*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise
asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

A ROG Zephyrus a ROG innováció iránt tanúsított elhivatottságából született forradalmian új gamer laptop. Annak ellenére, hogy minden korábbi ROG laptopnál vékonyabb, olyan hardverrel rendelkezik, amely versenytársa a csúcsteljesítményű asztali számítógépeknek: NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafika Max-Q dizájnnal, 7. generációs Intel® Core™ processzorral, és opcionális 120 Hz-es széles betekintési szögű kijelzővel, valamint Windows 10 operációs rendszerrel.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Formaterv

VÉKONY ÉS KARCSÚ

A ROG Zephyrus egy teljesen új szintre emeli a vékony és karcsú gamer laptopokat. Profilja csupán 16,9-17,9 mm vékony, súlya pedig csak 2,2 kg. Ez azonban nem tartja vissza attól, hogy magába foglalja a legújabb NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikát Max-Q dizájnnal, amely egy innovatív megközelítését képviseli annak, hogyan tervezzük meg a világ legvékonyabb, leggyorsabb és leghalkabb laptopjait. Egy innovatív zsanér és ventilátor modul tartja a felső kategóriás GPU-t hűvösen, és hoz létre egy olyan hordozható laptopot, amelyet bárhova elvihetsz magaddal és amely képes versenyezni a nagy teljesítményű gamer asztali számítógépekkel.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming
asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming
asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Aktív aerodinamikai rendszer (AAS)

JÁTSZ HŰVÖSBEN

A ROG Zephyrus Aktív Aerodinamikai Rendszerrel (AAS) van felszerelve, amely minden szabályt felülír. Az AAS az intelligens dizájnt kombinálja az innovatív technológiákkal annak érdekében, hogy megadja a gamereknek azt, amire szükségük van: egy ultravékony laptop, amely hűvösebben és csendesebben fut a teljesítmény csökkenése nélkül. Amikor a laptop felnyílik, a laptop aljának egy része meghajlik, hogy 20 %-al több teret adjon a légáramlásnak. Összehasonlítva a hagyományos hűtéssel, különleges léggyorsító technológiánk mellett ez a rés 32 %-al megnöveli a légáramlást és 20 % lecsökkenti a hőmérsékletet. Órákig játszhatsz egy olyan kifogástalan és stabil rendszer mellett, ahol nincs throttling. A ROG Zephyrus a legkisebb készülékházba bújtatott legmagasabb teljesítményt nyújtja neked.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Aktív aerodinamikai rendszer (AAS)

LÉLEGEZZ MÉLYET

A ROG különleges Aktív Aerodinamikai Rendszere (AAS) számos fejlesztést tartalmaz annak érdekében, hogy a hűtés hatékonyabb, a belső légáramlás pedig jobb legyen és lehetővé tegye azt, hogy a ventilátor lassabban és halkabban forogjon a hőmérséklet alacsonyan tartása mellett. A zajszint további csökkentése és az akusztikus profil kevésbé láthatóvá tétele érdekében átalakítottuk a légbemenet formáját. A Zephyrus elég hűvösen fut ahhoz, hogy elkerüld a throttlingot és elég csendesen, hogy élvezhesd a játékot. 

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Billentyűzet

LEGYEN KÜLÖNLEGES A BILLENTYŰZETED AURA RGB-VEL

A ROG Zephyrus billentyűzete a készülékház elején helyezkedik el - amelynek köszönhetően a belső alkatrészek hűtése jobb, míg nagyobb kényelmet és ismerős kéztartást kínál azoknak a gamereknek, akik az asztali számítógépes billentyűzethez szoktak. Az Aura RGB-vel személyre szabhatod a színeket és a dinamikus effekteket tetszés szerint az egész billentyűzeten, vagy külön szabályozhatod a QWER és a WASD billentyűcsoportokat, hogy alkalmazkodni tudj a MOBA, FPS és más játékokhoz. A anti-ghosting technológia biztosítja, hogy a parancsaid értelmezése azonnal és pontosan történjen meg- még akkor is, ha 30 billentyűt nyomsz le egyszerre. Az ergonomikusan megtervezett billentyűk 1,4 mm-es billentyűúttal rendelkeznek a játék és gépelés közbeni nagyobb kényelem és pontosság érdekében. A becsült 20 millió leütésnyi élettartammal a billentyűk nagy igénybevétel mellett is különösen tartósak és megbízhatóak.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Képességek

