*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

website templates
asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

A laptopok limitálják a hűtés fokát, és belekényszerítenek egy szükségtelenül merev helyzetbe, mikor az asztali számítógépek alternatíváiról van szó, így újragondoltuk a formatervezést, hogy magasabb szintre emelhesd a játékod. A ROG Mothership egy hordozható, Windows 10-es erőmű innovatív, álló helyzetű dizájnnal, mely fokozza a hűtés hatékonyságát gyárilag túlhúzott GeForce RTX™ 2080 GPU-ja és 8. generációs Intel® Core™ i9 CPU-ja számára. Vedd át a teljes irányítást leválasztható billentyűzetével, és éld át a zökkenőmentes vizuális élményt elmosódás- és szakadozásmentesen NVIDIA G-SYNC™ kijelzőjével, 144 Hz-es képfrissítéssel és 3 ms-os válaszidővel. Az SSD RAID-tároló és a 2,5G Ethernet ultragyors teljesítményt kínál e forradalmi gamer gépezet minden alkatrésze számára.

FORMATERV

A FORMA ÚJRAGONDOLÁSA

Mindegyik alumínium unibody házat tökéletesre formáljuk egy precíz CNC-megmunkálási folyamat eredményeként. A készülékház álló helyzetben, függőlegesen helyezkedik el, hogy javítsa a légáramlást és a hűtést, ami karcsúbb és hordozhatóbb kialakítást tesz lehetővé. Fokozatmentes zsanérral ellátott állványra dől rá, így bármilyen szögben és beállítással használható, és leválik a billentyűzetről további sokoldalúságot biztosítva. Válaszd le vagy helyezd vissza a billentyűzetet, ahogy azt az ideális gaming pózod éppen megkívánja, vagy cseréld le kedvenc asztali perifériáidra. A ROG Mothership bevethető akár útközben is, vagy meghajthat egy teljes harci állomást otthon.

HŐKEZELÉS

ÁLLÓ HELYZET A TÖBB LEVEGŐÉRT

A laptopok korlátozott légáramlással rendelkeznek, mivel a legtöbb beáramló levegő a ház alatt elhelyezett szellőzőnyílásokon keresztül kerül be a házba, ahol kevés a hely a lélegzéshez, a ROG Mothership egyedülálló kialakítása viszont korlátozás nélkül biztosítja a hátulról beáramló hűvös levegőt. Az öntisztuló hűtőrendszer négy, ultravékony hűtőbordákkal bélelt, kivezető nyíláson keresztül löki ki a levegőt a rendszerből, miközben a nyolc hűtőcsőből álló kifinomult hálózat oszlatja el a kritikus belső komponensek hőterhelését.
*Ha máshogyan nem jelezzük, az adatok elméleti teljesítményen alapulnak. A tényleges adatok valós helyzetekben eltérőek lehetnek.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

TELJESÍTMÉNY

A LEGÚJABB HARDVER HASZNÁLATA
MAGASABB SZINTEN

A ROG Mothership magasra teszi a lécet a gyárilag túlhúzott GPU-val és CPU-val, amelyek még ennél is tovább tuningolhatóak. A GeForce RTX™ 2080 új szabványt állít fel a laptop gaming és a VR-teljesítmény terén, miközben a 8. generációs Intel® Core™ i9 CPU hat magot és 12 szálat szabadít rá a komolyabb munkaterhelésekre. Ezekhez akár három NVMe SSD is párosulhat RAID 0 konfigurációban, és ebből két meghajtó a CPU-hoz csatlakozik az eszméletlen 8700 MB/s-os sebesség eléréséhez.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming
asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

NVIDIA GeForce RTX 20-as sorozatú GPU

Gyors, csendes teljesítmény. Valós idejű sugárkövetés és mesterséges intelligenciával fokozott grafika. A világ legvékonyabb és legkönnyebb dizájnjainak mobilitása. Mindaz, amit szeretnél. És mindez kizárólag a GeForce RTX gamer laptopokban.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

NVIDIA Turing Architektúra

Ez a forradalmi architektúra teljesen új GeForce RTX platformunkkal ötvözve eggyüttesen biztosít valós idejű ray tracing-et, mesterséges intelligenciát és programozható árnykolást. Még sosem hoztál létre és élveztél játékokat ehhez hasonlóan.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

Valós idejű ray tracing a jákékokban

A ray tracing a végleges megoldás az élethű világítás, tükröződések és árnykok megjelenítése, olyan szintját biztosítva a realizmusnak, mely messze meghaladja a hagyományos renderelési technikák használatával elérető lehetőségeket. Az NVIDIA Turing az első GPU, mely képes valós idejű ray tracing-re.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

Teljesítmény

GPU architektúra és az úttörő NVIDIA RTX platform hajtja. A leggyorsabb, legvalósághűbb, mesterséges intelligenciával továbbfejlesztett játékélményre számíthatsz.

