*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Kerülj be az esport legjobbjai közé a ROG Strix SCAR III modellel, amelyet úgy terveztünk, hogy a Windows 10 Pro gaming legmagasabb szintjén versenyezzen. Az intelligens hűtés szabadjára engedi a 9. generációs Intel Core CPU és GeForce RTX™ grafika nyers erejét, míg a világ leggyorsabb 240 Hz-es/3 ms-os laptop kijelzője lehetővé teszi, hogy profi játéksebességgel játsz. Az erősebb RangeBoost Wi-Fi-vel bárhol becsatlakozhatsz a multiplayer összecsapásokba, a körbefutó Aura Sync fénysávval megmutathatod személyiségedet, az új ROG Keystone-nal pedig bizalmassá teheted személyes adataidat.

Mobirise

FORMATERV

ELŐREMUTATÓ FUNKCIONÁLIS DIZÁJN

A hatékonyság és az innováció egyesül a karcsú, metálszürke ROG Strix SCAR III-ban. Stratégiai tervezését a BMW Designworks csoporttal folytatott együttműködés ihlette, 3D Flow zónája pedig előnyt biztosít számára a hűtés terén. A finom, karbonmintás belső kialakítást az Aura Sync világítás emeli ki, amely kiterjed az új, körbefutó fénysávra, a billentyűzetre és a ROG logóra is. Függetlenül attól, hogy versenyre készülsz, vagy csak beleugrasz egy gyors játékba, ez a fémfedeles, finomhangolt készülék készen áll az akcióra.

Mobirise

KEYSTONE

A KEYSTONE BEMUTATÁSA

A Keystone-ok sokoldalú, újfajta módját kínálják géped személyre szabásának és személyes adataid védelmének. Ezek a fizikai, NFC-képes kulcsok tökéletesen illeszkednek a Strix SCAR III készülékházába, finom hangsúlyt adva a díszítésnek a keret mentén. Amikor dokkolod, azonnal átalakítja a géped különböző effektekkel és játékspecifikus profilokkal, vagy hozzáférést nyit egy rejtett árnyék-meghajtóhoz a titkos személyes adatok tárolására. Ez csupán a kezdete a Keystone-ban rejlő lehetőségeknek. Pillants bele a jövőbe ma.

Mobirise

KÉPERNYŐ

NÉZD PROFI SEBESSÉGGEL A JÁTÉKOT

Játssz professzionális eSport sebességgel a világ leggyorsabb gamer laptop kijelzőjén. A 240 Hz-es/3 ms-os panel igazán magas FPS értékekkel történő játékot tesz lehetővé, ami a versenygaming legmagasabb szintjén is megállja a helyét. Maradj a pörgős akció sodrában a kifogástalanul zökkenőmentes, kristálytiszta látvánnyal, ami még jobban magával ragad. Szerezz előnyt a csatában, ahol a gyors reakcióidő és környezeted ismerete alapvető a győzelemhez. Tapasztald meg a játékokat a profik szintjén és fejleszd képességeidet a következő szintre.

* A specifikáció modellenként eltérő lehet.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

TELJESÍTS A LEGMAGASABB SZINTEN

A ROG Strix SCAR III-mal minden gyorsabb és gördülékenyebb a hardcore játéktól a mindennapos feladatokig. Az élvonalbeli GeForce RTX™ grafika, amit a ROG Boost akár 1540 MHz-ig is felhúzhat 115 W mellett, Turbo módban, lenyűgözően sima játékmenetet tesz lehetővé. Az erőteljes 9. generációs Intel® Core processzorhoz akár 32 GB DDR4-2666 RAM is párosítható, ami csak úgy hasít az intenzív munka és játék során. Az akár 1 TB-os M.2 NVMe SSD-vel és 1 TB-os FireCuda™ SSHD-vel a tárolóhely gyors és elég nagy, hogy bárhová magaddal vihesd teljes játékkönyvtáradat és út közben játszhass.

Mobirise
Mobirise

NVIDIA Turing™ Architektúra

Ez a forradalmian új architektúra, együtt vadonatúj GeForce  RTX platformunkkal valós idejű sugárkövetést, mesterséges intelligenciát és programozható árnyékolást kínál. Így még soha nem hoztál létre és játszottál játékokat.

Mobirise

Valós idejű ray tracing a játékokban

A ray tracing a végleges megoldás az élethű világítás, tükröződések és árnyékok megjelenítésére, olyan szintjét biztosítva a realizmusnak, mely messze meghaladja a hagyományos renderelési technikák használatával elérhető lehetőségeket. Az NVIDIA Turing™ az első GPU, mely képes valós idejű ray tracing-re.

Mobirise

Teljesítmény

RTX gamer GPU-k következő generációs GDDR6 memória támogatással, és sok egyéb mellett DirectX 12 funkciókkal felszerelve érkeznek. Ez a grafika újrafelfedezése.

Mobirise

Játékra kész illesztőprogramok

Élvezd a lehető legmagasabb szintű teljesítményt és a lehető legsimább élményt attól a pillanattól kezdve, ahogy elkezdesz játszani.

