*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

html5 templates
asus,vivobook,x507,notebook

Teljesítmény és szórakozás, minden nap

A legújabb Intel® Pentium processzor által hajtott, akár 8 GB RAM-mal felszerelt, stílusos X507 a szépség és a teljesítmény tökéletes ötvözete. Az X507 kéttárolós dizájnnal rendelkezik, mely egy szupergyors SSD-t kombinál egy nagy kapacitású HDD-vel. Ideális laptop a mindennapos számítógép-használathoz és szórakozáshoz.
Mobilitás

Mobilitás

Könnyű hordozhatóság

Az X507 rendkívül hordozható és csupán 1,68 kg-ot nyom*. Egy mindennapi használatra tervezett laptop, amellyel bárhol dolgozhatsz és játszhatsz.

asus,vivobook,x507,notebook

Teljesítmény

Elképesztő teljesítmény

Az X507-et akár a legújabb Intel® Pentium processzor és akár 8 GB RAM is hajthatja. Ez a sokrétű laptop a mindennapi számítógépes feladatoktól kezdve a szórakozásig mindent megad neked.

asus,vivobook,x507,notebook

Két tároló

Szupergyors adatok, óriási tárolókapacitás

Az X507 kéttárolós kialakítása mindkét szempontból a legjobbat nyújtja – a 256 GB-os SSD gyors adatsebessége és az 1 TB-os HDD hatalmas tárolókapacitása. Az SSD-re telepítve az alkalmazások szupergyors válaszidőket produkálnak, a HDD pedig kiváló tárhely az olyan nagy fájlok, mint a mozifilmek, zenegyűjtemények és fotóalbumok számára. 

asus,vivobook,x507,notebook

Kijelző

NanoEdge kijelző

8,1 mm-es kávával és 75,4%-os képernyő-készülékház aránnyal, a X507 NanoEdge kijelzője a még magával ragadóbb látvány érdekében több képernyőfelületet biztosít.

asus,vivobook,x507,notebook

Formaterv

Lenyűgöző színek, stílusos borítás

A stílusos X507 figyelemfelkeltő, csiszolt borítással, csillag szürke (Star Grey) és jégcsap arany (Icicle Gold) színben érhető el.

Kényelem

Egyérintéses hozzáférés ujjlenyomat érzékelővel

A Windows Hello-ba való gyors és könnyű bejelentkezés érdekében az X507 ujjlenyomat érzékelővel rendelkezik. A 360°-os felismerés javítja a szkennelési pontosságot, még akkor is, ha vizes a kezed. Nem kell többé emlékezned és begépelned bonyolult jelszavakat, és főként nem kell aggódnod amiatt, hogy ellopják őket. A bejelentkezés csak egy gyors leolvasást jelent. 

asus,vivobook,x507,notebook

GO-Trust ID*

A kioldás legkönnyebb és legbiztonságosabb módja

A GO-Trust ID a legkönnyebb módja az ASUS laptop kioldásának! Nem szükséges bonyolult jelszavakat megjegyezned és begépelned, ehelyett egyszerűen és biztonságosan kioldhatod laptopodat okostelefonod Bluetooth® kapcsolatának segítségével. Miután összepárosítottad okostelefonodat a laptopoddal, két külön hozzáférési mód közül választhatsz: Bizalom (Trust) mód vagy Gyors (Fast) mód. A Bizalom (Trust) mód kiválasztásakor a rendszer a laptop kioldásához az ujjlenyomatot vagy az arcot ellenőrzi. Hatótávon belül a Gyors (Fast) mód gyorsan és egyszerűen, automatikusan kiold.

asus,vivobook,x507,notebook

Látvány

Élvezd a színek új világát és a pixel-tökéletes videókat

A kizárólag az ASUS-nál elérhető technológiák biztosítják a legjobb látványélményt. Az ASUS Splendid látványoptimalizáló technológia minden tartalomból a legjobbat hozza ki. Négy kijelző móddal rendelkezik: A normál (Normal) mód a mindennapi feladatokhoz ideális, az élénk (Vivid) mód a kontraszt optimalizálásával teszi lenyűgözővé a fényképeket és videókat, a szemkímélő (Eye Care) mód csökkenti a szemet fárasztó kék fény erejét, a kézi (Manual) mód pedig a színek kézi beállítására szolgál. A lehető legjobb képminőség érdekében az ASUS Tru2Life Video technológia intelligensen optimalizálja a videóképkocka összes pixelét, hogy 150%-al növelje az élességet és a kontrasztot. 

asus,vivobook,x507,notebook

Audio

Teljesen optimalizált, profik által beállított audio

Az ASUS SonicMaster és az ASUS AudioWizard a legjobb hardvert, szoftvert és hangolási technológiát kombinálja azzal a céllal, hogy a legnagyszerűbb hangélményt nyújtsa neked. Az ASUS SonicMaster egy professzionális kodeket használ a hangok pontos kódolása és dekódolása érdekében, valamint erősítőket, nagy hangszórókat és rezonanciakamrákat alkalmaz, melyek tökéletesen illenek az adott eszközödhöz. Az ASUS AudioWizard egy hatékony programcsomag, amely bármely tartalom ideális hangegyensúlyának a beállítását megkönnyíti. Az igazán magával ragadó hangzás érdekében, kézi beállításra is lehetőséget ad, így teljesen átveheted a vezérlést a hangkeverésben.

Érintés

Maradj hűvös – akár többórai használat után is

A laptop hűtése közvetlenül befolyásolja a játékélményedet, ezért fontos számunkra. Az ASUS IceCool technológia intelligens ventilátorvezérlést, vékony hűtőcsöveket és egyedülálló elrendezést használ. Mindez olyan hatékony hűtőrendszert képez, amely a testhőmérsékletnél alacsonyabban, 36 °C alatt tartja a csuklótámasz felületi hőmérsékletét, így a robusztus hűtési teljesítmény mellett kellemes felhasználói élményben lehet részed.

asus,vivobook,x507,notebook

Akkumulátor

Biztonságos gyorstöltés és tartós akkumulátor

A X507 akkumulátor élettartama 3x hosszabb a szabványos lítium-ion akkumulátorokénál. Az ASUS gyorstöltő technológiával a lemerült akkumulátor mindössze 49 perc alatt tölthető 60%-ra.

asus,vivobook,x507,notebook