*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Dinamikus és utazásra kész, az úttörő ROG Zephyrus G14 a világ legerősebb 14 colos gamer laptopja AniMe Matrix™ LED kijelzővel.

Mobirise

A gyártókat és termékeiket számos, felhasználói szemmel kiemelten fontos szempont alapján értékelik a Laptop Mag szakértői, mint például a dizájn, támogatás és garancia, teszteredmények vagy a kínálat és értékállóság. Az értékelések alapján rangsorolják a világ legnagyobb laptopgyártóit és minden évben meghatározzák a győztest. 2020-ban a Laptop Mag az ASUS-t választotta a világ legjobb laptopgyártójának, kiemelve a széles kínálatot, az innovációs törekvéseket és a dizájn iránti elhivatottságot.

Dinamikus és utazásra kész, az úttörő ROG Zephyrus G14 a világ legerősebb 14 colos Windows 10 Pro gamer laptopja. Szárnyald túl versenytársaidat az akár 8 magos AMD Ryzen™ 9 4900HS CPU-val és az erős GeForce RTX™ 2060 GPU-val, melyek felgyorsítják a mindennapos többfeladatos munkavégzést és játékot. Válaszd stílusod szerint a 120 Hz-es gamer kijelzővel vagy a nagy felbontású WQHD panellel, melyek a kiváló színhelyesség érdekében Pantone® tanúsítvánnyal rendelkeznek. A négy hangszóró elképesztő Dolby Atmos hangot garantál a magával ragadó filmekhez, játékokhoz, zenékhez, stb. Élj a Zephyrus sebességén a könnyű és hordozható gamer laptoppal, és légy aktív, bárhol is járj.

* Az AniMe Matrix™ LED kijelző csak egyes modelleken érhető el.

Mobirise
Mobirise

Elegendő erővel és sokoldalúsággal felszerelve, a ROG Zephyrus S GX502 könnyedén boldogul, akár AAA játékokról, vagy professzionális munkáról legyen szó, emellett újradefiniálja a Windows 10-es ultravékony játékos laptopok korlátait. Innovatív hűtőrendszer dizájnjával szabadjára engedi a legújabb 9. generációs Intel Core i7 CPU és NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 GPU igazi potenciálját, lehetővé téve, hogy azok teljesen kihasználják az ultra válaszkész 240 Hz-es/3ms-os, PANTONE® hitelesített kijelző előnyeit. Alkalmazkodóképessége a G-SYNC™ és Optimus módokban mutatkozik meg legjobban, megadva neked a szabadságot, hogy szabadon válthass a kivételesen zökkenőmentes játékmenet, utazás közben pedig a hosszabb akkumulátoros üzemidő között.

Mobirise

BEÉPÍTVE

A fémes Holdfogyatkozás-szürke (Eclipse Gray) vagy a gyöngyházfényű Holdfényfehér (Moonlight White) stílusával a Zephyrus G14 lélegzetelállító. Letisztult, ízléses külsejével a LAN partiról egyenesen az előadótermekbe viheted, finom részletei egy külön kategóriát hoznak létre. A precíziós CNC marási eljárással 6536 perforációt hoztunk létre az alumínium fedélen, kialakítva a megkülönböztető pontmátrix dizájnt. A méhsejt mintázatú merevítések adnak erősítést a minimális anyagnak, így a készülékház igazán könnyű marad. A magnézium-alumínium ötvözetű fedél ujjlenyomatálló, így minden nap tiszta marad.

Mobirise

PRECÍZIÓS MEGMUNKÁLÁS

A fedél feltűnő pontmátrix dizájnja precíziós CNC marási eljárással készült, 6536 tökéletesen megformázott perforáció került az elképesztően kis felületre. Az egyedi minta stílusos és kifinomult, a nyílások átmérőjét figyelmesen határoztuk meg, hogy az opcionális AniMe Matrix™ kijelző alatt lévő 1215 mini-LED izzó épp a megfelelő mennyiségű fényt eressze át.

