*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

free simple web templates
asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaminge

Csupán röviddel követve forradalmi jelentőségű elődjét, a ROG Strix SCAR II még több erőt és stílust kínál számodra az FPS e-sport gaminghez. A Strix SCAR II kiemelkedik a mezőnyből a világ első 144 Hz-es, szuperkeskeny kávájú és ultragyors, 3 ms-os GTG (szürke-szürke) válaszidejű kijelzőjével, ami ultrapontos célzást tesz lehetővé! Az Overstroke technológiával felvértezett, gyors reagálású, asztali számítógép stílusú billentyűzet biztosítja a fegyvertárad pontos vezérlését, a szabadalmazott RangeBoost többantennás rendszer pedig rendkívüli megbízható és nagyobb hatósugarú Wi-Fi lefedettséget garantál. Hogy versenyelőnyt kínáljon számodra a csata hevében, ez az erőteljes opcionálisan Windows 10-es gamer laptop HyperCool Pro hűtőrendszert tartalmaz: ez biztosítja azt az extrém hűtést, hogy kihozhasd a maximális teljesítményt 8. generációs Intel® Core™ i7 processzorából és NVIDIA® GeForce® GTX 10-es sorozatú grafikus kártyájából. Fejleszd tűzerődet a Strix SCAR II-vel – ez a tökéletes fegyver a legádázabb tűzharcokhoz!

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

FORMATERV

ULTRAGYORS VÁLASZIDEJŰ, KESKENY KÁVÁJÚ KIJELZŐ

Hogy a harcban maximális előnyt nyújtson számodra, a Strix SCAR II a világ első akár 144 Hz-es, szuperkeskeny kávájú kijelzőjét kapta, akár 3 ms-os GTG válaszidővel, ami kötelező a gamerek és e-sportolók kemény magja számára. A kimagasló képfrissítési sebesség igazi 144 fps élményt biztosít minimális bemeneti lag mellett, a szupergyors válaszidő pedig csökkenti a szellemképet és a mozgás közbeni elmosódást a tisztább képek érdekében. Az új kialakítás kevésbé hangsúlyos keretet eredményez, aminek köszönhetően a készülékház kompaktabbá válik, elődjénél 2,33 cm-rel keskenyebb lett. A Strix SCAR II könnyebb is, mindössze 2,4 kg összsúlyával maximális mobilitást bíztosít, hogy ott harcolhass, ahol csak szeretnél!

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

AURA VILÁGÍTÁS

VILÁGÍTSD MEG AURA VILÁGÍTÁS TECHNOLÓGIÁVAL

Tekerd le a fényeket a helyiségben, és figyeld, ahogy az Aura világítás átveszi a főszerepet. A ROG logó a fedélen, az elülső fénylő sáv, az átlátszó WASD gombsapkák és a billentyűk félig áttetsző oldala teszik lehetővé, hogy az Aura fényesebben ragyogjon. Mindezek együtt képesek kifejezni a te egyedi stílusodat.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

TELJESÍTMÉNY

KÜLÖNLEGES OPCIÓK

A Strix SCAR II állig fel van fegyverezve: akár a legújabb 8. generációs Intel® Core™ processzor is hajthatja, akár 32 GB DDR4 2666 MHz-es memóriával, valamint választhatsz az NVIDIA® GeForce® GTX 1060 és GTX 1070 grafika közül. A tárolás sem jelenthet problémát. Akár 512 GB-os M.2 NVMe PCIe® 3.0 x4 SSD, és mellé 1 TB-os Seagate® FireCuda™ SSHD is választható. Akárhogyan is szereled fel a Strix SCAR II-det, garantáltan csatában edzett tűzerőhöz jutsz, amivel uralhatod a játékot.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

A TÖKÉLETES GAMER PLATFORM

Urald a játékot a forradalmian új GPU-kkal, melyek mobil eszközödet egy elegáns és erőteljes gaming fegyverré varázsolják. A múlt játékszabályait felülíró NVIDIA Pascal architektúra által hajtott GeForce GTX 10-es sorozatú GPU-k már a laptopokban is megtalálhatók. Ez azt jelenti, hogy verhetetlen energiahatékonyságot, innovatív új játéktechnológiákat és átütő erejű VR-élményt tapasztalhatsz, bárhol is játszol.                        

