*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Ultravékony a győzelemért

Légy merész. Végezz több feladattal útközben. A teljesen új TUF Dash F15 egy szupervékony készülékházba helyezi az erőteljes, Windows 10-es játékot. Akár a legújabb 11. generációs Intel® Core™ i7-11375H CPU-val és GeForce® RTX™ 3070 GPU-val is rendelkezhet, mely az akár 240 Hz-es kijelzőn gördülékeny játékot tesz lehetővé. Bár 19,9 mm vékony, ez a TUF készülékház szigorú MIL-STD tartóssági szabványoknak felel meg, így ellenáll a mindennapi ütődéseknek és koccanásoknak. Az akár 16,6 óra akkumulátoros üzemidőnek köszönhetően több feladattal végezhetsz egyszerre egy olyan laptopon, mely elég könnyű ahhoz, hogy bárhova magaddal vidd.

Mobirise

DIZÁJN

AKCIÓRA FEL!

Az új TUF Dash F15 megjelenését és érzetét a tiszta vonalak határozzák meg. Az egyszerű tipográfia a Holdfényfehér (Moonlight White) vagy Holdfogyatkozás-szürke (Eclipse Gray) modellek merész hátterének ellenpólusát képezi. Még a készülékház is lineáris szövegezést mutat, áramvonalasan zárva le a 19,9 mm-es, vékony házat. Szuperkeskeny kávák folytatják a témát, maximalizálva a képernyőfelületet és minimalizálva a figyelem elterelést. A lenyűgöző megjelenés mellett elfér a klasszikus TUF mag, mely megfelel a katonai szintű MIL-STD szabványoknak.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

KEZDŐDJÖN A JÁTÉK!

Mindig készen áll az akcióra, így a Dash F15 könnyedén vált a játék, streamelés és egyéb tevékenységek között. Az akár 11. generációs Intel® Core™ i7-11375H CPU könnyedén megbirkózik a mindennapi munkával és játékkal. A grafikus vezérlő gyors és gördülékeny az akár csúcskategóriás GeForce RTX™ 3070 GPU-val, mely megbízható képfrissítést kínáló Dynamic Boost 2.0-val is rendelkezik. A 32 GB DDR4-3200 RAM-mal zökkenőmentesen válthatsz a sebességek között, miközben az akár 1 TB-os szupergyors NVMe PCIe® SSD felgyorsítja a betöltési időket az összes alkalmazáson és játékon.

Mobirise
Mobirise

RTX. MEGÉRKEZETT.

Tapasztald meg a ma legnépszerűbb játékait soha nem látott módon, a valós idejű sugárkövetés által létrehozott élethű megjelenítéssel és az AI hajtotta DLSS tökéletes teljesítményével. RTX. Megérkezett.

Mobirise

Győzelem milliszekundumokban mérve

Az NVIDIA Reflex megadja neked a győzelemhez szükséges előnyt. A legalacsonyabb késleletetés. A GeForce RTX™ 30-as sorozatú laptopok a legválaszkészebbek. Terítsd le az ellenséget gyorsabban, reagálj gyorsabban és célozz pontosabban a forradalmian új technológiákkal, melyekkel mérheted és optimalizálhatod a rendszer késleltetését a versenyszerű játékokban.  

Mobirise

Streamelj úgy, mint egy profi


Tűnj ki a hihetetlen grafikus megjelenítéssel és a gördülékeny, szaggatásmentes élő streameléssel. A következő generációs hardveres kódolás és dekódolás kombinációja rendkívül részletesen mutatja legjobb pillanataidat. A teljesen új NVIDIA közvetítő alkalmazás erőteljes AI képességeivel magasabb szintre emeli az élő streamjeidet, hogy jobb hang- és videóminőséget szolgáltasson olyan effektekkel, mint a virtuális háttér, webkamera automatikus keret és mikrofon zaj-eltávolítás. A GeForce RTX™ 30-as sorozatú laptopjai olyan teljesítményt és képminőséget nyújtanak neked, mely segítségével mindig a legjobbat adhatod magadból közönségednek. 