KÉPERNYŐ

VÁLASSZ A LEGJOBB IPS-SZINTŰ KIJELZŐK KÖZÜL

Merülj el a gyönyörű grafikában az egyik 17,3”-os kijelzővel. Válassz bámulatosan éles és részletes 4K látványt gazdag színek széles választékával, vagy dönts a gyorsabb Full HD panel mellett 144 Hz-es képfrissítéssel és 3 ms-os válaszidővel, a gyors ütemű játékokra szabva. Mindkét típus rendelkezik G-SYNC™ technológiával a gördülékenyebb játékmenet érdekében kisebb bemeneti késleltetéssel, szakadásmentes látványt biztosítva. 

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

AUDIO

TEKERD FEL A NAGY FELBONTÁSÚ HANGOT

A forma újratervezése lehetővé teszi, hogy négy hangszórót helyezzünk el a gép elülső oldala mentén, a kiváló minőségű hangot közvetlenül feléd sugározva. A ROG Mothership hangzásáról a Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező, prémium minőségű ESS® Sabre HiFi DAC gondoskodik. Az intelligens erősítés lehetővé teszi a hangerő feltekerését a hangszórók károsítása nélkül, a virtualizáció pedig térhangzást szimulál az olyan sztereó eszközökhöz, mint a fejhallgatók és VR-eszközök.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

CSATLAKOZÁSOK

FOLYAMATOS KAPCSOLAT SZÉLSEBESSÉGGEL

Szabadulj meg a gigabit korlátaitól. A ROG Mothership 2,5 G Ethernettel turbózza fel a hálózati kapcsolatot, ami a következő szintre emeli a LAN csatlakozást. A következő generációs Intel® Wi-Fi 6 AX200 (802.11ax) túllépi a gigabites sebességet, és nagyobb hatékonyságot és teljesítményt kínál nagy forgalmú hálózatokon. A szabadalmaztatott ROG RangeBoost technológia antennapárok között váltogatja a jelet, a jelerősséget maximalizálva és csökkentve a kapcsolat megszakadásának esélyét, ami zavarja a játékot.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

BILLENTYŰZET

BILLENTYŰZET - AHOGY TE SZERETNÉD

A gamer asztali számítógépek lehetővé teszik, hogy éppen a megfelelő szögbe állítsd be a billentyűzetet, a ROG Mothership pedig ugyanezt a szabadságot nyújtja. Billentyűzete könnyen leválasztható a mágneses kapcsokról, és működtethető 2,4 GHz-en vezeték nélkül, vagy kábellel csatlakoztatva a C típusú USB porton keresztül. Gyorstüzelésű kapcsolók ismerős asztali számítógépes elrendezést helyeznek a kezed alá. A billentyűnkénti RGB háttérvilágítást testre szabhatod a különböző játékokhoz, és az Armoury Crate segítségével automatikusan betöltheted ezeket a profilokat.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

IO CSATLAKOZÁS

TERJESZD KI HARCI ÁLLOMÁSODAT

Az ideális játékállomás mindenki számára különböző. A sokoldalú ROG Mothership dizájn széleskörű csatlakozási lehetőségeket biztosít, hogy létrehozhasd ideális játékkörnyezetedet. A négy USB 3.1 port bőséges helyet biztosít összes kedvenc gamer perifériád számára. Csatlakoztass akár három további külső monitort, és profiként végezz el egyszerre több feladatot a Type-C™-s, DisplayPort™ 1.4-el rendelkező USB 3.1, a Thunderbolt 3-as USB-C és a HDMI 2.0 portok segítségével. Játszhatsz, cseveghetsz csapattársaiddal, különböző kijelzőkön böngészhetsz a weben, mindezt akár egyszerre.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