Mobirise

Átütő gamer technológiák

technológiákkal folyamatos játékmenet, moziélményszerű hatás és forradalmi, 360 fokos képrögzítés várnak rád, még VR-ben is. Plusz olyan teljesítményt kapsz, mellyel meghajthatod a legújabb kijelzőket, beleértve a VR és ultranagy felbontást, és akár több monitort is.

Mobirise

VR Ready

Éld át a következő generációs VR teljesítményt, legkisebb késleltetést és plug-and-play kompatibilitást a vezető fejhallgatókkal NVIDIA VRWorks™ technológiákkal meghajtva. A VR audio, fizikai és rezgéses visszajelzés lehetővé teszi, hogy minden pillanatot érez és hallj.

HŰTŐRENDSZER

AZ INTELLIGENS HŰTÉS FOKOZZA AZ ÉLMÉNYT

A ROG intelligens hűtési filozófiája ötvözi a megfelelő funkciókat és rendszerbeállításokat, hogy minden helyzetben a legjobb élményt biztosítsa. A Strix SCAR III jó szellőzésű külső kialakítását az öntisztuló hűtőmodul csak fokozza, amely kilöki a port az élettartam növelése érdekében. A dupla, N-lapátos ventilátorok 83 lapátot pörgetnek, hogy növeljék a légáramlást, az ultravékony hűtőbordák pedig kibővítik a hőelvezető felületet. A ROG Armoury Crate szoftver zökkenőmentesen kapcsol át az üzemmódok között a teljesítményt és a működési zajt mindig az adott feladathoz optimalizálva.

Mobirise

AURA SYNC

AZ AURA FÉNYESEBBEN RAGYOG, MINT VALAHA

Vedd le a fényeket a helyiségben, és hagyd, hogy az Aura Sync átvegye a főszerepet. Az RGB a fedélen lévő fém ROG logó mögött ragyog, és a megvilágítás kiterjed az opcionális fénysávra, amely a készülékház külső peremét veszi körbe. A billentyűk körüli átlátszó élek és az átlátszó WASD billentyűsapkák kiemelik a kulcsfontosságú billentyűparancsokat. A színek és effektek teljes spektrumát elérheted az Aura kezelőpanelenn, személyiséged kifejezésére. Add hozzá kedvenc Aura Sync eszközeidet, és kialakíthatod saját, harmonikus játékkörnyezetedet.

Mobirise

CSATLAKOZÁSOK

TARTSD FENN A LEGERŐSEBB WI-FI JELET

A ROG RangeBoost technológia biztosítja a lehető legstabilabb Wi-Fi jelet. A RangeBoost egyedülálló algoritmusa értékeli a jelerősséget a négy belső antennán, és intelligensen kiválasztja az adott tartózkodási helyhez legjobb párt, ezáltal minimalizálja a lefedetlen területet, és akár 30%-kal növelheti a vezeték nélküli lefedettséget. A legújabb Intel® 802.11ac (2x2) Gigabit Wi-Fi-vel párosítva, ami akár 1,7 Gbps vezeték nélküli sávszélességet is biztosíthat, szinte bárhol nagy sebességgel csatlakozhatsz és és játszhatsz.

* A specifikáció modellenként változik.

Mobirise

BILLENTYŰZET

MÉRJ PONTOS CSAPÁST

Juss versenyelőnyhöz az eSportokban egy tartós billentyűzettel, melyet pontos játékhoz terveztünk. Összpontosíts a játékra az egymástól térközzel elválasztott, könnyen azonosítható funkcióbillentyűknek és gyorsbillentyűknek köszönhetően, melyek a legfontosabb parancsok gyors elérését biztosítják. Átlátszó WASD-billentyűk segítik a leggyakoribb parancsbillentyűk vizuális felismerését, vagy a billentyűnkénti RGB-megvilágítással* kiemelheted saját hivatkozásaidat a gyorsabb irányítás érdekében. A több mint 20 millió gombnyomásra készült Strix SCAR III megtartja pontosságát és megbízhatóságát a komoly játékkal töltött hosszú élettartama alatt.

*A billentyűnkénti testreszabáshoz Aura Creator szükséges, ami 2019 júniusától érhető el.*A specifikáció modellenként változik.

Mobirise

AUDIO

ELŐNY A HANGZÁSBAN

A magával ragadó, oldalirányú hangszórók a cselekmény közepébe helyeznek. A Smart Amp technológia monitorozza a hang kimenetet, és valós idejű módosításokat végez, hogy a hangszórókat a hő- és kilengési küszöbértékek között tartva megelőzze a tölcsérek károsodását. Az így kapott hangban kisebb a torzítás, nagyobb a dinamikatartomány, több a basszus és jelentősen nagyobb a lehetséges hangerő. Tekerd fel a hangerőt, és a játék során hallj meg minden ellenséges mozgást, tűzharcot és árulkodó hangot a környezetedben.