Mobirise

NVIDIA Ampere architektúra

2. GENERÁCIÓS RT MAGOK
2X TELJESíTMÉNY

3. GENERÁCIÓS TENSOR MAGOK
AKÁR 2X TELJESíTMÉNY

ÚJ SM
2X FP32 TELJESíTMÉNY

Mobirise

DLSS AI gyorsítás


Az NVIDIA DLSS egy úttörő, AI renderelő algoritmus, mely a GeForce RTX™-en az AI feldolgozáshoz dedikált Tensor magokat használva kompromisszumok nélküli képminőséget ér el a képkockák felgyorsításával. Ez megadja neked a teljesítmény tartalékot, hogy a legtöbbet hozd ki a beállításokból és a felbontásokból a hihetetlen vizuális élmény érdekében. Az AI a játékokat is forradalmasítja. 

Mobirise

Légy kreatív a játékban

Juttasd el kreatív projektjeidet egy magasabb szintre a GeForce RTX™ 30-as sorozatú laptopjaival. AI-gyorsaságot kínál a legjobb kreatív alkalmazásokban. Az NVIDIA Studio platform dedikált meghajtói és exkluzív eszközei támogatják. Rekord idejű teljesítményre terveztük. Renderelhetsz bonyolult 3D-s jeleneteket, szerkeszthetsz 8K-s videókat, vagy élőben streamelhetsz a legjobb kódolási- és képminőséggel, a GeForce RTX™ laptopok a legjobb teljesítményt nyújtják, hogy a legjobb eredményt érhesd el. 

KIJELZŐ

GYŐZZ GYORSABBAN

Játssz profi sebességen a villámgyors, IPS-szintű panellel, amely akár 240 Hz/3 ms-ra is képes 100% sRGB-vel. Az Adaptive Sync-kel a kijelző képfrissítési frekvenciája szinkronizálódik a GPU képkocka sebességével, ami csökkenti a késleltetést, minimalizálja az akadozást és megszünteti a képszaggatást az ultra gördülékeny és magával ragadó játékmenetekért.

Mobirise

HATÉKONYSÁG

TARTÓS ERŐ

átssz, streamelj, kódolj bárhol. Az ultragyors Thunderbolt™ 4 azonnali, kényelmes csatlakozást tesz lehetővé a legújabb eszközökkel, mint pl. az erőteljes külső GPU-kkal vagy a dokkoló állomásokkal. A Type-C töltéssel hordozható tápegységekről is tölthetsz , így nem kell többé fali csatlakozóért reszketni, ha lemerül az akkumulátor. Az akár 16,6 órás akkumulátoridővel mindenhova nyugodtan elmehetsz.

*A gyorstöltő technológiát az eszközhöz mellékelt, alapértelmezett adapterrel együtt, az eszköz kikapcsolt állapotában teszteltük. A feltöltési idő a rendszer toleranciája alapján +/10%-kal eltérhet.

*A teljesítmény a rendszer konfigurációjától függően változhat. Akkumulátoros üzemidőre vonatkozó teszt konfiguráció: NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 GPU, Intel® Core™ i7-11370H CPU, és 60 Hz-es kijelző Csendes módban.

Mobirise

AUDIO

KRISTÁLYTISZTA HANG

A négy kivágással rendelkező két hangszóró hangos és magával ragadó, így a DTS:X™ ultra magas hanghűségű hangjainak teljes mélységét élvezheted. A hangalapú kommunikáció minden eddiginél tisztább a kétirányú zajszűréssel, mely eltávolítja a nem kívánt zajt a bejövő és kimentő audióról. A virtuális 7.1-csatornás surround hang fokozza a térbeli helyzetfelismerést a játékban, hogy rajta tudj ütni az ellenségeken. A mélyebb személyre szabást elősegítő hangszínszabályozó mellett optimalizált előbeállított módok fokozzák az élményed.

Mobirise

HŰTÉS

TARTÓSAN HŰVÖS

Az átfogó hűtés által a rendszer hosszú távon megbízható marad és megnő a Dash F15 élettartama. Öt darab hűtőcső vonja el a hőt a CPU, GPU, VRM és a VRAM egységektől és oszlatja el gyorsan a négy hűtőbordán és ventilátor kimeneten, így tartva az alkatrészek hőmérsékleteit az optimális szinten. Az öntisztuló dizájn eltávolítja a szennyeződéseket a hűtőrendszerből, hogy biztosítsa a hosszú távú, teljes működőképességet. A két darab n-lapátos ventilátor ellenálló folyadékkristály polimerből készült, olyan vékonyabb lapátokat lehetővé téve, melyek nagy sebesség mellett is megtartják alakjukat, hogy maximalizálják a légáramot.