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

TELJESÍTMÉNY

A GeForce GTX 10-es sorozatú GPU-k az előző generációs GPU-knál nagyobb teljesítményt nyújtanak. A legújabb nagy sávszélességű, ultragyors FinFET memóriatechnológiákkal készültek, és támogatják a DirectX 12-t, hogy a leggyorsabb és legsimább gaming notebook élményt nyújtsák.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

A LEGÚJABB GAMING TECHNOLÓGIÁK

Ezek az innovatív GPU-k a következő generációs kijelzők igényeinek megfelelően készültek, ideértve a virtuális valóságot, az ultranagy felbontást és a többmonitoros konfigurációkat. Az NVIDIA GameWorks technológia hihetetlenül sima, moziélményszerű játékot biztosít, a forradalmi NVIDIA Ansel  pedig 360 fokos játék közbeni felvételek készítését teszi lehetővé, melyeket megnézhetsz VR-ben.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

VR READY

Fedezd fel a következő generációs VR teljesítményt, a legalacsonyabb késleltetéssel és plug-and-play kompatibilitással a vezető NVIDIA VRWorks t echnológiával felszerelt headsetekkel. A VR hangzás, fizika és tapintás által minden pillanatot hallhatsz és érezhetsz.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

Hűtőrendszer

MARADJ HŰVÖSEBB A LEGHEVESEBB CSATÁKBAN IS

A HyperCool Pro hűtőrendszer számos funkcióval segíti a Strix SCAR II-t abban, hogy a legtöbbet hozhassa ki GPU-jából és CPU-jából. A megnövelt méretű hűtőlemez egyenletesen oszlatja el a hőt, és a két nagy teljesítményű 12 V-os ventilátor erősebb légáramlást biztosít és növeli a légnyomást, hogy a rendszer stabil maradjon még nagy terhelés esetén is. A HyperCool Pro tartalmazza a szabadalmaztatott pormentesítő hűtőrendszert is, ami kiűzi a porszemcséket és a szennyeződést, ezzel javítva a rendszer stabilitását és tartósságát.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

KÉPERNYŐ

CÉLOZZ MEG EGY FEJLESZTÉST

A vereség és a győzelem közötti határ a másodperc töredékében mérhető. A Strix SCAR II IPS-szintű kijelzővel rendelkezik 144Hz-es képfrissítéssel és 3 ms-os GTG válaszidővel, , a szupersima látványért, minimális vagy abszolút semmi mozgás közbeni elmosódással. A 300 cd/m²-es panel képe 20%-kal világosabb, mint a belépő szintű IPS-paneleké.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

VR/MR

AKCIÓVAL TELI VIRTUÁLIS VALÓSÁG MIXED REALITY

A VR-képes NVIDIA GeForce GTX 1060 és 1070 sorozatú grafika egyenesen az akció közepébe helyez téged. Fedezz fel bámulatos digitális csatatereket folyamatos, alacsony késleltetésű, szaggatásmentes VR-rel! A Strix SCAR II rendelkezik a Microsoft tanúsítványával is a Windows Mixed Reality alkalmazásokhoz.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

CSATLAKOZÁSOK

RANGEBOOST A HOLTTÉRMENTES WI-FI KAPCSOLAT ÉRDEKÉBEN

A ROG Strix gaming laptopok rendelkeznek a világon elsőként többantennás Wi-Fi-vel a 30%-kal nagyobb hatósugár, a jobb Wi-Fi adatátvitel és kevesebb szakadás érdekében. A szabadalmaztatott ROG RangeBoost technológia négy, a gép hátuljában és elejében elhelyezett antennát kombinál egyedi algoritmussal, ami folyamatosan tapogatja le és választja ki a legjobb antennapárt, amelyek képesek egymás holttereit lefedni, ez pedig a lehetséges legerősebb jelet eredményezi. A legújabb 802.11ac Wave 2 Wi-Fi szabvány akár 1,7 Gbps sebességet kínál, ami kétszerese a 802.11ac 2x2, és 12-szerese a 802.11b/g/n sebességének!