Mobirise

VILÁGÍTSD MEG

A G14 a maga nemében egyedülálló AniMe Matrix™ kijelzőjével magas szintű személyre szabást kínál, valóban egyedi módon. A forradalmian új kijelző 1215 darab mini-LED-ből áll, amelyek segítségével kifejezheted kreativitásodat, személyre szabottan megjelenítve képeket és animációkat, valamint az éppen hallgatott zenéhez illeszkedő vizualizációt. A jövőbeli frissítések lehetővé teszik majd az állapotkijelzéseket, amelyek segítségével értesülhetsz az új üzenetekről, az akkumulátoros üzemidőről és egyebekről.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

A Zephyrus G14 megváltoztatja a hordozhatóság játékát, mivel példa nélküli teljesítményt biztosít a 14 colos készülékházban, mely csupán 1,6 kg-os. Az AMD-vel együttműködve megalkottuk a Ryzen™ 9 4900HS CPU-k különleges verzióit alacsonyabb energiafogyasztással és hőkibocsátással, melyek lehetővé teszik az ultrakeskeny laptopok kiváló teljesítményét. A csúcskategóriás 7 nm feldolgozási technológia akár 8 magot és 16 szálat helyez el egyetlen chipen, így a G14 a kemény munkameneteket is probléma nélkül oldja meg. Az akár GeForce RTX™ 2060 GPU-val, mely képes 1285 MHz-en pörögni 65 W-on a ROG Boosttal a G14 egy pillanat alatt vált át a gyors ütemű játékról a tartalomkészítésre.

Mobirise

NVIDIA® GeForce RTX™ 20-as sorozatú GPU

Gyors, csendes teljesítmény. Valós idejű sugárkövetés és mesterséges intelligenciával fokozott grafika. A világ legvékonyabb és legkönnyebb dizájnjainak mobilitása. Mindaz, amit szeretnél. És mindez kizárólag a GeForce RTX™ gamer laptopokban.

Mobirise

NVIDIA® Turing™ architektúra

Ez a forradalmian új architektúra, vadonatúj GeForce RTX™ platformunkkal együtt valós idejű sugárkövetést, mesterséges intelligenciát és programozható árnyékolást kínál. Így még soha nem hoztál létre tartalmakat és játszottál játékokat.

Mobirise

Valós idejű ray tracing a játékokban

A sugárkövetés a létező legjobb megoldás a fények, fényvisszaverődések és árnyékok életszerű megjelenítésére. Valósághűsége messze meghaladja a hagyományos megjelenítési technikákkal elérhető szintet. Az NVIDIA® Turing™ az első GPU, amely valós idejű sugárkövetésre képes.

Mobirise

Elképesztő teljesítmény

A GeForce RTX™ gamer GPU-k következő generációs GDDR6 memória támogatással, és sok egyéb mellett DirectX 12 funkciókkal felszerelve érkeznek. Ez a grafika újrafelfedezése.

Mobirise

Teljesítmény

A GeForce RTX™ gamer GPU-k következő generációs GDDR6 memória támogatással, és sok egyéb mellett DirectX 12 funkciókkal felszerelve érkeznek. Ez a grafika újrafelfedezése.

Mobirise

Mobile Friendly

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Mobirise

HORDOZHATÓSÁG

A masszív energiafelhasználás miatt a gamer laptopok általában az életben maradásért küzdenek, de a Zephyrus G14 energiahatékony AMD Ryzen™ 9 4900HS APU-jával elvégezheted a munkát, videókat nézhetsz és hatékony is lehetsz egy nehéz gép súlya nélkül. Az USB Power Delivery rugalmasságot biztosít az akkumulátor feltöltéséhez a hordozható Type-C tápegységekkel és adapterekkel, vagy gyorsan feltöltheted vele a kompatibilis okostelefonokat és egyéb készülékeket. Ints búcsút a konnektorokért folyó küzdelemnek a zsúfolt kávézókban, és élj megkötések nélkül.

* A teljesítmény a rendszer konfigurációjától függően eltérő lehet. Az akkumulátoros üzemidőt NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GPU-val, AMD Ryzen™ 9 4900HS CPU-val és 32 GB-os DDR4 SDRAM-mal teszteltük.

