*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

free html5 templates
asus,zenbook,ux581,notebook

Emeld kreativitásodat és hatékonyságodat egy magasabb szintre az úttörő ASUS ZenBook Pro Duo-val! Arra terveztük, hogy megadja neked azt a bizonyos pluszt a munkafolyamat-hatékonyság terén, így a különleges két kijelzős dizájn egy teljes szélességű 4K UHD ASUS ScreenPad™ Plus -t kapott, mely zökkenőmentesen dolgozik együtt a fő 4K UHD OLED kijelzővel. Soha nem volt még ilyen könnyű kihasználni kreatív erődet.

DIZÁJN

Tükrözi stílusodat

A vadonatúj mennyei kék szín a jövőből merít, és az időtlen innováció kifinomultságát nyújtja a ZenBook Pro Duo laptopnak. Ahogy az egy forradalmi koncepcióhoz illik, a laptopot ikonikus, Zen által inspirált, körkörösen szálcsiszolt bevonat egyedi aszimmetrikus verziója dekorálja. Ez a bonyolult részlet adja a ZenBook Pro Duo összetéveszthetetlen identitását. Az éleket széles, tükör bevonatú, gyémántmetszett borítások fedik, melyek visszatükrözik a környezetedet.

asus,zenbook,ux581,notebook

SCREENPAD™ PLUS

Tapasztald meg a tökéletes hatékonyságot

Az ASUS ScreenPad™ Plus olyan útközbeni számítógéphazsnálati élményt nyújt neked, amelyet még sosem tapasztaltál. Ez egy teljes szélességű 4K UHD másodlagos érintőképernyő, mely zökkenőmentese dolgozik együtt a 15,6 colos 4K UHD OLED fő érintőképernyővel, határtalan lehetőségeket adva neked munkafolyamatod optimalizálására és személyre szabására. Hasznos, beépített alkalmazások választéka segít növelni hatékonyságodat. A Gyorsbillentyű bonyolult billentyű szekvenciák egyérintéses automatizálását, a Kézírás pedig intuitív szöveg bevitelt tesz lehetővé. Hasznos gyors vezérlőkkel is rendelkezik, mint pl. az Alkalmazás váltó, a ViewMax és a Feladat váltó a fő kijelző és a ScreenPad Plus közötti intuitív interakciók érdekében. A Feladat csoport lehetővé teszi, hogy zárold gépedet munka módban úgy, hogy egyetlen érintéssel nyitsz meg több feladatot. Most már bármilyen Windows alkalmazást vagy alkalmazáson belüli eszköztárat áthúzhatsz a ScreenPad Plus-ra, hogy még több hely maradjon neked a fő kijelzőn végzett munkára, bárhol is légy.

SCREENPAD™ PLUS

Tökéletes számodra

SCREENPAD™ PLUS

Tökéletes ergonómia, a stylus-nak és a billentyűzetnek

A ZenBook Pro Duo-val és a mellékelt vagy éppen a a kedvenc aktív stylus-oddal tényleg szárnyalhat a kreativitásod. Mindkét többérintéses kijelző támogatja a stylus bevitelt, mivel a ScreenPad Plus egy szuper ergonomikus és stabil platformot biztosít az íráshoz és rajzoláshoz. Jegyzetelj, készítsd vázlatot ötleteidhez, vagy végezz precíziós, grafikus szerkesztést a legintuitívabb módon. Rendelkezik továbbá egy külön, puha párnás csuklótámasszal, mely tovább fokozza az ErgoLift döntött billentyűzet által kínált kényelmet – így az eddig legkifinomultabb, könnyed gépelési élményt nyújtsa neked.

asus,zenbook,ux581,notebook

SCREENPAD™ PLUS

Végtelen lehetőségek

A ScreenPad™ Plus-szal könnyedén tudsz kezelni több alkalmazást egyszerre, mivel az ASUS szorosan együttműködik független fejlesztőkkel - a Corel® profi fotószerkesztő szoftver fejlesztőket is beleértve - hogy a ScreenPad Plus-t úgy optimalizálja, hogy tökéletes hatékonyságot érjen el. A ScreenPad Plus jelenti a végtelen lehetőségek felé vezető utad.

asus,zenbook,ux581,notebook

TELJESÍTMÉNY

Páratlan hordozható erő

A ZenBook Pro Duo-t egy 9. generációs, Intel® Core™ i9 , nyolcmagos processzor, a legújabb gamer szintű NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 grafika hajtja, és emellett villámgyors tárolóval is rendelkezik. Ez az ultraerős kombináció biztosítja, hogy a ZenBook Pro Duo olyan professzionális feladatokat végezzen, mint pl. a többszintű fotó vagy videó szerkesztés, 3D grafika renderelés vagy játékok élőben streamelése.