TÖKÉLETES GAMING TELJESÍTMÉNY

A ROG Zephyrus innovatív technológiákat és hihetetlen gaming teljesítményt kínál ultravékony, hordozható és stílusos formában. Az Intel 7. generációs Core i7 processzora és az NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafikája teszi lehetővé, hogy a gép fej-fej mellett haladjon a legmenőbb gamer laptopokkal — és még a felső kategóriás asztali gépekkel is. Szegj meg minden szabályt ezzel a forradalmian új laptoppal.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

3DMARK TELJESÍTMÉNY

A 3DMark 11 (teljesítmény) grafikai és a Fire Strike Extreme benchmark teszten az NVIDIA® GeForce® GTX 1080-al és Max-Q dizájnnal rendelkező ROG Zephyrus hihetetlen játékteljesítményt nyújtott.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

A tökéletes gamer platform

Az NVIDIA új vezető terméke, a GeForce GTX 1080 a bolygó legfejlettebb grafikus processzora gamerek számára. Az új NVIDIA Pascal architektúrával meghajtva a GeForce GTX 1080 elképesztő teljesítményt, innovatív új játéktechnológiákat és magával ragadó, következő generációs virtuális valóságot nyújt.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

A GeForce GTX 1080 óriási előrelépés teljesítményben és energiahatékonyságban. Ultragyors FinFET és nagy sávszélességű GDDR5X technológiákkal rendelkezik, a DirectX 12 funkciók támogatása pedig a leggyorsabb, leggördülékenyebb, leginkább energiahatékony játékélményt eredményezi.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Következő generációs játéktechnológiák - NVIDIA Pascal

A GeForce GTX 1080 a legújabb kijelzők követelményeinek teljesítéséhez felhasználja a Pascal erejét; ilyen követelmények: a virtuális valóság, ultranagy felbontás és több monitor. A legújabb NVIDIA GameWorks  technológiákkal működik a zavartalan játékért, filmszerű élményekért és a forradalmi, 360 fokos képrögzítésért—még VR esetén is.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaminge

VR Ready

Fedezd fel a következő generációs virtuális valóság teljesítményét, a legalacsonyabb késleltetést és a plug-and-play kompatibilitást a fő fejhallgatótípusokkal—mindezt az NVIDIA VRWorks  technológiákkal hajtva. A virtuális valóság minőségű hangzásbeli, fizikai és tapintási érzéssel minden pillanatot hallhatsz és érezhetsz.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

SSD

ROG HYPERDRIVE A VILLÁMGYORS TÁROLÁSI SEBESSÉG ÉRDEKÉBEN

A ROG Zephyrus a legújabb NVM Express™ (NVMe) és PCI Express® technológiákra alapuló hihetetlen 512 GB-os HyperDrive SSD-vel rendelkezik. Ultragyors elérési idővel és villámgyors adatátvitellel az M.2 meghajtó hihetetlen gyrosasággal tölti be a játékokat, alkalmazásokat, és egyéb adatot. Bőséges kapacitása elegendő tárhelyet biztosít.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Képernyő

KIFOGÁSTALAN GAMING LÁTVÁNY

A ROG Zephyrus 120 Hz-es kijelzője által hihetetlenül sima játékélményben lehet részed másodpercenkénti 120 képkocka sebességgel. Mindent simának és zökkenőmentesnek érzel, különösen a gyorsütemű játékokat. A széles betekintési szöggel és a 100 %-os sRGB színskála lefedéssel a panel kiemelkedő színeket nyújt függetlenül attól, hogy hol ülsz.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

G-SYNC

ZÖKKENŐMENTES JÁTÉKMENET

Az NVIDIA G-SYNC™ technológia szinkronizálja a kijelző képfrissítését a GPU képkocka sebességével a sima játékmenet érdekében. A G-SYNC minimalizálja az érzékelt akadozást, csökkenti a bemeneti laget, és megszünteti a képszaggatást anélkül, hogy a rendszer teljesítményét negatívan befolyásolná. Játék közben a legsimább, leggyorsabb és a legkiválóbb élményben lesz részed.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Több kijelző