Mobirise

KÉPERNYŐ

Válaszd a kijelzőt, amely a legjobban illik életstílusodhoz! A lelkes tartalomkészítők élvezik a WQHD panel nagyfelbontású részleteit, míg az esport szerelmeseinek a zökkenőmentes játékmenet fontos a szupergyors 120 Hz-es opcióval. Az Adaptive Sync szinkronizálja a kijelző képfrissítési arányát a GPU képarányával, így megszünteti az akadozást és folyamatosabbá teszi a játékmenetet. A Pantone tanúsítás garantálja a színek pontosságát az sRGB spektrum 100 %-án a profi portfólió projektek készítése érdekében. A kijelző szuperkeskeny kávája gyakorlatilag belesimul a háttérbe, így teljes mértékben a kijelzőre koncentrálhatsz.

Mobirise

BEÉPÍTVE

A fémes Holdfogyatkozás-szürke (Eclipse Gray) vagy a gyöngyházfényű Holdfényfehér (Moonlight White) stílusával a Zephyrus G14 lélegzetelállító. Letisztult, ízléses külsejével a LAN partiról egyenesen az előadótermekbe viheted, finom részletei egy külön kategóriát hoznak létre. A precíziós CNC marási eljárással 6536 perforációt hoztunk létre az alumínium fedélen, kialakítva a megkülönböztető pontmátrix dizájnt. A méhsejt mintázatú merevítések adnak erősítést a minimális anyagnak, így a készülékház igazán könnyű marad. A magnézium-alumínium ötvözetű fedél ujjlenyomatálló, így minden nap tiszta marad.

Mobirise

AUDIO

A Dolby Atmos technológiával támogatott virtuális 5.1.2 csatornás surround hangzás az akció közepébe repít. Az iker tweeterek közvetlenül rád szórják a hangot, míg a dupla Smart Amp mélynyomók elképesztő hangzást nyújtanak. Tekerd fel a hangerőt a partikon és eseményeken, és élvezd a hangosabb, dinamikusabb audiót. Válts a 6 előre beállított mód között, amely a játék vagy média alapján optimalizálja a beállításokat, vagy végezz manuális módosításokat, amelyek megfelelnek elvárásaidnak.

Mobirise

VEZETÉK NÉLKÜL

A legújabb Intel® Wi-Fi 6 Gig+-szal (802.11ax) felszerelve lehetővé teszi a megbízható játékot LAN sebességen bármikor, amikor rendelkezésre áll a kompatibilis csatlakozás. A Wi-Fi 6 (Gig+) felturbózza a hálózati sebességet és hatékonyságot, jobb csatlakozást biztosít az olyan zsúfolt helyeken, mint a kávézók és a könyvtárak. Emellett csökkenti a késleltetést, azaz kisebb laget tapasztalhatsz a hálózat-érzékeny tevékenységekkor, mint az online játék.
* Ha máshogyan nem jellezzük, a közölt Wi-Fi sebességek elméleti teljesítményen alapulnak. A tényleges teljesítmény a valóságban eltérő lehet. 

Mobirise

HŐKEZELÉS

Az ultravékony laptopok esetén kifejezetten nehéz lehet szabadon engedni a csúcskategóriás komponensek kiváló teljesítményét. Innovatív megoldásokra van szükség a megbízható, sokáig fenntartott teljesítményhez, így a ROG intelligens hűtési filozófiája a megfelelő funkciók és rendszerbeállítások ötvözete a legjobb élmény biztosításához, bármivel is foglalkozz éppen. A Zephyrus G14-ben, az öntisztító hűtés megelőzi a por felgyülemlését, mely hátráltatja a hosszú távú teljesítményt, míg dupla n-lapátos ventilátorai 81 lapátot forgatnak egyenként, hogy hatásos légáramlást generáljanak a vékony kereten belül. A ROG Armoury Crate szoftver zökkenőmentesen kapcsol az üzemmódok között a teljesítményt és a működési zajt az adott feladathoz optimalizálva.

Mobirise

ÁLLÍTSD BE

A ROG Armoury Crate szoftver egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. Könnyedén meghatározhatsz és testre szabhatsz különböző profilokat, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat.