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

Aura SYNC

AURA SYNC A TÖKÉLETES SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁGÉRT

Az Aura Sync technológia egységes megjelenést biztosít teljes gaming felszerelésednek. Párosítsd össze a Strix SCAR II ROG logójának, billentyűzetének és fénylő sávjának színét Aura Sync-támogatott gamer egérrel, fejhallgatóval és egyéb kiegészítőkkel. Az Aura vezérlőpanelen keresztül könnyedén hozzáférhetsz a teljes színspektrumból választható színekhez és hét különböző világítási módhoz.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

Audio

OLDALIRÁNYÚ HANGSZÓRÓK A JOBB HELYZETFELISMERÉSÉRT

A Strix SCAR II tisztább, hangosabb és pontosabb hangzást biztosít erőteljes, oldalirányú hangszóróival, melyek elmerítenek a hangokban. A leghalkabb nesz is hallhatóvá válik, hogy tudd honnan közelít az ellenség. Az intelligens erősítő-technológia felügyeli az audiokimenetet és valós idejű beállításokat végez, így feltekerheted a hangerőt anélkül, hogy aggódnod kellene a tölcsér épsége miatt — ezáltal a hangzás a korábbinál akár 200%-kal hangosabb, nagyobb dinamikatartománnyal és több basszussal. A Sonic Studio III gondoskodik a kiváló minőségű hangzásról a játék során, a surround hangzásról a fejhallgatódban, illetve a még jobb streamelésről és hangfelvételről a tökéletes beszédfelvétel és zajcsökkentés érdekében. Minden kis előny a győzelmedet segíti — és a Strix SCAR II biztosítja, hogy minden pontos audio jelzést meghallj!

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

Szoftver

A ROG GAMING CENTERREL FELFEGYVEREZVE

Töltsd be a ROG Gaming Centert a ROG gyorsbillentyű megnyomásával, és láthatod a teljes irányítópultot, tele hasznos információval, ideértve a CPU és a GPU frekvenciáját és hőmérsékletét – a valós idejű beállításokhoz pedig használd a vezérlőpultot. . Itt érheted el a ROG GameFirst, GameVisual, Sonic Studio, Sonic Radar, Aura Core és XSplit Gamecaster funkciókat, és még a ventilátorbeállításokat is szabályozhatod! Játékpreferenciáidat és -paramétereidet elmentheted a felhőben, így ezekhez akkor is hozzáférhetsz, ha laptopot váltasz. Töltsd le a ROG Gaming Center alkalmazást Androidos vagy iOS eszközödre, így az összes vezérlőt a kezed ügyében tarthatod.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming

I/O PORTOK

KÖNNYEN ELÉRHETŐ I/O PORTOK

A Strix SCAR II egy 2. generációs Type-C™ USB 3.1 (USB-C™), egy 2. generációs Type-A USB 3.1 és kettő 1. generációs Type-A USB 3.1 portjával gyerekjáték a csatlakozás a legújabb gamer kiegészítőkhöz. A HDMI 2.0 4K UHD kimenetet támogat akár 60 Hz-en a szupersima játékélményhez, vagy élvezheted a 4K UHD tartalmakat a Netflixről vagy Amazon Prime-ról nagyméretű síkképernyős TV-den. A Mini DisplayPort 1.2 4K UHD kimenetet támogat akár 75 Hz-en, és kompatibilis a G-SYNC-képes monitorokkal.

asus,rog,gl504,gamer,notebook,gaming