Mobirise

TARTÓSSÁG

KATONAI SZINTŰ KEMÉNYSÉG

A laptopoknak meg kell felelniük a szigorú MIL-STD-810H akkumulátor teszteken, hogy kiérdemeljék a TUF Gaming nevet. A tesztkészülékek megbízhatóságának ellenőrzéséhez a többszöri leejtés mellett rezgésnek, páratartalomnak és extrém hőmérsékletnek tettük ki azokat. A legkeményebb feltételek mellett is megbízható, így a Dash F15 képes ellenállni az utazás okozta véletlen ütődéseknek.

Mobirise

BŐVÍTHETŐSÉG

KÖNNYEN BŐVÍTHETŐ DIZÁJN

A könnyen bővíthető dizájn leegyszerűsíti a rendszermemória- és tárolási fejlesztéseket. A készülékház alja az innovatív kipattintható csavarokkal nyitható ki. A gép széleit összetartó horgok kisebbek és erősebbek, mint korábban, lazább illesztéssel, ami megkönnyíti az alsó panel leválasztását és a burkolat alá jutást. A SO-DIMM és SSD foglalatok könnyen elérhetők a panel alján keresztül, így könnyű saját kezűleg bővíteni rendszeredet.

Mobirise

BILLENTYŰZET

PONTOS LEÜTÉSEK

Új, csendes billentyűzetünk az út közbeni, diszkrétebb használat érdekében 30dB alatt tartja a bevitel zaját. A billentyűzet asztali számítógép stílusú elrendezése hézagot helyez az intuitív beazonosítást szolgáló funkcióbillentyűk és a gyorsbillentyűk közé, hogy könnyen elérhesd a a legfontosabb parancsokat. Az 1,7 mm-es billentyűút könnyű billentyűleütéseket tesz lehetővé, ami növelheti sebességed.

Mobirise

SZOFTVER

ARMOURY CRATE

Az Armoury Crate egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. A széles körű személyre szabhatósággal preferenciáid szerint választhatod ki az esztétikus effekteket, finomhangolhatod a játékprofilokat, és meghatározhatod a hangbeállításokat. A Felhasználói profilokkal meghatározhatod és személyre szabhatod a preferenciáidat, amelyek a kedvenc játékok vagy alkalmazások megnyitásakor automatikusan ezekhez igazítják a teljesítményt, és az egyéb funkciók beállításait. Határozd meg te az élményt és tedd teljesen magadévá.

Mobirise

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

ÁTFOGÓ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Számos I/O port segít csatlakoztatni kedvenc eszközeidet, így bárhonnan hatékonyan dolgozhatsz. Három A típusú USB 3.2 áll készen a gamer egér, a gamepad és egyéb kiegészítők befogadására. A HDMI 2.0b és a C típusú bemeneten keresztüli üzemelő DisplayPort 1.4 két külső kijelzőt tud meghajtani több feladat hatékonyabb elvégzése érdekében. Tegyél szert több energiára a sokoldalú Thunderbolt 4 porttal az élvonalbeli sebességért. A TUF Dash F15 mindent megad neked, amit szeretnél.

Mobirise

CSOMAGOK

SZERELKEZZ FEL, ÉS HAJRÁ!

Legyen egységes megjelenésed a TUF Gaming kiegészítőkkel, melyeket mind a tartósságot figyelembe véve terveztük. A TUF Gaming hátizsák elválasztókkal ellátott hatalmas belső rekesszel rendelkezik, hogy biztonságosan tárolhasd és szállíthasd a laptopod és valamennyi perifériádat a LAN partikra és versenyekre. A TUF Gaming M5 egér tökéletes kiegészítője laptopodnak. Tartós és ergonomikus, hat programozható gombbal, alacsony súrlódású lábakkal, sőt még személyre szabható világítási effektekkel is rendelkezik.

Mobirise

ASUS Magyarország