Mobirise

GameFirst VI

A ROG GameFirst VI technológia maximalizálja a sávszélességet a játékhoz! Nagyobb sávszélességet biztosít azoknak a hálózati csomagoknak, melyek az online gaminghez és a streameléshez szükségesek. Az Automatikus (Auto) mód magától állítja sorrendbe alkalmazásaidat, míg Kézi (Manual) módban kategóriákba rendezheted a programokat, ezáltal te állíthatod be a fontossági sorrendet. Emellett a ROG First biztosítja, hogy a ROG és az ASUS GT sorozatú routerek ROG laptopod GameFirst VI beállításai szerint részesítsék előnyben az adatcsomagokat. 

Mobirise

GameVisual

A ROG GameVisual szoftver hat szakszerűen beállított grafikus módot kínál a vizuális élmény optimalizálására különféle játékműfajokhoz. Az FPS mód pl. javítja a láthatóságot sötét környezetben, hogy észrevedd az árnyékban bujkáló ellenséget. Használd a GameVisual-t a legjobb élményhez könyvtárad minden játéka esetében. 

Mobirise

Felhasználói profilok

A Csendes, Teljesítmény és Turbo üzemmódok közötti automatikus váltás csak a kezdete a különböző profilok használatának. Alkalmazás-specifikus preferenciákat is meghatározhatsz olyan egyéb, létfontosságú rendszerbeállításokhoz, mint a világítás konfigurációja, vagy, hogy a Windows-billentyű vagy az érintőpad engedélyezve van-e, és melyik GameFirst V és Sonic Studio III profilt használja. Az Armoury Crate egy pillanat alatt elvégzi a feladathoz legjobban illeszkedő beállításokat, ezáltal minden profilt pontosan úgy konfigurálhatsz, ahogyan szeretnél. 

Mobirise

Android/iOS App

Szerezd be az ingyenes Armoury Crate mobilalkalmazást Android vagy iOS rendszerre, hogy könnyedén elérhesd beállításaidat a játék megszakítása nélkül! Most a Google Play™-ben és az App Store-ban egyaránt elérhető. 

Mobirise

Xbox Game Pass

Korlátlan hozzáférés több mint 100 kiváló minőségű PC játékhoz Windows 10-en. Egy hónapos előfizetés a Game Pass-ra, amelyhez az eszköz megvásárlásával férhetsz hozzá. A folyamatosan bővülő játékkészlettel mindig lesz valami új, amivel játszhatsz.

* Aktív feliratkozás szükséges; visszavonásig érvényes; a játékkatalógus idővel változik. A PC játékokhoz Windows 10 és egy alkalmazás szükséges; részletek: xbox.com/pcgamesplan. Lásd: xbox.com/ game-pass.
 

Mobirise

TÖLTSD BE

A portok széles választéka kifejezetten rugalmassá teszi a G14-et. Használj egy második kijelzőt a hatékonyabb többfeladatos munkavégzéshez az USB-C porton keresztül DisplayPort 1.4-gyel. Nézz 4K UHD filmeket nagyképernyőn, vagy csatlakoztass könnyedén projektort a HDMI 2.0b-vel. A játékhoz vagy kreativitásod megmutatásához csatlakoztasd egered, gamepaded, rajzoló táblagéped vagy más perifériaeszközöd, bárhol is járj. A beépített 3,5 mm-es headset jack csatlakozóval nincs szükség dongle eszközökre.

Mobirise

BEÉPÍTVE

A fémes Holdfogyatkozás-szürke (Eclipse Gray) vagy a gyöngyházfényű Holdfényfehér (Moonlight White) stílusával a Zephyrus G14 lélegzetelállító. Letisztult, ízléses külsejével a LAN partiról egyenesen az előadótermekbe viheted, finom részletei egy külön kategóriát hoznak létre. A precíziós CNC marási eljárással 6536 perforációt hoztunk létre az alumínium fedélen, kialakítva a megkülönböztető pontmátrix dizájnt. A méhsejt mintázatú merevítések adnak erősítést a minimális anyagnak, így a készülékház igazán könnyű marad. A magnézium-alumínium ötvözetű fedél ujjlenyomatálló, így minden nap tiszta marad.

Mobirise

ASUS Magyarország