*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

bootstrap html templates
asus,zenbook,ux580,notebook

Soha nem volt még ilyen erőteljes, mindent felülmúló laptop, mint a ZenBook Pro 15. Gyorsabb és kifinomultabb, mint valaha, és a döbbenetes, új ScreenPad™ egy kis varázst ad kreativitásodhoz. A ZenBook Pro 15-tel nem kell várnod a jövőre: megérintheted itt, és most.

asus,zenbook,ux580,notebook

Szépség

Inspiráló szépség

A szilárd fémből kialakított, vékony és könnyű ZenBook Pro 15 a dizájn és mérnöki tervezés mestermunkája. Elegáns külseje és kifinomult bevonata utal belső erejére anélkül, hogy világgá kürtölné azt. Hagyd, hogy a ZenBook Pro 15 inspiráljon! 

asus,zenbook,ux580,notebook

ScreenPad

Üdvözöljük az intelligens érintőpadot

A ScreenPad™ egy izgalmas új eszköz a laptopon történő munkavégzéshez. Egy interaktív kijelző, hasznos funkciókkal, melyek intelligensen alkalmazkodnak mindenhez, amit csinálsz, ezzel egyszerűbbé és gyorsabbá téve a többfeladatos munkavégzést. Automatikusan vált a funkciók között, mikor alkalmazást váltasz, és lehetővé teszi saját parancsikonok létrehozását. Akár a Windows asztalt is kiterjesztheted a ScreenPad™-re!

asus,zenbook,ux580,notebook
asus,zenbook,ux580,notebook

ScreenPad

Képernyő kiterjesztő üzemmód

A Képernyő kiterjesztő üzemmód a ScreenPad™-et erőteljes, multitasking partnerré változtatja. Kiterjesztheted laptopod képernyőjét a ScreenPad™-re, ezzel két kijelzőt kapsz egyetlen eszközben. Használd közösségi média oldalaid, vagy emailjeid figyelemmel követésére, vagy hasznos előnézeti képernyőként — a lehetőségek végtelenek! A ScreenPad™ módok váltásához csak nyomd meg az f6 billentyűt, és válthatsz a ScreenPad™ mód, a Képernyő kiterjesztő üzemmód és a Touchpad mód között. 

asus,zenbook,ux580,notebook

Teljesítmény

Könnyed teljesítmény

A legkorszerűbb alkatrészekkel felszerelve a ZenBook Pro 15 gond nélkül megbírkózik bármilyen feladattal, amit szeretnél. Sok asztali számítógépet is képes megszégyeníteni, nagy teljesítményű processzora, ultragyors tárhelye és gamer szintű grafikája segítségével hamarabb végezhetsz a legnehezebb feladatokkal is, mint valaha. A ZenBook Pro 15 soha nem várat meg. 

asus,zenbook,ux580,notebook

CPU

Megállíthatatlan számítási teljesítmény

A ZenBook Pro 15 akár 8. generációs Intel® Core™ i9 nyolcmagos processzorral is kapható: a legelső Intel mobil CPU hat maggal és 12 szállal, mely elképesztően sima és gyorsan reagáló multitasking teljesítményével lekörözi a korábbi generációkat. Ez a lenyűgöző processzor teljesen új szintre emeli a mobil számítástechnikát, teljesítménye a legvadabb elképzeléseidet is felülmúlja. 

asus,zenbook,ux580,notebook

GPU

Gamer-szintű grafikus kártya

A ZenBook Pro 15 a legújabb gamer-szintű NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti GPU-val rendelkezik a grafikus teljesítményhez, ami majdnem kétszer gyorsabb a GeForce GTX 960M-nél. Ez a DirectX® 12 kompatibilis grafikus szörnyeteg ellát mindazzal a lóerővel, amire szükséged van még a grafikailag legintenzívebb feladatokhoz is, mint a 3D renderelés, 4K UHD-s videólejátszás vagy a hibátlan látvány játék közben. Mindegy, hogy tervező, fejlesztő, vagy gamer vagy, a ZenBook Pro 15-el mindig a legjobb grafikus teljesítményt élvezheted.

asus,zenbook,ux580,notebook

4K UHD felbontás

Eddigi legszebb kijelzőnk

A ZenBook Pro 15 NanoEdge, 4K UHD, ultrakeskeny kávájú kijelzője igazán lélegzetelállító, tűéles részletekkel és világos, élénk színekkel az élethűbb képekért. Nagyszerű mindennapi használatra, PANTONE® által hitelesített, gyárilag kalibrált színpontossága álomszerű a grafikusokszámára.

