*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Fast, sleek, and ultraslim, the Zephyrus M16 delivers an exhilarating Windows 10 experience. Everything from pro-level content creation to competitive play is smooth with up to an 11th Gen Intel® Core™ i9-11900H CPU with liquid metal and an NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 GPU. See it all on up to a QHD 165Hz/3ms Pantone® Validated display with 100% DCI-P3 color and Dolby Vision support, framed by the world’s first 4-sided super-narrow bezels on a gaming laptop for an expansive 94% screen-to-body ratio. Sink into surround sound with six Dolby Atmos® speakers and dual force-canceling woofers that enrich every kind of entertainment.

Merülj el az akcióban

Near-rimless at a 94% screen-to-body ratio, the QHD display is immersive and deep. High-FPS gameplay is richer with a balance of high-resolution detail, a 165Hz refresh rate, and a 3ms response time. See full-spectrum color accuracy thanks to Pantone® validation and 100% DCI-P3, ideal for gamers who also create. A tall 16:10 aspect ratio expands views, making it easy to keep critical commands in view.

Mobirise

Mindenkit felülmúl

A Zephyrus M16 az erő, a teljesítmény és a hordozhatóság tökéletes elegyét kínálja. Ultravékony kerete egy erőteljes 11. generációs Intel® Core™ i9-11900H CPU-t és egy NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 grafikus vezérlőt rejt. Az akár DDR4-3200 RAM-mal és az akár 4. generációs, 2 TB-os, ultragyors PCIe® tárolóval, a mindennapi munka és a multitasking is gyorsabb. Az energiaigényes alkalmazások villámgyors betöltési ideje minden eddiginél gyorsabbá teszi a játékot és a tartalomkészítést.

Mobirise

16 colos kijelző a 15 colos készülékházon

Az áramvonalas tervezésnek köszönhetően a 16 colos kijelző elfér a 15 colos ultravékony készülékházban Az elődeinél akár 5%-kal könnyebb és kisebb Zephyrus M16 a teljes méret kényelmét kombinálja a hordozhatósággal.​

Mobirise

Puha tapintású bevonat

Puha tapintású festék fedi a csuklótámaszt, minimalizálva a foltokat és ujjlenyomatokat, hiszen ez a vékony réteg segít megőrizni az elegáns megjelenést és a visszafogott csillogást.

Mobirise

Prizmatikus csillogás 

A fedél pontmátrix dizájnja precíziós CNC marási eljárással készült, 8279 szorosan elhelyezett perforációval. Prizmatikus filmréteg csillog alatta, finom ragyogó hatást kölcsönözve az erőteljes „Off-Black”-nek.

Mobirise

180° ErgoLift 

Próbálj ki több betekintési szöget, mint valaha a 180°-os ErgoLift zsanérral. A hagyományos laptopok mozgástartománya korlátozott, de a Zephyrus M16 lehetővé teszi, hogy a kijelzőt teljesen hátrafordítsd, így könnyen megoszthatod a tartalmát egy csoporttal, vagy tökéletes szöget állíthatsz be magadnak.​

Mobirise

Az intelligens hűtés csendes erőt eredményez

A ROG intelligens hűtési filozófiája a megfelelő funkciókat és beállításokat ötvözi, hogy minden egyes készülékház és komponens esetében a legjobb élményt biztosítsa. A Zephyrus M16 esetében egy folyékony fém alkotóelem hűti le a CPU-t. A testreszabott öntisztító 2.0 termikus modul eltávolítja a port a hosszú távú stabilitás javítása érdekében, míg az Arc Flow ventilátorokat úgy terveztük, hogy lenyűgöző légáramlást hozzanak csökkentett turbulenciával, erőteljes és mégis csendes hűtést biztosítva.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

Merülj el a kiváló hangzásban

Streaming, recording, and gaming are streamlined with the Zephyrus M16’s multi-faceted audio system. Boasting Dolby Atmos® technology, twin tweeters and dual force-canceling woofers, acoustics are beautifully balanced, with Hi-Res certification that supports media at the highest fidelity. A customizable 3D Mic array captures audio in a variety of scenarios, while Two-Way AI Noise Cancelation clarifies sound from your feed and incoming feeds as well.​

