*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

free website creation software
asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

A ROG STRIX GL12-őt arra terveztük, hogy csillapítsa a gamerek soha meg nem szűnő igényét az extrém gaming lóerő iránt, feltűnő és eredeti dizájnnal párosítva. Gyárilag túlhúzott akár 8. generációs Intel® Core™ i7-8700K processzorával (akár 4,8 GHz full hexa-core) és akár NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafikával határtalan gaming élményeket nyújt számodra. A rendszer bővítése a bővítőfoglalat és e-sportra felkészített hot-swap SSD tálcájának köszönhetően zökkenőmentesen végrehajtható. A testre szabható Aura Sync technológia fényeffektusaival párosuló átlátszó oldalsó panel segítségével kívül-belül megmutathatod gamer személyiségedet.

KIALAKÍTÁS

A ROG STRIX GL12 városi nindzsa és cyperpunk elemekből meríti az inspirációt egy modern, halálos de erőteljes külsőt létrehozva az esportok igényeit szem előtt tartva. A hegyes, vésett élek és az elülső panelen található mély vágások tükrözik a csatában edzett harcos sebeit; míg a cyberpunk által ihletett átszőtt HyperStream dizájn optimális hűtést biztosít az intenzív játékmaratonok alatt. Mikor nem csatázol, el tudod távolítani a nindzsa maszkhoz hasonló mágneses fedelet, hogy felfedd a hot-swap SSD tálcát és az optikai meghajtót, ha pedig eljött a harc ideje, vissza is tudod helyezni. Emellett, a fenyegető vas szürke és csillogó fekete színösszeállítás, az Aura RGB LED-ek, és az izzó ROG logó mind-mind olyan eredeti megjelenést kölcsönöznek a ROG STRIX GL12-nek, amit még sosem láttál az előtt. 

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming
asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming
asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

Kialakítás

FEDEZD FEL A ROG STRIX GL12 EREJÉT

Válassz vas szürke vagy átlátszó oldalsó paneleket és alakítsd ki te ROG STRIX GL12-őd megjelenését. Az utóbbi lehetőséget nyújt neked, hogy megmutasd a házban található legújabb gamer komponenseidet. Ha már ennyi erővel rendelkezel, miért ne dicsekedj el vele másoknak?

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

CPU

TÚLHÚZVA A FÉLELMETES TŰZERŐ ÉRDEKÉBEN

A ROG mérnökei a legszigorúbb szabványt alkalmazva csakis a legjobb processzorokat választják ki a ROG STRIX GL12 számára. Akár 8. generációs Intel Core i7-8700K processzorral is rendelkezhet, mely Turbo Gear-el kombinálva akár 4,8 GHz-re (teljes hat-mag) is túlhúzható — az előző generációknál akár 50%-al is gyorsabb tud lenni. Ez még az Intel Turbo Boost-nál is gyorsabb, amelyet 4,3 GHz-es (hat mag) maximális sebességre lehet túlhúzni. Készülj fel a következő félelmetes csatára, hiszen gaming élményed simább lesz, mint valaha!

Grafika

A LEGÚJABB JÁTÉKRA FELKÉSZÍTVE

A ROG STRIX GL12 akár a máig legfejlettebb gaming grafikával, NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus kártyával is rendelkezhet, mely a hihetetlen gaming és VR látvány élményekért* az előző generációs grafikus kártyáknál akár 3x nagyobb teljesítményt nyújt anélkül, hogy kompromisszumot kötne az energiahatékonyság terén. Emellett az NVIDIA G-SYNC™ megszünteti a laget, minimalizálja az érzékelt akadozást, és eltünteti a képszaggatást - zökkenőmentes és gyors látványt eredményez a rendszer teljesítményének befolyásolása nélkül!

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

Játék teszt

KIFOGÁSTALAN GAMING LÁTVÁNY

A ROG STRIX GL12-őt a ma legnépszerűbb e-sport játékokkal vetettük alá szigorú játék teszteknek, hogy biztosítsuk a szaggatásmentes látványt és a stabil játékot — és az eredmények magukért beszélnek. A GeForce GTX 1080-al szerelt ROG STRIX GL12 átlagosan 150 FPS-el futtatta az Overwatch®-ot és 101 FPS-el a PUBG-t (1080p Ultra beállítással).

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming
asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

Fényeffektusok

A TE GÉPED, A STÍLUSOD

A ROG STRIX GL12 elülső panelén található vágásokat az Aura Sync technológia LED effektusaival szabhatod testre, hogy tükrözhesse saját gamer személyiségedet vagy az éppen játszott játék érzetét. Párosítsd Aura Sync-támogatott billentyűzettel, egérrel, fülhallgatókkal és más perifériákkal, hogy a 16 milliónál is több színösszeállítás és számos különböző fényeffektus segítségével egységes megjelenést és érzetet kölcsönözz gamer felszerelésednek. A belsőt tekintve a vízhűtéses blokk még egy izzó ROG logót is tartalmaz, szemléltetve, hogy ez az erős, halálos gépezet készen áll a csatára.

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

A tökéletes gamer platform

Az NVIDIA új vezető terméke, a GeForce® GTX 1080 a világ legfejlettebb gamer GPU-ja. Az új NVIDIA Pascal™ architektúrával hajtva a GeForce GTX 1080 elképesztő teljesítményt, innovatív új játéktechnológiákat és magával ragadó, új generációs virtuális valóságot nyújt.

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

Teljesítmény

A vezető terméknek számító GeForce GTX 1080 óriási előrelépés a teljesítmény és az energiahatékonyság tekintetében. Ultragyors FinFET és nagy sávszélességű GDDR5X technológiákkal rendelkezik, a DirectX 12 funkciók támogatása pedig a leggyorsabb, leggördülékenyebb, leginkább energiahatékony játékélményt eredményezi.