asus,zenbook,ux580,notebook

Színskála

Élénkebb, mint valaha

A lehető legélénkebb, legvalósághűbb színek megjelenítéséhez a ZenBook Pro 15 hihetetlenül széles színskálát támogat 100 % Adobe RGB és 132 % sRGB lefedettséggel. Az Adobe RGB színtér a kreatív szakemberek preferált választása az elérhető színek bővített választékának köszönhetően, és a ZenBook Pro 15 által megjelenített képeket egyszerűen lenyűgözővé teszi. 

asus,zenbook,ux580,notebook

Színkalibrálás

Pontosabb színek

A ZenBook Pro 15 beépített ASUS kalibrálási technológiája színpontosság-beállítást és egységesség-kompenzációt biztosít, hogy megkönnyítse újrakalibrálni a kijelző fényerejét és színkonzisztenciáját. Lenyűgözően alacsony Delta E értékével biztos lehetsz abban, hogy a színek, amiket látsz, pontosak. 

asus,zenbook,ux580,notebook

Érintőképernyő

Érintőképernyő ASUS Pen támogatással

A ZenBook Pro 15-tel és az ASUS Pen-nel szabadon szárnyalhat kreatívitásod. Az ASUS Pen képes a legkisebb nyomáseltérést is érzékelni 1024 lépésben 10 g-tól kezdve akár 300 g-ig terjedően. Meghaladja az iparági pontossági szabványt is, akár 45 fokos szögben is tarthatod anélkül, hogy ez negatívan befolyásolná a minőséget és rajzolt vonalaid pontos elhelyezését. Az ASUS Pen-nel — vagy bármely más aktív stylus-szal —intuitívan, természetesen és rövid válaszidővel írhatod le gondolataidat, láthatod el megjegyzésekkel a diagrammokat vagy vázolhatod fel kreatív ötleteidet. 

asus,zenbook,ux580,notebook

Audio

Hihetetlen hang a Harman Kardontól

Annak érdekében, hogy a ZenBook Pro 15-öt páratlan audio teljesítménnyel lássuk el, az ASUS Golden Ear csapata az audiofil specialista Harman Kardonnal együttműködésben hozta létre az ASUS SonicMaster audio technológia következő generációját. A ZenBook Pro 15 a legjobb hangot kínálja, amit valaha laptopon hallottál. 

Csatlakozások

Átfogó csatlakoztathatóság

A nagy teljesítményű I/O portok átfogó készlete — ide értve a legújabb Thunderbolt™ 3-at is — biztosítja a ZenBook Pro 15 tökéletes, gond nélküli csatlakoztathatóságát a sokoldalú rugalmasság érdekében az irodában és út közben egyaránt. Az integrált gigabit-szintű Wi-Fi a vezetékessel megegyező hálózati sebességet garantál — vezeték nélkül!

asus,zenbook,ux580,notebook

Akkumulátor

Egész napos akkumulátoros üzemidő

A konnektorok keresése nem hatékony időtöltés, , ezért a ZenBook Pro 15 nagy kapacitású akkumulátort kapott, okos ASUS hőtechnikai tervezéssel, így egész napos használatot biztosít akár útközben is. De ha mégis fel kellene töltened, az sem tart sokáig: a ZenBook Pro 15 gyorstöltő technológiájával 60 %-os kapacitásra tudod feltölteni mindössze 49 perc alatt.

asus,zenbook,ux580,notebook
asus,zenbook,ux580,notebook
asus,zenbook,ux580,notebook

Felhasználói élmény

Kompromisszumok nélküli produktivitás

Egy ilyen erős laptop, mint a ZenBook Pro 15 kivételes billentyűzetet érdemel. A háttérvilágítású billentyűzetet extra hosszú billentyűúttal terveztük a kényelmes és pontos gépelésért. A ScreenPad™ egyben kiváló érintőpad is, melyet a maximális kényelemre és pontosságra terveztünk üveg borítással a sima irányítás érdekében. A könnyebb használat érdekében palm-rejection technológiával készült, és támogatja a több-érintéses műveleteket, valamint a kézírásos bevitelt. A ZenBook Pro 15-be való belépés még sosem volt könnyebb és biztonságosabb, köszönhetően a Windows Hello technológiának és a touchpadbe épített ujjlenyomat-érzékelőnek. Nem kell begépelni a jelszavadat minden alkalommal amikor bejelentkezel. Csak egyetlen érintésre van szükség!