Mobirise

Dupla rezgéskioltós mélynyomó

A mélynyomók alacsony frekvenciát hoznak létre, mely meghatározza a basszust, emellett segítenek egy gazdagabb, dinamikusabb hangvilágot létrehozni az audiód számára. Az ilyen alacsony frekvenciás hangok általában erősebb, felismerhetőbb rezgéseket hoznak létre. A kisebb készülékházban létrejövő rezonancia minimalizálása érdekében a Zephyrus M16 párban alkalmazza a mélynyomókat, melyek kicsit eltolva helyezkednek el, hogy megszüntessék egymás rezgéseit.

Mobirise

3D-s mikrofon array

Az integrált mikrofon array három módjával jobban tudod vezérelni a bevitelt. A Kardioid mód a laptop elején rögzíti a hangot, minimalizálva a hátulról érkező hangokat, így ez az ideális streameléshez és játékhoz. A Sztereó mód jobb és bal csatornákat használja egy szélesebb hangvilág felvételéhez, élőzene vagy egyéb magával ragadó élmények esetén. A minden irányú (Omni) mód minden irányból, egyformán felveszi a hangot, így a csoportos konferencia hívások tisztábbak lesznek.

Mobirise

Könnyebb. Vékonyabb. Hordozhatóbb

Játssz, streamelj, kódolj bárhol. Az ultragyors Thunderbolt™ 4 azonnali, kényelmes csatlakozást tesz lehetővé a legújabb eszközökkel, mint pl. az erőteljes külső GPU-kkal vagy a dokkoló állomásokkal. A Type-C töltéssel hordozható tápegységekről is tölthetsz, így nem kell többé a fali csatlakozó miatt izgulnod, ha lemerül az akkumulátor. Az akár 10 órás akkumulátoridővel mindenhova nyugodtan elmehetsz.

Mobirise

Zseniális érintés

Válj hangtalanná az új lopakodó típusú billentyűzettel, mely 30 dB alatt tartja a billentyű leütéseket. Adj meg összetett parancsokat az N-gombos egyszerre nyomásos funkcióval, amely biztosítja, hogy minden lenyomás regisztrálva legyen, valamint az Overstroke technológiával, amely alacsonyabbra helyezi az egyes billentyűk aktiválódási pontját a könnyed bevitel érdekében. A navigáció is gördülékenyebb és egyszerűbb a 20%-kal nagyobb és pontosabb érintőpaddel, amely kezed ügyébe helyezi a precíziós navigációt.

Mobirise

Átfogó csatlakoztathatóság

A számos I/O port lehetővé teszi a folyamatos csatlakozást és minden helyzetben hatékony tudsz maradni. A rendkívül sokoldalú Thunderbolt 4 port DisplayPort™ 1.4-gyel és Power Delivery 3.0-val három Type A USB 3.2 porttal egészül ki a gamer egér, a gamepad és más kiegészítők használata érdekében. A MicroSD foglalatnak köszönhetően az alkotók könnyedén készíthetnek, szerkeszthetnek és dolgozhatnak fel nagy képeket és videókat, bárhol.

Mobirise

Egységes Rendszer hangolás és személyre szabás

TELJESÍTMÉNY

Szerelkezz fel, és játssz!


Játssz stílusosan a ROG kiegészítőkkel. Navigálj pontosan a ROG Chakram Core egérrel. Merülj el a gazdag, élethű hangzásban a ROG Delta gamer headsettel. Töltsd fel eszközödet út közben az akár 100 W-os PD adapterrel. Vidd magaddal mindezt egy tartós, RGB-kiemeléssel ellátott 15 colos ROG Ranger hátizsákban.

*Az opcionális kiegészítők régiónként eltérőek lehetnek. A pontos ajánlatok iránt érdeklődj a helyi kereskedőknél. 

Mobirise

ASUS Magyarország