SZOFTVER

EGYSÉGES RENDSZER TUNING ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS

A ROG Armoury Crate egyetlen erőteljes segédprogramban egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését. Használhatod a létfontosságú rendszerinformációk felügyeletéhez, a hűtés finomhangolásához és a ROG Mothership további túlhúzásához. Könnyedén módosíthatod a négy játékprofil beállításait, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat. Ezek a lehetőségek csupán a kezdetét jelentik annak, amit ezzel a sokoldalú eszközzel beállíthatsz.
* A kezelőfelület verziónként változhat.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming
asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

GameFirst V

A ROG GameFirst V technológia maximalizálja a sávszélességet a játékhoz! Nagyobb sávszélességet biztosít azoknak a hálózati csomagoknak, melyek az online gaminghez és a streameléshez szükségesek. Az Automatikus (Auto) mód magától állítja sorrendbe alkalmazásaidat, míg Kézi (Manual) módban kategóriákba rendezheted a programokat, ezáltal te állíthatod be a fontossági sorrendet. Emellett a ROG First biztosítja, hogy a ROG és az ASUS RT sorozatú routerek a ROG laptopod GameFirst V beállításai szerint részesítsék előnyben az adatcsomagokat.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

GameVisual

A ROG GameVisual szoftver hat szakszerűen beállított grafikus módot kínál a vizuális élmény optimalizálására különféle játékműfajokhoz. Az FPS mód pl. javítja a láthatóságot sötét környezetben, lehetővé téve, hogy észrevedd az árnyékban bujkáló ellenséget. Használd a GameVisual-t a legjobb élményhez könyvtárad minden játéka esetén.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

Sonic Studio III

A Sonic Studio III támogatja az összes játékon belüli audio szükségletedet. Fő vezérlőpultja a manuális testreszabási lehetőségek mellett öt speciálisan hangolt audiomódot kínál a különböző játéktípusokhoz. A fejlett zajszűrés, beszédhangerő stabilizálás és felvétel közbeni visszhangcsökkentés tisztább audio átvitelt biztosít a csapattal folytatott beszélgetések és a streamelés számára.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

Sonic Radar III

Az új Sonic Radar III audiovezérlő pontosabban határozza meg a hangok térbeli helyzetét, így mindig tisztában lehetsz azzal mi folyik körülötted. A vizuálisan megjelenített audiorészletek, például a képernyőn megjelenő nyíl, amely az észlelt hangok irányába mutat, segíthet hallásod fejlesztésében, és a játékban is olyan körülmények között, amikor a játékon belüli hangok rosszul vagy nem hallhatók.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

Scenario Profiles

A Csendes, Kiegyensúlyozott és Turbo üzemmódok közötti automatikus váltás csak a kezdete a különböző profilok használatának. Alkalmazás-specifikus preferenciákat is meghatározhatsz olyan egyéb létfontosságú rendszerbeállításokhoz, mint a világítás konfigurációja, vagy, hogy a Windows-billentyű vagy az érintőpad engedélyezve van-e, és melyik GameFirst V és Sonic Studio III profilt használja. Az Armoury Crate egy pillanat alatt elvégzi a feladathoz legjobban illeszkedő beállításokat, és minden profilt pontosan úgy konfigurálhatsz, ahogyan szeretnéd.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming

XSplit Gamecaster

Az XSplit Gamecaster ingyenes verziója lehetővé teszi számodra hogy élőben streamelj és közvetlenül sugározz internetes streaming platformokra, vagy felvételeket készíts a könnyű online megosztáshoz. Még a közönségeddel is kapcsolatba léphetsz miközben a YouTube-on, vagy a Twitch-en közvetítesz.

TARTOZÉKOK

AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES FELSZERELÉS

Minden ROG Mothership-et egy, a rendszer dizájnját és fejlesztését tartalmazó mappával szállítunk. Ebből megismerheted a projekt mögötti történetet és technikai ábrákkal és rajzokkal illusztrálja a házban megbúvó hardvert. Emellett egy sor gamer perifériát és kiegészítőt választhatsz a ROG Mothership mellé; szereld fel a megfelelő eszközökkel játtékkörnyezetedet.
* A csomagajánlatok régiónként eltérőek lehetnek.

asus,rog,gz701,rtx,gamer,allinone,desktop,gaming