*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

website templates free download
asus,zenbook,ux370,notebook

Az ASUS ZenBook Flip S a világ egyik legvékonyabb és legkönnyebb átalakítható laptopja, amit arra terveztek, hogy bárhol és bármikor megállja helyét. Az elegáns kifinomultságot egyesíti a 360 fokban elfordítható kijelző biztosította kényelmes használattal és sokrétűséggel. Ez az ultravékony és ultrakönnyű átalakítható laptop egy stílusos notebook, egy kézre álló táblagép – vagy bármi e kettő között. A 8. generációs Intel® Core i7 processzorral könnyedén végzel a mindennapi számítógépes feladatokkal. Támogatja a stylus használatát is, így tökéletes társad a Windows 10-hez!

asus,zenbook,ux370,notebook

Formaterv

Rendkívül keskeny és könnyű

A ZenBook Flip S egy időtlen eleganciával felruházott, tömör alumíniumból finoman kimunkált mestermű. A házat egyetlen fémtömbből alakították ki, és gondosan csiszolták, amíg el nem érték, hogy mindössze 10,9 mm vékony legyen. 1,1 kg-os súlyával könnyedén hordozható. Prémium minőségű, repülőgépgyártásban használt alumíniumból készült, ami könnyebb, mint a szokásos laptopötvözet, viszont 50%-kal erősebb.

asus,zenbook,ux370,notebook

Formaterv

Tökéletességre tervezve

A ZenBook Flip S megtervezése komoly mérnöki bátorságot és szaktudást igényelt. Az ultravékony profil szükségessé tette az ErgoLift zsanér, a világ legkompaktabb kihajtható zsanérjának kifejlesztését, ezáltal megmaradhattak a laptop keskeny vonalai. Annak érdekében, hogy a házban elhelyezhessük a teljes méretű billentyűzetet, ultrakeskeny környezetet kellett megvalósítanunk. A ragyogó, gyémántmetszett élkiemelésekkel fokoztuk a luxusérzetet. A ZenBook Flip S teljesen fémből készült unibody házának ikonikus, Zen által inspirált, szálcsiszolt fémfelületéről* azonnal felismerhető, egyedi és lenyűgöző megjelenést biztosít. Ennek a felületnek a kidolgozása 40 fáradságos lépésből áll.

asus,zenbook,ux370,notebook

Zsanér

Egyedi, 360 fokban elforgatható ErgoLift zsanér

A ZenBook Flip S modellen alkalmazott precíziós tervezésű, több-fogaskerekes fémmechanika, az új 360 fokos ErgoLift zsanér selymes simaságú, fokozatmentes működést biztosít, és a kijelzőt bármely szögben szilárdan megtartja. Az innovatív zsanér kettős működésű mechanikája felemeli és megdönti a billentyűzetet a tökéletes gépelési pozíció érdekében, amennyiben a kijelzőt 135°-nál nagyobb szögben nyitják ki. A legnagyobb megbízhatóság érdekében több, mint 20 000 nyitás-zárási cikluson át kínozzuk az ErgoLift zsanért a tesztek során, hogy sose kelljen aggódnod a tartóssága miatt.

Sokoldalú és tartós zsanér

A ZenBook Flip S hihetetlenül erős és tartós fémötvözetet használ a tetszőleges pozícióba állítható 360° ErgoLift zsanérmechanikájában. A maximális biztonság érdekében a zsanér unibody kialakítással és precíziós kivitelű fogaskerekekkel készül, és hogy biztosak lehessünk abban, sose hagy cserben, 20 000 nyitás-zárási ciklust magában foglaló tartósság-próbának vetettük alá a kialakítást. Ennek eredményeképpen könnyedén válthatsz a ZenBook Flip S bármelyik üzemmódjába, bármikor – nehézség nélkül.

asus,zenbook,ux370,notebook

Innovatív ErgoLift mechanika

A ZenBook Flip S ötletesen megtervezett, innovatív ErgoLift zsanérmechanikája felemeli és megdönti a billentyűzetet 1,5 fokkal, tökéletes gépelési pozícióba állítva, amennyiben a kijelzőt 135°-nál nagyobb szögben nyitják ki. Az ErgoLift zsanér a következő szintre emeli a ZenBook Flip S okozta élményt.