Mobirise

I/O PORTOK

CSATLAKOZTASD ÖSSZES KEDVENC ESZKÖZÖDET

Csatlakoztasd kedvenc kiegészítőidet, és gyorsan szállj be a játékba. Élvezd a villámgyors adatátvitelt a 2. generációs C típusú USB 3.1™ porttal DisplayPort™ 1.4-el, , vagy csatlakoztass külső kijelzőt a kimagasló, többfeladatos munkavégzéshez. Három 1. generációs A típusú USB 3.1 port várja az összes szükséges felszerelésed, míg a HDMI 2.0b lehetővé teszi a filmek és játékok lejátszását 4K monitoron vagy TV-n, akár 60 Hz-en. Az integrált Gigabit Ethernet alacsonyabb hálózati késleltetéssel rendelkezik a versenyszerű multiplayer gaminghez, kiegészítve a beépített Wi-Fi-t.

*A specifikáció modellenként eltérő lehet.

Mobirise

VR/MR

FEDEZZ FEL ÚJ VIRTUÁLIS VILÁGOKAT

Fedezd fel a legújabb virtuális és kiterjesztett valóságot kínáló játékokat a ROG Strix SCAR III-vel. GeForce RTXTM grafikája sokféle élményhez biztosítja a gördülékeny, alacsony késleltetésű és szaggatásmentes VR-t. A plug-and-play kompatibilitás a fő fejhallgatótípusokkal könnyen elérhető, új környezeteket jelent kedvelt platformjaidon. Fedezz fel mozi szintű, zökkenőmentes digitális világokat, melyek zavartalan és magával ragadó vizuális élményt tesznek lehetővé.

*A szaggatásmentes VR gaminghez GeForce GTXTM 1660 Ti vagy jobb grafikus kártya szükséges.

Mobirise

SZOFTVER

ARMOURY CRATE

Az ROG Armoury Crate egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. Könnyedén meghatározhatsz és testre szabhatsz különböző profilokat, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat. Ezen testreszabásokat párosítva az új ROG Keystone-nal, gyorsan betöltheted finomhangolt beállításaidat.

Mobirise
Mobirise

GameFirst V

A ROG GameFirst V technológia maximalizálja a sávszélességet a játékhoz! Nagyobb sávszélességet biztosít azoknak a hálózati csomagoknak, melyek az online gaminghez és a streameléshez szükségesek.. Az Automatikus (Auto) mód magától állítja sorrendbe alkalmazásaidat, míg Kézi (Manual) módban kategóriákba rendezheted a programokat, ezáltal te állíthatod be a fontossági sorrendet. Emellett a ROG First biztosítja, hogy a ROG és az ASUS RT sorozatú routerek a ROG laptopod GameFirst V beállításai szerint részesítsék előnyben az adatcsomagokat.

Mobirise

GameVisual

A ROG GameVisual szoftver hat szakszerűen beállított grafikus módot kínál a vizuális élmény optimalizálására különféle játékműfajokhoz. Az FPS mód pl. javítja a láthatóságot sötét környezetben, lehetővé téve, hogy észrevedd az árnyékban bujkáló ellenséget. Használd a GameVisual-t a legjobb élményhez könyvtárad minden játéka esetén.

Mobirise

Sonic Studio III

A Sonic Studio III támogatja az összes játékon belüli audio szükségletedet. Fő vezérlőpultja a manuális testreszabási lehetőségek mellett öt speciálisan hangolt audiomódot kínál a különböző játéktípusokhoz. A fejlett zajszűrés, beszédhangerő stabilizálás és felvétel közbeni visszhangcsökkentés tisztább audio átvitelt biztosít a csapattal folytatott beszélgetések és a streamelés számára.

Mobirise

Sonic Radar III

Az új Sonic Radar III audiovezérlő pontosabban határozza meg a hangok térbeli helyzetét, így mindig tisztában lehetsz azzal mi folyik körülötted. A vizuálisan megjelenített audiorészletek, például a képernyőn megjelenő nyíl, amely az észlelt hangok irányába mutat, segíthet hallásod fejlesztésében, és a játékban is olyan körülmények között, amikor a játékon belüli hangok rosszul vagy nem hallhatók.

Mobirise

Scenario Profiles

A Csendes, Kiegyensúlyozott és Turbo üzemmódok közötti automatikus váltás csak a kezdete a különböző profilok használatának. Alkalmazás-specifikus preferenciákat is meghatározhatsz olyan egyéb létfontosságú rendszerbeállításokhoz, mint a világítás konfigurációja, vagy, hogy a Windows-billentyű vagy az érintőpad engedélyezve van-e, és melyik GameFirst V és Sonic Studio III profilt használja. Az Armoury Crate egy pillanat alatt elvégzi a feladathoz legjobban illeszkedő beállításokat, és minden profilt pontosan úgy konfigurálhatsz, ahogyan szeretnéd.

Mobirise

XSplit Gamecaster

Az XSplit Gamecaster ingyenes verziója lehetővé teszi számodra hogy élőben streamelj és közvetlenül sugározz internetes streaming platformokra, vagy felvételeket készíts a könnyű online megosztáshoz. Még a közönségeddel is kapcsolatba léphetsz miközben a YouTube-on, vagy a Twitch-en közvetítesz.