*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

how to develop own website
asus,vivobook,tp202,notebook

Az ASUS VivoBook Flip 12-t vékonyabbra, könnyebbre és funkcionálisabbra terveztük, hogy intuitívabb legyen, mint bármikor. A „2 az 1-ben” átalakítható laptop minden alapvető részét újraterveztük, hogy megtaláljuk azt a kompakt megoldást, amely lehetővé teszi a tökéletes rugalmasságot. Ez az egyik legideálisabb laptop azok számára, akik sokat vannak úton.

Kompakt dizájn

Könnyű és kiválóan hordozható

Az ASUS VivoBook Flip 12 súlya megáll az 1,27 kg* -nál és mérete kisebb egy A4-es papírlapnál, melynek köszönhetően könnyen magaddal viheted bármikor, bárhova.

asus,vivobook,tp202,notebook

360 fokban elforgatható zsanér

Tökéletes rugalmasságra és tartósságra tervezve

Az átalakítható laptop robosztus, 360 fokos dupla fogaskerekes fémzsanérja megadja neked a szabadságot ahhoz, hogy úgy szervezd az életed, ahogyan szeretnéd. Végezd a munkádat Laptop módban, majd hajtsd Sátor módba és oszd meg ötleteidet kollégáiddal. Alakítsd át Állvány módba és hozd létre saját mozidat. Könnyű dizájnja által az ASUS VivoBook Flip 12 Táblagép módban is tökéletesen használható. Az ASUS VivoBook Flip 12 dizájnja megbízható tartósságot kínál: Dupla fogaskerekes zsanérja sikeresen megfelelt a 20 000 nyitási/zárási ciklusból álló tesztünknek.

asus,vivobook,tp202,notebook

Kijelző & Hangszórók

Moziszerű hangélmény

Az ASUS Tru2Life Video technológia által minden videó csodásan mutat. Intelligens algoritmusainak köszönhetően valamennyi képkocka összes pixelének élességét és kontrasztját 150%-kal optimalizálja, hogy hihetetlenül élénk és élethű képeket alkosson! Az ASUS Splendid display technológiája optimalizálja a képeket, hogy gazdagabb és pontosabb színek szülessenek - bármilyen tartalom mellett. A lenyűgöző surround hang érdekében az ASUS VivoBook Flip 12 két hangszórójával és ASUS SonicMaster technológiájával magával ragadó hangélményt nyújt.

asus,vivobook,tp202,notebook

Érintőképernyő

Azonnali válasz a legkönnyedebb érintésre is

Az ASUS VivoBook Flip 12 többérintéses képernyő technológiájának köszönhetően minden érintésedre azonnal reagál. Az 5 mm-nyi távolságra elhelyezett nagy teljesítményű precíziós szenzorok kétszer nagyobb érzékenységet biztosítanak, mint a standard kijelzők, amelynek köszönhetően az ASUS VivoBook Flip 12 kijelzője még a legkisebb érintésre is reagál.

asus,vivobook,tp202,notebook

Teljesítmény

Következő generációs feldolgozási teljesítmény

Az ASUS VivoBook Flip 12-t a legújabb négymagos Intel® Pentium® processzor hajtja, amely a munka és a játék szempontjából is kiváló teljesítményt nyújt. Ez az erőteljes processzor az előző processzor generációkhoz képest 30% -al nagyobb számítási és 45%-al jobb grafikai teljesítményre képes a Windows-al. Mindegy, hogy otthon, munkában vagy úton vagy - az ASUS VivoBook Flip 12-vel több feladatot tudsz elvégezni. A telepített Windows 10 által készen állsz az Office 365* produktív használatára. Ezen felül, az ASUS VivoBook Flip 12 akár 64 GB tárhellyel is rendelkezhet az üzleti prezentációid, fotóalbumaid és multimédia fájljaid mentésére.

asus,vivobook,tp202,notebook

Akkumulátor

Egész napos akkumulátoridő!

Az ASUS VivoBook Flip 12 akár 8 munkaórát* is kibír egy töltéssel, így folyamatosan dolgozhatsz anélkül, hogy egyfolytában konnektort kellene keresned.

asus,vivobook,tp202,notebook

Wi-Fi

Gyorsabb, stabilabb Wi-Fi csatlakozás

Az ASUS VivoBook Flip 12 kétsávos 802.11ac Wi-Fi-vel rendelkezik az erős, stabil jel és a 802.11n-nél 2,8 x gyorsabb adatátvitel érdekében. További előny, hogy a 802.11 ac Wi-Fi kevésbé érzékeny az ugyanazon sávszélességen működő vezeték nélküli eszközök okozta interfereciára.

asus,vivobook,tp202,notebook

Csatlakozások

Széleskörű csatlakoztathatóság

A maximális kényelem és kompatibilitás érdekében, az ASUS VivoBook Flip 12 egy 1. generációs Type A USB 3.1-el, szabványos USB porttal, és egy HDMI porttal is rendelkezik. MicroSD kártya foglalatának köszönhetően könnyen bővíthető.

asus,vivobook,tp202,notebook

Touchpad

Nagyobb, rendkívül precíz touchpad

A 11,6 hüvelykes ASUS VivoBook Flip 12 olyan touchpaddel rendelkezik, amelyet tipikusan nagyobb, 14 hüvelykes laptopokon látni. Ultra érzékeny touchpadjét ezért palm-rejection technológiával láttuk el, melyet egy különleges algoritmus hajt. Az érzékenység és használhatóság közötti tökéletes egyensúly biztosítja a zökkenőmentes navigálást a Windows alkalmazások és egyéb funkciók között.

asus,vivobook,tp202,notebook