asus,zenbook,ux370,notebookA világ legkompaktabb zsanérja

Hihetetlenül kicsire, 3,9 mm-esre csökkentettük az acélötvözetből készült 360 fokos zsanér átmérőjét, hogy ezt a valaha létező legkarcsúbb átalakítható laptopot elkészíthessük. Különleges karcálló bevonat csökkenti a zsanér kopását, és a kettős működésű forgómechanika csökkenti a használat során fellépő feszültségeket, amivel a megbízhatóságot és tartósságot növeli. 

asus,zenbook,ux370,notebook

Képernyő

4K UHD felbontás

A ZenBook Flip S NanoEdge többérintéses kijelzője mindazt a minőséget kínálja, amit elvársz egy ilyen gyönyörű laptoptól. Az ultraéles képernyő akár 3840 x 2160 pixeles, 4K UHD felbontást kínál, és 178 fokos széles betekintési szögű technológiát alkalmaz, ezért szinte minden szögből nézve gyönyörű a képe. Az elképesztő 331 ppi pixelsűrűséggel a képek és a szöveg mindig rendkívül élesek és részletesek.

asus,zenbook,ux370,notebook
asus,zenbook,ux370,notebook

Teljesítmény

Hihetetlen teljesítmény

A ZenBook Flip S tervezésekor az ASUS mérnökei azt az ambiciózus célt tűzték ki, hogy egy páratlan teljesítményű, mégis ultravékony laptopot hoznak létre. A jelentkező számos kemény kihívás ellenére sikerrel jártak. Az eredmény egy hihetetlenül erőteljes laptop 8. generációs Intel® Core™ i7 processzorral, akár 16 GB 2133 MHz-es LPDDR3 RAM-mal, és akár 1 TB-os ultragyors PCIe® 3. generációs SSD-vel, valamint egy kijelzőkimenetként, adatátvitelre és gyorstöltésre használható USB-C™ porttal. Tehát nincs miért aggódni, hogy mit tudsz, és mit nem tudsz megcsinálni a ZenBook Flip S-sel – gyakorlatilag megállíthatatlan.

asus,zenbook,ux370,notebook

Konfiguráció

Ergonomikus, háttérvilágítással ellátott billentyűzet

A legjobb ultrahordozható laptop kivételes billentyűzetet érdemel. A ZenBook Flip S esetében a billentyűzet kialakítása már a kezdetektől a tervezési folyamat részét képezte. Teljes méretű, háttérvilágítású billentyűzete lenyűgöző 1,0 mm-es billentyűutat kínál, ami a gépelést kényelmesebbé és pontosabbá teszi.

asus,zenbook,ux370,notebook

Csatlakoztatási lehetőségek

Teljes funkcionalitású USB-C™

A csatlakozás az eszközeidhez és a perifériákhoz nem is lehetne egyszerűbb vagy gyorsabb a ZenBook Flip S új generációs USB-C™ portjának hála, ami külső kijelzőket, áramellátást és adatátvitelt támogat – mindezt egy felfelé és lefelé fordítva egyaránt használható csatlakozón keresztül. A laptophoz mellékelt mini dokkoló egy HDMI-portot, egy USB 3.1 portot és egy gyorstöltést támogató USB-C™ portot kínál.

asus,zenbook,ux370,notebook

Csatlakoztatási lehetőségek

Dolgozz tovább, tölts gyorsabban

Egy olyan gyönyörű, erőteljes és tekintélyes laptop, mint a ZenBook Flip S nem érheti be kevesebbel, mint az egész napra elegendő akkumulátor-üzemidő. Hogy elérjük ezt a figyelemre méltó, 11 órás önálló üzemelést, egy különleges, nagy kapacitású 39 Wh-s lítium-polimer akkumulátort terveztünk a ZenBook Flip S számára. Speciális alakja teszi lehetővé, hogy éppen beleférjen a hihetetlenül vékony házba. Gyorstöltő technológiával is felszereltük, amely lehetővé teszi, hogy akár 60%-ra töltsd fel, mindössze 49 perc alatt.