asus,zenbook,ux581,notebook

CPU

Ultraerős számítógépezés

A ZenBook Pro Duo rendkívül erős. Egy 9. generációs, Intel® Core™ i9, nyolcmagos processzor hajtja, melyet a tökéletes többfeladatos teljesítményre terveztek. Páratlan, 5 GHz-es Turbo Boost frekvenciájával a ZenBook Pro Duo könnyedén megbirkózik minden alkalmazással a főképernyőn és a ScreenPad™ Plus-on egyaránt, így az eddigi legzökkenőmentesebb kijelző váltási munkafolyamatot teszi lehetővé.

asus,zenbook,ux581,notebook

GPU

Gamer-szintű grafikus kártya

A legjobb grafikus élmény érdekében a ZenBook Pro Duo a legújabb gaming szintű NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 dedikált grafikát alkalmazza, melyet a NVIDIA Turing architektúra hajt. Ezzel az úttörő GPU-val élvezheted a sugárkövetés erejét a tökéletesen élethű látvány érdekében. A Deep Learning Super Sampling (DLSS) szintén jelentősen segít növelni a teljesítményt. A ZenBook Pro Duo-val kreativitásod nem ismer határokat.

asus,zenbook,ux581,notebook

KÉPERNYŐ

4K UHD OLED, ultravékony kávák

A ZenBook Pro Duo 4K UHD NanoEdge OLED HDR kijelzője igazán lenyűgöző négyoldali, keret nélküli dizájnjával, mely ultravékony kávákkal rendelkezik. A brilliáns OLED érintőképernyő ultraélénk és mély fekete színeket nyújt 100% DCI-P3 színskálával, így egy szuper, profi munkavégzésre és szórakozásra egyaránt alkalmas laptopot kapunk. Az alig látható kávák megnövelik a képernyő-készülékház arányt 89%-os majdnem keretmentes kijelzőt eredményezve, így több képernyőt kapsz kevesebb figyelemeltereléssel!

asus,zenbook,ux581,notebook

KÉPERNYŐ

Különleges színek

A lehető legélénkebb, legvalósághűbb színek megjelenítéséhez a ZenBook Pro Duo hihetetlenül széles színskálát támogat 100 % DCI-P3 lefedettséggel. A mozgóképiparban széles körben használt DCI-P3 színtér az elérhető színek bővített választékának köszönhetően a kreatív szakemberek egyre inkább preferált választása, és a ZenBook Pro Duo által megjelenített képeket egyszerűen lenyűgözővé teszi.

asus,zenbook,ux581,notebook

NUMBERPAD

Tökéletes numerikus billentyűzet megoldás

A ZenBook Pro Duo készülékben az ASUS NumberPad legújabb verziója található az érintőpadba integrált LED megvilágítású számbillentyűkkel. Érintsd meg a jobb felső NumberPad ikont egy másodpercre , hogy be- és kikapcsold a funkciót, és majd helyezd az ujjad a bal felső ikonra , hogy kiválaszd a két fényerő egyikét. Az intelliges szoftvernek köszönhetően az érintőpadot akkor is használhatod kurzor vezérlésre, ha a NumberPad aktiválva van.

asus,zenbook,ux581,notebook

IR KAMERA

Kéz nélküli, arcfelismerés alapú bejelentkezés

Élvezd a kéz nélküli bejelentkezést a laptopodon a Windows Hello-val, mely egyetlen pillantással lehetséges az infravörös kamera használatával - még sötétben is!

asus,zenbook,ux581,notebook

CSATLAKOZÓK

Ultragyors csatlakozás

A ZenBook Pro Duo kreatív szakembereknek készült, azaz a kompromisszumok nélküli csatlakoztathatóság garantált. A csúcsteljesítményű I/O portok teljes választékával - beleértve a legújabb Thunderbolt™ 3 USB-C™ portot - adaptermentes csatlakoztathatóság áll rendelkezésedre, bármit is csinálsz, bárhol is légy. A legújabb Gig+ (802.11ax) funkciójú Intel Wi-Fi 6 a következő szintre emeli a vezeték nélküli adatátviteli sebességet, így szuperegyenletes csatlakozást biztosít a világhoz.

asus,zenbook,ux581,notebook

TÁVOLI HANGTERŰ CORTANA ÉS ALEXA

Integrált hangasszisztens fénysávval

Az Alexa egy felhő alapú hangszolgáltatás, amely segítségedre lehet a feladatokkal, a szórakozásban, általános információkkal és még sok minden mással kapcsolatban. Csak mondd ‘Alexa’, és világít a dedikált fénycsík, jelezve, hogy várja utasításodat. Csak kérd, hogy kapcsolja fel a lámpát, játsszon zenét, olvasson híreket mondjon egy viccet, stb. — az Alexa azonnal válaszolni fog.

asus,zenbook,ux581,notebook

AUDIO

Harman Kardon hangolta audio

Az ASUS Golden Ear csapat a Harman Kardon elismert otthoni és járműipari audio szakértőivel dolgozott együtt, hogy biztosítsa a legjobb hangzásélményt. A kimagasló hardver - beleértve az okos erősítő technológiát, mely hangosabb, torzításmentes hangot biztosít - és a finomhangolt szoftver egyedi keveréke olyan hangot biztosít neked, mint semelyik más laptop.

asus,zenbook,ux581,notebook