A NAGYOBB JOBB

Csatlakoztasd a ROG Zephyrus-t a nagyméretű, NVIDIA G-SYNC™-el ellátott ROG gamer monitorhoz a DisplayPort™-al az USB Type-C™-n keresztül. Játsz nagyban, jobb képfrissítéssel.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

VR Ready

TÖKÉLETES VIRTUÁLIS VALÓSÁG ÉLMÉNYEK

Merülj el a virtuális valóságban. Az NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafika által a ROG Zephyrus sima, akadozásmentes VR élményt kínál 90 FPS-t is meghaladó képfrissítéssel. Plug-and-play kompatibilis az olyan vezető VR headsetekkel mint az Oculus Rift és a HTC Vive, hogy teljesen elmélyülj a magával ragadó VR környezetben. Itt az ideje, hogy felfedezd és átéld a játékok egy teljesen új világát.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

XBOX Dongle

KONZOL JÁTÉKOKRA FELKÉSZÍTVE

Ki szeretnél próbálni valami újat a gamer laptopodon? A ROG Zephyrus konzolos játékokat is tud streamelni az Xbox One-ról, és magában foglalja a dongle-t is, amellyel az élmény teljessége érdekében vezeték nélküli Xbox kontrollereket csatlakoztathatsz.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Csatlakoztatási lehetőségek

KÖNNYŰ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A ROG Zephyrus tele van a legújabb csatlakoztatási lehetőségekkel, hogy szupergyors adatátviteli sebességet és maximális kompatibilitást szolgáltasson. Az USB Type-C™ port akár 40 Gbps-ra is képes — a 2. generációs USB 3.1-nél négyszer nagyobb sávszélesség — míg négy darab 1. generációs USB 3.1 port áll készen a meglévő eszközeid részére. Működtethetsz DisplayPort™ monitorokat a Type-C™ USB -n keresztül vagy használhatod a HDMI 2.0-t 4K Tv-k csatlakoztatásához 60 Hz-es üzemmódban.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Gaming Center

KÖNNYŰ STREAMELÉSI
FUNKCIÓK

A ROG Zephyrus számos streamelést támogató funkciót kínál, így megoszthatod és közvetítheted játékmeneteidet a barátaid vagy akár egy nagyobb közönség számára is. A Sonic Studio Perfect Voice stabilizálja a kimenő és bejövő beszédhang alapú kommunikáció általános hangerejét miközben lecsökkenti a háttérzajt. A Casting Enhancer javítja a hangod tisztaságát a stream és a felvétel alatt és a laptopba épített array mikrofon kiszűri a környezeti zajt a beszédhang tisztább felvétele érdekében. Közvetítéseid támogatásáért a ROG Zephyrus egy életre szóló XSplit licensszel érkezik. A ROG Gaming Center-ben található XSplit Gamecaster-t használhatod felvételrögzítésre és közvetítésre. Egy játékon belüli overlay ablak könnyű streamelést és felvételkészítést tesz lehetővé, valamint játékon belüli megjegyzéseket is létrehozhatsz az események kiemelésére. Interakcióba is léphetsz közönségeddel, hogyha a Twitch-et használod.

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Gaming Center

ROG GAMING CENTER

A ROG Gaming Center hozzáférést biztosít valamennyi, egyetlen irányítópulton elvárt funkcióhoz - rendszerinformáció keresése, AURA RGB világítás és gyorsbillentyűk beállítása a gyorsabb parancstovábbításhoz a játékban, audio beállítások módosítása vagy a játék menetének rögzítése. Ezenfelül, az ROG GameFirst IV technológia optimalizálja a hálózati forgalmat a gyorsabb, akadásmentes online játék érdekében. 

asus,rog,gx501,gamer,notebook,gaming

Audio

HIHETETLENÜL MAGÁVALRAGADÓ HANG

A ROG Zephyrus speciális technológiát alkalmaz az audio kimenet optimalizálására. Ha a hangerő a maximálishoz közelít, a legtöbb esetben a kiáramló meleg és eltérés miatt a hangszórók könnyen elromolhatnak. A technológia megvédi a hangszórókat az által, hogy beállítja a hőmérséklet és eltérés megengedett küszöbét, és figyelemmel kíséri az eltéréseket a betöltés és a hőmérséklet befolyásolása révén.