*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

best free html templates
asus,zenbook,ux481,notebook

Emeld kreativitásodat és hatékonyságodat egy magasabb szintre az úttörő ASUS ZenBook Duo segítségével! Arra terveztük, hogy megadja neked azt a bizonyos pluszt a munakfolyamataid hatékonyságához, így a különleges két kijelzős kialakítás egy teljes szélességű ASUS ScreenPad™ Plus -t kapott, mely zökkenőmentesen dolgozik együtt a fő kijelzővel. Soha nem volt még ilyen könnyű kihasználni kreatív erődet.

DIZÁJN

Tükrözi stílusodat

A vadonatúj mennyei kék szín a jövőből merít, és az időtlen innováció kifinomultságát nyújtja a ZenBook Duo laptopnak. Ahogy az egy forradalmi koncepcióhoz illik, a laptopot ikonikus, Zen által inspirált, körkörösen szálcsiszolt bevonat egyedi aszimmetrikus verziója dekorálja. Ez a bonyolult részlet adja a ZenBook Duo összetéveszthetetlen identitását. Az ErgoLift zsanérral, mely 5,5 fokos dőlésszöget biztosít, a ZenBook Duo nemcsak kényelmesebb gépelési élményt, de jobb hűtést és audio teljesítményt is nyújt.

asus,zenbook,ux481,notebook

SCREENPAD™ PLUS

Tapasztald meg a tökéletes hatékonyságot

Az ASUS ScreenPad Plus olyan útközbeni számítógép használati élményt nyújt neked, amelyet még sosem tapasztaltál. Ez egy teljes szélességű másodlagos érintőképernyő, mely zökkenőmentese dolgozik együtt a 14 colos FHD kijelzővel, határtalan lehetőségeket adva neked munkafolyamatod optimalizálására és személyre szabására. Hasznos, beépített alkalmazások választéka segít növelni hatékonyságodat. A Gyorsbillentyű bonyolult billentyű szekvenciák egyérintéses automatizálását, a Kézírás pedig intuitív szövegbevitelt tesz lehetővé. Hasznos gyors vezérlőkkel is rendelkezi, mint pl. az Alkalmazás váltó, a ViewMax és a Feladat váltó a fő kijelző és a ScreenPad Plus közötti intuitív interakciók érdekében. A Feladat csoport lehetővé teszi, hogy zárold gépedet munka módban úgy, hogy egyetlen érintéssel nyitsz meg több feladatot. Most már bármilyen Windows alkalmazást vagy alkalmazáson belüli eszköztárat áthúzhatsz a ScreenPad Plus-ra, hogy még több hely maradjon neked a fő kijelzőn végzett munkára, bárhol is légy.

SCREENPAD™ PLUS

Tökéletes számodra

Kiemelkedő színek és gördülékeny játékmenet egyesül az élénk, 240 Hz-es/3 ms-os IPS-szintű kijelzőben. A 15,6 colos panelt keskeny, 6,2 mm-es kávák keretezik, 81%-os képernyő-készülékház arányt létrehozva, mely nagyobb méretű képernyő érzetét kelti. A teljes sRGB lefedettséget kombinálva a széles betekintési szöggel ideálissá teszi a képernyőt vizuális projektek és média bemutatására. A gyors, 240 Hz-es képfrissítési frekvencia igazán magas FPS-es játékot tesz lehetővé, míg a 3 ms-os GTG-válaszidő élesebb, tisztább grafikát biztosít még az intenzív, gyors ütemű összecsapások során is.

SCREENPAD™ PLUS

Tökéletes ergonómia, a stylus-nak és a billentyűzetnek

A ZenBook Duo-val és egy aktív stylus-szal tényleg szárnyalhat a kreativitásod. A ScreenPad™ Plus egy szuper ergonomikus és stabil platformot biztosít az íráshoz és rajzoláshoz. Jegyzetelj, készítsd vázlatot ötleteidhez, vagy végezz precíziós grafikus szerkesztést a legintuitívabb módon.

asus,zenbook,ux481,notebook

SCREENPAD™ PLUS

Végtelen lehetőségek

A ScreenPad™ Plus-szal könnyedén tudsz kezelni több alkalmazást egyszerre, mivel az ASUS szorosan együttműködik független fejlesztőkkel - a Corel® profi fotószerkesztő szoftver fejlesztőket is beleértve - hogy a ScreenPad Plus-t úgy optimalizálja, hogy tökéletes hatékonyságot érjen el. A ScreenPad Plus jelenti a végtelen lehetőségek felé vezető utad.

asus,zenbook,ux481,notebook

TELJESÍTMÉNY

Kreatív erő

Annak érdekében, hogy megadja neked a tökéletes teljesítményt kreativitásod felpörgetéséhez a ZenBook Duo-t akár egy Intel® Core™ i7 processzor is hajthatja NVIDIA® GeForce® MX250 grafikával és villámgyors SSD tárolóval.

asus,zenbook,ux481,notebook

CPU

Erőteljes számítógéphasználat

A ZenBook Duo-t egy erőteljes Intel Core i7 processzorral szereltük fel. Többmagos kialakításával a ZenBook Duo könnyedén megbirkózik minden alkalmazással a főképernyőn és a ScreenPad™ Plus-on, így rendkívül zökkenőmentes munkafolyamatot teszi lehetővé a kényernyők között.

asus,zenbook,ux481,notebook

KÉPERNYŐ

90%-os képernyő-készülékház arány

A ZenBook Duo FHD NanoEdge kijelzője négyoldali, keret nélküli dizájnnal bír, hogy magasabb szintre emelje felhasználói élményedet több képernyőt biztosítva figyelmed elvonása nélkül!

asus,zenbook,ux481,notebook

IR KAMERA

Kéz nélküli, arcfelismerés alapú bejelentkezés

Élvezd a kéz nélküli bejelentkezést a laptopodon a Windows Hello-val, mely egyetlen pillantással lehetséges az infravörös kamera használatával - még sötétben is!

asus,zenbook,ux481,notebook

CSATLAKOZÓK

Ultragyors csatlakozás

A ZenBook Duo nagyteljesítményű I/O portok teljes választékát tartalmazza, így adaptermentes csatlakoztathatóságot biztosít számodra bármit is csinálsz, bárhol is vagy. A legújabb Gig+ (802.11ax) funkciójú Intel Wi-Fi 6 a következő szintre emeli a vezeték nélküli adatátviteli sebességet, így szupergyors csatlakozást biztosít a világhoz.

asus,zenbook,ux481,notebook

CORTANA ÉS ALEXA

Az intelligens Alexa

Az Alexa egy felhő alapú hangszolgáltatás, amely segítségedre lehet a feladatokkal, a szórakozásban, általános információkkal és még sokminden mással kapcsolatban. Csak mondd, hogy ‘Alexa’, majd kérd, hogy kapcsolja be a világítást, játsszon zenét, olvasson híreket mondjon egy viccet, stb. — az Alexa azonnal válaszolni fog.

asus,zenbook,ux481,notebook

AUDIO

Harman Kardon hangolta audio

Az ASUS Golden Ear csapat a Harman Kardon elismert otthoni és járműipari audio szakértőivel dolgozott együtt, hogy biztosítsa a legjobb hangzásélményt. A kimagasló hardver - beleértve az okos erősítő technológiát, mely hangosabb, torzításmentes hangot biztosít - és a finomhangolt szoftver egyedi keveréke olyan hangot biztosít neked, mint semelyik más laptop.

asus,zenbook,ux481,notebook