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

Következő generációs játéktechnológiák - NVIDIA Pascal

A GeForce GTX 1080 a legújabb kijelzők követelményeinek (VR, ultra nagy felbontás és több monitor) teljesítéséhez felhasználja a Pascal erejét. A legújabb NVIDIA GameWorks™ technológiákkal működik a zavartalan játékért, filmszerű élményekért és a forradalmi, 360 fokos képrögzítésért—még VR esetén is.

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

VR Ready

Fedezd fel a következő generációs virtuális valóság teljesítményt, a legalacsonyabb késleltetést, valamint a plug-and-play kompatibilitást a fő fejhallgatótípusokkal—mindezt az NVIDIA VRWorks™ technológiákkal vezérelve. A VR minőségű hangzásbeli, fizikai és tapintási érzéssel minden pillanatot hallhatsz és érezhetsz.

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

Hot-Swap SSD tálca

E-SPORTRA TERVEZVE

A legmagasabb szintű e-sport versenyek sebessége és intenzitása nem csak a versenyzőket de a rajongókat is izgalomban tartja. Az olyan e-sport versenyek, mint a Rift Rivals, IEM Australia, és ROG Masters megkövetelik a gamerektől, hogy egy hot-swap SSD-re mentsék el személyes beállításaikat mielőtt felmennek a színpadra. A ROG STRIX GL12 egy 2,5 hüvelykes hot-swap SSD tálcával rendelkezik — az e-sport egyértelműen benne van a DNS-ében!

Bővíthetőség

VIGYÁZZ, KÉSZ, TŰZ!

Ne maradj le a fegyveres játékokban és frissítsd fegyvertáradat a könnyen bővíthető dizájn segítségével. A ROG STRIX GL12 intelligens belső kialakításával, mely akár két HDD-t, egy SSD-t, és két kifúvó ventilátort is magába tud foglalni, elegendő helyet biztosít a bővítésre, valamint könnyű kábelvezetése által rendezett környezetet biztosít. Ha teljes játék könytárad rendszerezéséről van szó, tárolhatod őket több SSD-n és másodperceken belül hozzájuk férhetsz a hot-swap 2,5 hüvelykes SSD tálcán keresztül.

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming
asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

Termikus kialakítás

Ultragyors válaszidő

A ROG STRIX GL12 robusztus hűtést nyújt a nagyszabású gaming maratonokhoz. Két dedikált, elkülönített légkamrából álló intelligens hűtési rendszere javítja a hőeloszlást. Az átszőtt HyperStream dizájn maximális hőelvezetést és levegőáramlást tesz lehetővé a házba. Emellett a ház tetején és alján található három ventilátor biztosítja a rendszeren keresztüli folyamatos légáramlást annak érdekében, hogy a tápegység és a tároló a harc hevében is hűvös maradjon.

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

Háttértár

ULTRAGYORS VÁLASZIDŐ

Az NVMe® PCI Express® technológia biztosítja a ROG STRIX GL12 számára a szuper gyors adat olvasási és adatátviteli sebességet, lecsökkentve ezáltal az alkalmazások és játékok betöltési idejét. Az M.2 PCIe 3.0 x4 SSD a szabványos SATA 3 SSD-knél akár 6x gyorsabb, a hagyományos SATA 3.0 merev lemezeknél pedig hihetetlen módon akár 24x gyorsabb. Tölts kevesebb időt várakozással és többet játékkal!

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

Különleges szoftver

ELLENŐRZÉS ALATT EGY KATTINTÁSRA

A ROG-exkluzív Aegis III egy rendszerteljesítmény-figyelő alkalmazás, mellyel követheted az aktuális ventilátorsebesség, a CPU-és memóriahasználat, valamint a letöltési és feltöltési státusz állapotát, ezzel növelve játékélményedet. Egyetlen kattintással aktiválhatod a túlhúzási módot, mely automatikus figyelmeztetéseket ad, ha a rendszer meghaladja a hőmérsékleti vagy feszültségi küszöböt. Emellett felveheted és szerkesztheted a játékmenetekről készült videókat, hogy megoszthasd fragjeidet a közösségi médián. 

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming

Audio

PRÉMIUM HANGÉLMÉNY

A ROG Sonic Studio tiszta, magával ragadó és hifi hangzással von be téged még jobban a játékba. Ez az optimalizált audio szoftver és hardver tökéletes ötvözete, mely számos továbbfejlesztett funkcióval rendelkezik a Record Studio fülön, ideértve az internetes hívásokat, az audio streaminget és a felvételi minőséget. Emellett, a Sonic Studio-ban található Casting Enhancer kiegyensúlyozza a beszédhangos kommunikáció általános hangerejét, és a zaj csökkentése által biztosítja a játékon belüli audiot. Hozzáadott kényelmi funkcióként automatikusan elmentheted a Sonic Studio beállításait a WebStorage-ba.

Nagyszámú csatlakozási lehetőség

GOND NÉLKÜLI KOMPATIBILITÁS ÉS GYORSABB ADATÁTVITEL

A ROG STRIX GL12 széles körű csatlakozási lehetőségeket kínál, így bőségesen elegendő port áll rendelkezésre a gamepad, fejhallgató, mikrofon és webkamera számára, hogy mindig készen állj a játékra. Rendelkezik két 2. generációs USB 3.1 porttal, mely akár 10 Gbps-os, villámgyors adatátviteli sebességet is tud biztosítani, hat 1. generációs USB 3.1 porttal és négy USB 2.0 porttal.

asus,rog,gl12,gamer,desktop,gaming