*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

how to build your own website
asus,zenbook,ux562,notebook

A jellegzetes ZenBook Flip 15 az elegáns kifinomultságot ötvözi a kényelmes és sokoldalú 360°-ban kihajtható 4K UHD PANTONE® hitelesített kijelzővel. Az új, keret nélküli, négy oldali NanoEdge dizájn teszi a ZenBook Flip 15-öt kompaktabbá, mint valaha, 10%-al kisebb1 alapterülettel és bámulatos 90%-os kijelző-készülékház aránnyal. Intel® Core™ processzora és nagy teljesítményű dedikált grafikus vezérlőjével zökkenőmentes teljesítményt nyújt az út közbeni hatékonyság és vizuális kreativitás érdekében, az egész napos akkumulátoros üzemidő szabadságával. A ZenBook Flip 15 sokoldalú és erőteljes, minden feladattal megbírkózik és tökéletes kreatív partner.

NANOEDGE

Határtalan szépség

A ZenBook Flip 15 teljesen új, keret nélküli NanoEdge dizájnja egészen új dimenzióba helyezi a vizuális élményt. Az ultravékony kávák lenyűgöző és magával ragadó, zavartalan látványt nyújtanak, igazi élvezetté téve a munkát, vagy a szórakozást.

asus,zenbook,ux562,notebook

KISEBB ALAPTERÜLET

Kisebb káva, kisebb laptop

A ZenBook Flip 15 keret nélküli négyoldali NanoEdge kijelzővel rendelkezik, 90%-os kijelző-készülékház aránnyal, mely nem csupán lenyűgözően gyönyörű látványt, hanem ultrakompakt méreteket is nyújt, így kisebb mint valaha - és könnyebben magaddal viheted bárhova!

asus,zenbook,ux562,notebook

KÉPERNYŐ

Ámulatba ejtő kijelző

A ZenBook Flip 15 4K UHD NanoEdge kijelzője igazán lélegzetelállító, tűéles részletekkel és világos, élénk színekkel az élethűbb képekért. Nagyszerű mindennapi használatra, PANTONE® hitelesített, gyárilag kalibrált színpontossággal, minden grafikus álma.

asus,zenbook,ux562,notebook

ZSANÉR

Egyedi, 360 fokban elforgatható ErgoLift zsanér

A ZenBook Flip 15 360°-os ErgoLift zsanérja selymes simaságú, fokozatmentes működést biztosít, mely bármely szögben biztonságosan megtartja a kijelzőt. Amikor a kijelzőt 135°-nál jobban kinyitjuk, az innovatív zsanér egyszerre emeli és dönti kényelmes gépelési pozícióba a billentyűzetet. Az ErgoLift zsanért tartóssági teszteknek vetjük alá, hogy biztosítsuk a maximális megbízhatóságot a teljes nyugalom érdekében.

asus,zenbook,ux562,notebook

TELJESÍTMÉNY

Hihetetlen teljesítmény

A ZenBook élményben döntő fontosságú szerepet játszik a teljesítmény, és a sokoldalú ZenBook Flip 15 nem okoz csalódást. Minden alkatrészt úgy válogattunk ki, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa kompakt dizájnnal, így egy ultrahordozható erőművet kapunk, mely gyorsabb, mint valaha. A ZenBook Flip 15 soha nem fog megvárakoztatni, bármilyen erőforrásigényes is legyen a feladat.

asus,zenbook,ux562,notebook

GPU

Gamer-szintű grafikus kártya

A GeForce GTX 1050 Max-Q dedikált grafikus chip a ZenBook Flip 15-ben úttörő NVIDIA Pascal™ architektúrát alkalmaz, hogy asztali számítógép szintű teljesítményt nyújtson számodra laptopodon. Dedikált videó memóriájával a ZenBook Flip 15 biztosítja azt a gördülékeny sebességet, amire szükséged van bármilyen kreatív grafikus feladat esetén – mint például videó renderelés, fotószerkesztés, vagy 3D modellezés.

asus,zenbook,ux562,notebook

CSATLAKOZÁSOK

Kényelmes csatlakoztathatóság

Nagy teljesítményű I/O portok átfogó készlete biztosítja a ZenBook Flip 15 alapvető, gond nélküli csatlakoztathatóságát a sokoldalú rugalmasság érdekében akár az irodában, vagy út közben. Az integrált gigabit-szintű Wi-Fi a vezetékessel megegyező hálózati sebességet biztosít — vezeték nélkül!

asus,zenbook,ux562,notebook

IR KAMERA

Biztonságos arcfelismeréses bejelentkezés

A ZenBook Flip 15-tel és a Windows Hello-val az arcod a jelszavad! Az elülső, Infravörös (IR) kamera másodpercek alatt felismeri az arcodat és lehetővé teszi az azonnali és biztonságos bejelentkezést.

asus,zenbook,ux562,notebook

AKKUMULÁTOR

Hosszabb üzemidő

A korlátlan szabadság érdekében a ZenBook Flip 15 nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, mely nem hagy cserben, bármilyen hosszú és megerőltető is a munkanapod.

asus,zenbook,ux562,notebook

AUDIO

Harman Kardon audio

Annak érdekében, hogy a ZenBook Flip 15-öt páratlan audio teljesítménnyel lássuk el, az ASUS Golden Ear csapata az audio specialista Harman Kardonnal együttműködésben hozta létre az ASUS SonicMaster Premium audio technológia következő generációját. Az eredmények elképesztőek. A ZenBook Flip 15 két, csúcsminőségű sztereó hangszóróval és surround hangeffektekkel moziszerű hangzást biztosít. A speciális okos erősítő biztosítja a maximális hangerőt minimális torzításal az erőteljes és tiszta hangzásért. Ha egyszer kipróbáltad, úgy gondoljuk, egyet fogsz érteni, hogy a ZenBook Flip 15 biztosítja a legcsodálatosabb hangzást, amit valaha átalakítható laptopon hallottál.

asus,zenbook,ux562,notebook

FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

Háttérvilágítású billentyűzet

A ZenBook Flip 15 teljes méretű, háttérvilágított billentyűzettel rendelkezik szilárd, egy darabból álló dizájnnal, mely bármely fényviszony mellett nagyszerű gépelési élményt nyújt. Az ergonómia mesterműve, kényelmes használatra optimalizált 1,4 mm-es billentyűúttal. Az érintőpad tervezésekor a maximális kényelem és pontosság voltak a fő szempontok, emellett üvegborítással rendelkezik a sima irányíthatóságért. Palm-rejection technológiával rendelkezik, és támogatja a több ujjas műveleteket, valamint a kézírást.

asus,zenbook,ux562,notebook

ASUS LAPTOP MINŐSÉGELLENŐRZÉSI TESZTEK

Ultraerős: katonai minőségű tartósság

A ZenBook Flip 15 megfelel a kimagasló követelményeket támasztó MIL-STD 810G katonai szabványnak a megbízhatóság és tartósság érdekében, megerőltető tesztelésnek vetjük alá, amely olyan elemeket tartalmaz, mint a működés tesztelése kíméletlen körülmények között, beleértve a szélsőséges magasságokat, hőmérsékleteket vagy páratartalmat. Emellett az ASUS saját, iparági átlagot messze meghaladó laptop tesztjein is átment.

asus,zenbook,ux562,notebook