Audio

Magával ragadó Harman Kardon audio

Hogy biztosítsák a ZenBook Flip S felülmúlhatatlan hangminőségét, az ASUS Golden Ear csapata a Harman Kardon audiofil specialistáival karöltve fogott neki az új generációs ASUS SonicMaster audiotechnológia megalkotásának. Az eredmények lenyűgözőek. A kétcsatornás, intelligens erősítő által hajtott két különálló csúcsminőségű hangszóróval a ZenBook Flip S igazi surround hangzást kínál, ami torzításmentes, moziminőségű valósághűséggel ölel körbe. A ZenBook Flip S valóban a legjobb hangot kínálja amit valaha laptopon hallottál.

asus,zenbook,ux370,notebook
asus,zenbook,ux370,notebook

Alkalmazás

ASUS Pen és Windows Ink

A művészek, fotográfusok és dizájntervezők imádni fogják a ZenBook Flip S által kínált lehetőségek végtelen tárházát. Teljes mértékű ASUS Pen and Windows Ink támogatásának köszönhetően tökéletes választás kreatív tevékenységhez. Az ASUS Pen egy prémium minőségű aktív stylus, karcsú és elegáns alumínium dizájnnal. Tökéletes kiegészítő pontos rajzoláshoz, íráshoz vagy jegyzeteléshez bármely támogatott alkalmazásban. A Windows Ink öntapadó jegyzetek létrehozását, ötletek és részletek megörökítését teszi lehetővé – amint felmerülnek. Akár képernyőképet is készíthetsz, majd egyetlen kattintással megoszthatod.

asus,zenbook,ux370,notebook
asus,zenbook,ux370,notebook

Alkalmazás

Hozzáférés egyetlen érintéssel a Windows Hello-val

A ZenBook Flip S-hez való hozzáférés nem is lehetne ennél egyszerűbb és biztonságosabb, köszönhetően a Windows Hello technológiának és a beépített ujjlenyomat-érzékelőnek. Nem kell begépelni a jelszavadat minden alkalommal amikor bejelentkezel. Csak egyetlen érintésre van szükség!

asus,zenbook,ux370,notebook


Ujjlenyomat érzékelő

A ZenBook Flip S egy elképesztően pontos, és szupergyors felismerést kínáló ujjlenyomat-érzékelőt tartalmaz. Ez egyike a valaha készített legkisebb laptopérzékelőinknek, épphogy 16 mm hosszú és 3,6 mm széles. Akár egy részleges ujjlenyomat-beolvasást is fel tud ismerni, ami tökéletes társsá teszi az azonnali egyérintéses bejelentkezéshez a Windows Hello segítségével.

asus,zenbook,ux370,notebook

Alkalmazás

Csendes működésre és a kiegyensúlyozott teljesítményre optimalizálva

Az új Quiet Fan alkalmazással kiválaszthatod a mindenkori feladathoz ideálisan illő hang-szintet a kiegyensúlyozott és a nagy teljesítményű üzemmódok közötti váltással. A Quiet Fan bekapcsolása kiegyensúlyozott teljesítményt és szabványos ventilátorsebességet kínál a csendes működéshez, a Quiet Fan kikapcsolása pedig nagyobb ventilátorsebességet eredményez a nagy terheléssel járó feladatokhoz.

v

Tartozékok

Teljes csatlakozás

A ZenBook Flip S minden kiegészítőt tartalmaz, amire csak szükséged lehet a tökéletes mobil élményhez. Fekete bőr tok óvja meg a karcolásoktól, a mindent tartalmazó USB-C™ univerzális dokkolóval pedig megkapsz minden szükséges portot, mint például az SD-kártya olvasót, a LAN, VGA, HDMI portokat, a szabványos USB 3.0 és a töltést szolgáló USB-C™ portot. A ZenBook Flip S modellel hihetetlenül egyszerű az otthoni vagy munkahelyi eszközeid csatlakoztatása.

* A tartozékcsomag régiónként változik. A tok és az univerzális dokkoló opcionális kiegészítők, és előfordulhat, hogy egyes országokban nem lehet őket külön megvásárolni.