*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

best html templates
asus,zenbook,ux480,notebook

Soha nem volt még ilyen erőteljes, mindent felülmúló laptop, mint a ZenBook Pro 14. Gyorsabb és kifinomultabb, mint valaha, és a döbbenetes, új ScreenPad™ egy kis varázst ad mindenhez, amit csinálsz. A ZenBook Pro 14-gyel nem kell a jövőre várnod: megérintheted itt és most.

ScreenPad

Üdvözöljük az intelligens érintőpadot

A ScreenPad™ egy izgalmas új eszköz a laptopon történő munkavégzéshez. Egy interaktív kijelző, hasznos funkciókkal, melyek intelligensen alkalmazkodnak mindenhez, amit csinálsz, ezzel egyszerűbbé és gyorsabbá téve a többfeladatos munkavégzést. Automatikusan vált a funkciók között, mikor alkalmazást váltasz, és lehetővé teszi saját parancsikonok létrehozását. Akár a Windows asztalt is kiterjesztheted a ScreenPad™-re!

asus,zenbook,ux480,notebook
asus,zenbook,ux480,notebook
asus,zenbook,ux480,notebook

ScreenPad™

Képernyő kiterjesztő üzemmód

A Képernyő kiterjesztő üzemmód a ScreenPad™-et erőteljes, multitasking partnerré változtatja. Kiterjesztheted laptopod képernyőjét a ScreenPad™-re, ezzel két kijelzőt kapsz egyetlen eszközben. Használd közösségi média oldalaid, vagy emailjeid figyelemmel követésére, vagy hasznos előnézeti képernyőként — a lehetőségek végtelenek! A ScreenPad™ módok váltásához csak nyomd meg az f6 billentyűt, és válthatsz a ScreenPad™ mód, a Képernyő kiterjesztő üzemmód és a Touchpad mód között.

asus,zenbook,ux480,notebook

Teljesítmény

Extrém teljesítmény

A legkorszerűbb alkatrészekkel felszerelve a ZenBook Pro 14 gond nélkül megbírkózik bármilyen feladattal, amit szeretnél. Sok asztali számítógépet is képes megszégyeníteni, nagy teljesítményű processzora, ultragyors tárhelye — forradalmi Intel® Optane™ memóriával gyorsítva— és gamer-szintű grafikája segítségével hamarabb végezhetsz a legnehezebb feladatokkal is, mint valaha. A ZenBook Pro 14 soha nem várat meg.

asus,zenbook,ux480,notebook

GPU

Gamer-szintű grafikus kártya

A ZenBook Pro 14 a legújabb, gamer-szintű NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Max-Q GPU-val van felszerelve, mely maximális teljesítményt biztosít energiatakarékos dizájnban. Akár tervező, fejlesztő, vagy gamer vagy, ez a vizuális erő azt jelenti, hogy mindig a legsimább grafikus teljesítményt élvezheted a ZenBook Pro 14-el.

Formaterv

Időtlen Dizájn

Az elegancia, a kifinomultság és a precíziós mestermunka minden ZenBook fémjele. A tekintélyes mélytengerkék és rózsaarany színösszeállítás, melyet a ZenBook Pro 14-hez választottunk, fényűzően stílusos, anélkül, hogy túlzó lenne, diszkréten lágy befejezésként pedig aranyló billentyűzet-háttérvilágítással és logóval szereltük fel.

asus,zenbook,ux480,notebook
asus,zenbook,ux480,notebook

Képernyő

Vékonyabb keret, nagyobb kijelző

A ZenBook Pro 14 NanoEdge FHD-s, ultrakeskeny kávájú kijelzője valóban lélegzetelállító. Nagyszerű mindennapi használatra, gyárilag kalibrált színpontossága álomszerű a grafikusok számára.

asus,zenbook,ux480,notebook

Színkalibráció

Pontosabb színek

A ZenBook Pro 14 beépített ASUS kalibrálási technológiája színpontosság-beállítást és egységesség-kompenzációt biztosít, hogy megkönnyítse újrakalibrálni a kijelző fényerejét és színkonzisztenciáját. A Pantone® hitelesített kijelző 100%-os sRGB és 72%-os NTSC lefedettségű széles színskálával rendelkezik az egyszerűen lenyűgöző színekért.

asus,zenbook,ux480,notebook

Érintőképernyő

Érintőképernyő ASUS Pen támogatással

A ZenBook Pro 14-el és az ASUS Pen-nel szabadon szárnyalhat kreatívitásod. Az ASUS Pen képes a legkisebb nyomáseltérést is érzékelni 1024 lépésben 10 g-tól kezdve akár 300 g-ig terjedően. Meghaladja az iparági pontossági szabványt is, akár 45 fokos szögben is tarthatod anélkül, hogy ez negatívan befolyásolná a minőséget és rajzolt vonalaid pontos elhelyezését. Az ASUS Pen-nel — vagy bármely más aktív stylus-szal —intuitívan, természetesen és rövid válaszidővel írhatod le gondolataidat, láthatod el megjegyzésekkel a diagrammokat vagy vázolhatod fel kreatív ötleteidet.

asus,zenbook,ux480,notebook

Audio

Hihetetlen hang a Harman Kardontól

Annak érdekében, hogy a ZenBook Pro 14-et páratlan audio teljesítménnyel lássuk el, az ASUS Golden Ear csapata az audiofil specialista Harman Kardonnal együttműködésben hozta létre az ASUS SonicMaster audio technológia következő generációját. A ZenBook Pro 14 a legjobb hangot kínálja, amit valaha laptopon hallottál.

Csatlakozások

Átfogó csatlakoztathatóság

A nagy teljesítményű I/O portok átfogó készlete biztosítja a ZenBook Pro 14 tökéletes, gond nélküli csatlakoztathatóságát a sokoldalú rugalmasság érdekében az irodában és út közben egyaránt. Emellett a Bluetooth® 5.0 és az integrált gigabit-szintű Wi-Fi a vezetékessel megegyező hálózati sebességet garantál — vezeték nélkül!

asus,zenbook,ux480,notebook

Akkumulátor

Egész napos akkumulátoros üzemidő

A konnektorok keresése nem hatékony időtöltés, ezért a ZenBook Pro 14 nagy kapacitású akkumulátort kapott okos, ASUS hőtechnikai tervezéssel, így egész napos használatot biztosít akár útközben is. De ha mégis fel kellene töltened, az sem tart sokáig: a ZenBook Pro 14 gyorstöltő technológiájával 60 %-os kapacitásra tudod feltölteni mindössze 49 perc alatt.

asus,zenbook,ux480,notebook
asus,zenbook,ux480,notebook
asus,zenbook,ux480,notebook

Élmény

Okos arc-és hangfelismerés

Az olyan okos funkciókkal, mint az arc-és hangfelismerés a ZenBook Pro 14 új módszereket biztosít laptopod használatához. Jelentkezz be erőfeszítés nélkül a Windows Hello-val és a beépített IR kamerával, vagy szórakozz, informálódj és szervezz egyszerűen az Alexához vagy Cortanához történő beszéddel.