvilágítás kiterjed az egyedi hangerő görgőre a gyors igazításokhoz és a világító numpad-re, ami megjelenik az érintőpaden.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

Audio

LENYŰGÖZŐ HANGZÁS OKOS ERŐSÍTŐ ÁLTAL HAJTVA

Az Okos erősítő technológia a termikus és kilengési határok között tartja a hangszórókat, mikor feltekered a hangerő görgőt, így a tölcsérek károsítása nélkül növelheted a hangerőt. A felerősített kimenet hangosabb, több basszussal és nagyobb hangtartománnyal, mely segít, hogy meghalld ellenségeidet a csatamezőn, a videókban szereplő párbeszégeket és a finomságokat zenelejátszás közben, mellyel hatékonyabb lehetsz. Dugj be egy fejhallatót és még mélyebbre merülhetsz a virtuális surround hangzásban.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

USB PD

CSATLAKOZZ A C TÍPUSÚ TÖLTÉSHEZ

A ROG támogatta elsőként mind a DC, mind a C típusú töltést is a gamer laptopoknál. Az USB Power Delivery lehetővé teszi a ROG Zephyrus S töltését hordozható külső akkumulátorral is, így nem kell konnektorért harcolnod, mikor az akkumulátora merülőben van. A gyorstöltés megfordítja a töltés irányát, akár 3A-t is felhasználva okostelefonok és más eszközök gyors feltöltésére. Emellett mindennapi munkádat egy kisebb, 65 W-os adapterrel is végezheted, mely csökkenti terheidet útközben.

*A ZenPower Pro PD és a 65 W-os adapter külön megvásárolhatóak.

*A töltési időt webes böngészés közben mértük.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

CSATLAKOZÁSOK

ÁTFOGÓ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A ROG Zephyrus S rendelkezik az utazás közbeni játékhoz szükséges összes csatlakozóval. 1. generációs USB 3.1 sebességgel elérhető egy C™ típusú (USB-C™) port, míg egy A típusú port biztosít gyorsabb, 2. generációs USB 3.1-es csatlakozást olyan eszközök számára, melyek támogatják ezt a sebességet. A további USB 2.0 portok tökéletesek egy gamepad, egér vagy USB-s tároló számára. A HDMI 2.0 támogatja a 4K UHD kijelzőket akár 60 Hz-ig is, így játszhatsz és szórakozhatsz nagyképernyős TV-ken is.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

KAMERA

KÜLSŐ KAMERA JOBB ÉLŐ STREAMELÉSHEZ

Javítsd a streamelést a ROG GC21 külső kamerával. Éles, Full HD felvételeket készít selymes, 60 FPS részletességgel, ami símábbá és árnyaltabbá teszi a mozgást. Annak ellenére, hogy a hagyományos kamerákhoz képest megduplázza a képkockák számát, a ROG GC21 összecsukható csupán 17 mm vékonyra és könnyedén becsúsztatható egy zsebbe. Bárhová elhelyezheted az USB-csatlakozású kamerát a tökéletes szög érdekében és tisztán hallani fognak sugárformájú mikrofon tömbjének köszönhetően.

* A külső kamera opció régiónként eltérő lehet

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming

Szoftver

EGYSÉGES RENDSZER HANGOLÁS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS

Az ROG Armoury Crate egységesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb funkciók könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. Könnyedén módosíthatod mindkét terület beállításait, és akár négy játékprofilt is definiálhatsz, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat. Ezek a lehetőségek csupán a kezdetét jelentik annak, amit ezzel a sokoldalú eszközzel beállíthatsz.

*A kezelőfelület verziónként változhat.

asus,rog,gx701,rtx,gamer,notebook,gaming