*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Kivételes sebessége, ereje és teljesítménye a Windows 10 Pro gaming legjobbjai közé emeli a ROG Strix SCAR 15/17 modellt. A legújabb, 10. generációs Intel® Core™ i9 processzorok és az erőteljes GeForce® RTX™ grafika tölti meg a csúcskategóriás 300 Hz/3 ms játékpanelt, mely a profi e-sport sebességének következő szintjére emel. Az olyan Intelligens hűtési megoldások, mint a CPU-ban lévő folyékony fém alkotóelem, magasra helyezi a lécet a csúcsteljesítmény tekintetében. Az ultragyors Wi-Fi 6 hálózatkezelés és a RAID 0 két SSD-je felgyorsítja a munkavégzést, míg a harmadik SSD számára rendelkezésre álló foglalat lehetővé teszi a tárhely bővítését.

FORMATERV

A TELJESÍTMÉNYRE KONCENTRÁLVA

Elegáns megjelenése új szintre emeli a ROG Strix SCAR 15/17 modellt. A BMW Designworks csapatával történő együttműködésünkben ez az erőteljes gamer laptop visszafogott profilt kapott, így illik a munkahelyi- és játékkörnyezetbe is. Kifinomult kiberszöveges mintázata futurisztikus stílust ad a fedélnek. A rejtett olló-ajtós zsanérok stabilizálják a kijelzőt, melyet a nagyobb betekintés érdekében keskeny káva keretez. A teljes RGB élmény érdekében kapcsold be az Aura Sync világítást, hogy kivilágítsd a gamer billentyűzetet és a körbefutó fénysávot.

Mobirise

KÉPERNYŐ

JÁTÉK 300 HZ-EN

Játssz professzionális eSport sebességgel a világ leggyorsabb gamer laptop kijelzőjén. A legmagasabb szintű versenygaming érdekében a 300 Hz/3 ms-os panelen igazán magas FPS értékeken játszhatsz. Az ultragyors 300 Hz-es frissítési arány elképesztően simává teszi a pörgős akciókat, míg a 3 ms GTG válaszidő a precíz célkövetés érdekében minimalizálja a mozgás elmosódását. Szerezz előnyt a csatában, ahol a gyors reakcióidő és környezeted ismerete alapvető a győzelemhez.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

SZERELKEZZ FEL AZ ÚJ GENERÁCIÓVAL

Végezd gyorsan a munkát, és játssz egy olyan gépen, amelyet háromszámjegyű képernyőfrissítéshez alkottunk meg. A ROG Boost akár 1560 MHz-en, 150 W-on, Turbo módban használja a csúcskategóriás GeForce® RTX 2080 SUPER™ GPU-t a gyors és gördülékeny játék érdekében. Az erőteljes 10. generációs Intel® Core™ CPU akár 32 GB DDR4-3200 RAM is párosítható, ami csak úgy hasít az intenzív munka és játék során. A RAID 0-ban futó 2 gyors M.2 NVMe SSD-vel felgyorsul az alkalmazások és játékok betöltési ideje. A harmadik SSD számára rendelkezésre álló hely biztosítja a tárhely bővítését, így a teljes programtárad magaddal viheted, bárhová is menj.

Mobirise

HŰTÉS

A FOLYÉKONY FÉM FELTURBÓZZA A HŰTÉST

A ROG intelligens hűtési filozófiája a megfelelő funkciókat és rendszerbeállításokat ötvözi, hogy minden egyes készülékház és komponens esetében minden helyzetben a legjobb élményt biztosítsa. A teljesítményt az olyan csúcskategóriás fejlesztések biztosítják, mint a CPU folyékony fém alkotóeleme és a jól szellőző külső rész, mely a korábbi generációknál alacsonyabban tartja a zajszintet. A SCAR 17 különleges kiadásai magasságot adnak a készülékháznak az erőteljes RTX 2080 SUPER GPU kiváló teljesítményének kihasználásához. A ROG Armoury Crate szoftver zökkenőmentesen kapcsol az üzemmódok között a teljesítményt és a működési zajt az adott feladathoz optimalizálva. Ezek az innovációk együttesen teszik lehetővé a ROG Boost számára a GPU órajelének a gyárilag beállított sebességeken akár 100 MHz-cel való túlhúzását.

Mobirise

CSATLAKOZÁS

MEGBÍZHATÓ WI-FI 6 HÁLÓZAT

Az ultragyors Intel® Wi-Fi 6 Gig+-szal (802.11ax) megbízhatóan játszhatsz LAN sebességen bármikor, amikor rendelkezésre áll a kompatibilis csatlakozás. Az akár 2,4 Gbps-os* sávszélességgel, a Wi-Fi 6 (Gig+) lehetővé teszi a csúcs interfész sávszélességet, fokozott hálózati sebességet, hatékonyságot és megbízhatóságot nyújt zsúfolt helyeken is. Emellett csökkenti a késleltetést, azaz kisebb laget tapasztalhatsz a hálózat-érzékeny tevékenységekkor, mint az utazás közben játszott, gyors léptékű meccsek alkalmával. A ROG RangeBoost technológia a lefedettség maximalizálásával egészíti ki a Wi-Fi 6-ot. A RangeBoost egyedülálló algoritmusa értékeli a jelerősséget a négy belső antennán, és intelligensen választja ki az adott tartózkodási helyhez legjobb párt, ezáltal minimalizálja a lefedetlen területet, és akár 30%-kal növelheti a hatótávot.

Mobirise

KEYSTONE II

A KEYSTONE II BEMUTATÁSA

A Keystone II sokoldalú, újfajta módját kínálja géped személyre szabásának és személyes adataid védelmének. Ezek a fizikai, NFC-képes kulcsok tökéletesen illeszkednek a Strix SCAR 15/17 készülékházába, finom hangsúlyt adva a díszítésnek a keret mentén. Amikor dokkolod, a Keystone feloldja a hozzáférést a személyre szabott beállításokhoz, amelyek átalakítják a géped, gyorsan megnyitja a kiválasztott alkalmazásokat vagy játékokat, felfedi a rejtett Árnyékmeghajtót, amely a privát tárhelyet rejti, stb.

Mobirise

AURA SYNC

AZ AURA SYNC-KEL MEGMUTATHATOD SZEMÉLYISÉGED

Juss versenyelőnyhöz az eSportokban egy tartós billentyűzettel, melyet pontos játékhoz terveztünk. Összpontosíts a játékra az egymástól térközzel elválasztott, könnyen azonosítható funkcióbillentyűknek és gyorsbillentyűknek köszönhetően, melyek a legfontosabb parancsok gyors elérését biztosítják. Az akár 20 millió gombnyomásnak is ellenálló laptopban megvan a szükséges tartósság a komoly játékkal töltött hosszú élettartamhoz. A teljes billentyűzetet a billentyűnkénti RGB-megvilágítás egészíti ki, mellyel kiemelheted saját hivatkozásaidat a gyorsabb irányítás érdekében. Az Aura Sync lehetővé teszi a billentyűzet világítását a kompatibilis eszközök teljes ökoszisztémáján.

Mobirise

AUDIO

GAZDAGABB HANG

A magával ragadó, oldalirányú hangszórók a cselekmény közepébe helyeznek. A Smart Amp technológia monitorozza a hang kimenetet, és valós idejű módosításokat végez, hogy a hangszórókat a hő- és kilengési küszöbértékek között tartva megelőzze a tölcsérek károsodását. Az így kapott hang kisebb zajtorzítással, nagyobb dinamikatartománnyal, több basszussal és jelentősen nagyobb lehetséges teljesítménnyel rendelkezik. Tekerd fel a hangerőt, és a játék során hallj meg minden ellenséges mozgást, tűzharcot és a környezetedben lévő árulkodó jelzéseket.

Mobirise

I/O PORTOK

ÁTFOGÓ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Csatlakoztasd eszközeidet, és gyorsan szállj be a játékba. Használd a villámgyors adatátvitelt a 2. generációs USB 3.2 Type-C™ porttal, DisplayPort™ 1.4-el, vagy csatlakoztass egy G-SYNC™ monitort* a gördülékeny játékhoz. Három 1. generációs, A típusú USB 3.2 port várja az összes kedvenc gamer felszerelésed, míg a HDMI 2.0b lehetővé teszi a filmek és játékok lejátszását 4K monitoron vagy TV-n, akár 60 Hz-en. A beépített Wi-Fi-ve mellett az integrált Gigabit Ethernet alacsonyabb hálózati késleltetéssel büszkélkedhet a többjátékos versenygaming érdekében.

Mobirise

EXKLUZÍV SZOFTVER

ARMOURY CRATE

Az ROG Armoury Crate egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. Könnyedén meghatározhatsz és testre szabhatsz különböző profilokat, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat. Ezen testreszabásokat párosítva az új ROG Keystone-nal, gyorsan betöltheted finomhangolt beállításaidat.

Mobirise

PERIFÉRIAESZKÖZÖK

SZERELKEZZ FEL, ÉS JÁTSSZ!

Szerelkezz fel ROG gamer felszerelésekkel és tartozékokkal. Az Aura Sync-kompatibilis ROG Gladius II gamer egér kimagasló precizitást és vezérelhetőséget biztosít. Fokozd a hangélményt a puha és kényelmes ROG Delta headsettel, mellyel tökéletesen elmélyülhetsz a gazdag, magas hanghűségű hangzásban. Vidd magaddal mindezt egy tartós 15/17 colos ROG márkás hátizsákban.

Mobirise

ASUS Magyarország