*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

best free html templates
asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

Miután az eredeti Zephyrusszal újradefiniáltuk az ultrakeskeny gamer laptopokat, a ROG még keskenyebb dizájnnal kínál valódi gamer laptopokat szupervékony kávával keretezve. A ROG Zephyrus S innovatív tervezéssel hűti le 8. generációs Intel® Core™ i7 processzorát és Max-Q kialakítású GeForce® GTX 1070 grafikáját, hogy elmerülhess kompromisszumok nélküli, 144 Hz / 3 ms-os kijelzőjében.

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

Formaterv

AZ ÚJ NORMA AZ ULTRAHORDOZHATÓ GAMINGBEN

Okos tervezés és kimagasló szaktudás szükségeltetik ahhoz, hogy csúcskategóriás chipeket helyezzünk a világ eddigi legvékonyabb gamer laptopjába. A csupán 14,95-15,75 mm keskeny, fém készülékháznak és a CNC-géppel megmunkált unibody dizájnú fedélnek köszönhetően a ROG Zephyrus S hordozhatósága megfelel a mobil életstílusnak, és eléggé kemény is ahhoz, hogy túlélje a mindennapi megpróbáltatásokat. A rejtett, ollós-ajtó zsanérok egyetlen folyamatos mozdulatával a karcsú társ.

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

Képernyő

CSÖKKENŐ KÁVA A SEBESSÉG FELÁLDOZÁSA NÉLKÜL

A szuperkeskeny káva mélyebben behúz az akcióba a 144 Hz-es IPS-szintű kijelzőn. A magas képfrissítési ráta simábbá teszi a játékot, és csökkenti a késleltetést, miközben a 3 ms-os GTG válaszidő élesebb, elmosódásmentes látványt biztosít. A teljes sRGB színskálával és széles betekintési szöggel a ROG Zephyrus S kompromisszumok nélkül ötvözi a sebességet a szépséggel.

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

Teljesítmény

KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNYE AZ ASZTALI GÉPEKÉVEL VETEKSZIK

Ne tévesszen meg karcsú alakja, a ROG Zephyrus S bőséges erővel rendelkezik az AAA játékokhoz, VR élményekhez és komoly kreatív munkához. A hatmagos, 8. generációs Intel® CoreTM i7 processzor és a Max-Q kialakítású GeForce® GTX 1070 grafika desktop-szintű teljesítményt biztosít, miközben az akár 1 TB-os NVMe SSD gyors tárhelyet nyújt növekvő játékkönyvtárad és professzionális portfóliód számára.

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

A TÖKÉLETES GAMER PLATFORM


Urald a játékot a forradalmian új GPU-kkal, melyek mobil felszerelésedet karcsú de erőteljes gaming fegyverré varázsolják. A játékszabályokat felülíró NVIDIA Pascal  architektúra által hajtott GeForce GTX 10-es sorozatú GPU-k már a laptopokban is elérhetőek. Ez azt jelenti, hogy verhetetlen energiahatékonyságot, innovatív új játéktechnológiákat és átütő erejű VR-élményt tapasztalhatsz, bárhol is játszol.  

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

TELJESÍTMÉNY


A GeForce GTX 10-es sorozatú GPU-k az előző generációs GPU-knál akár 3-szor nagyobb teljesítményt nyújtanak. Ultragyors FinFET, a legújabb, nagy sávszélességű memória technológiákat tartalmaznak és DirectX 12 támogatást nyújtanak a leggyorsabb és legsimább gaming notebook élmény érdekében.  

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

A LEGÚJABB GAMING TECHNOLÓGIA


Ezek az innovatív GPU-k a következő generációs kijelzők igényeinek megfelelően készültek, ideértve a virtuális valóságot, az ultranagy felbontást és a több monitoros konfigurációkat. Az NVIDIA GameWorks  technológia hihetetlenül sima, moziélményszerű játékot biztosít, a forradalmi NVIDIA Ansel  pedig 360 fokos játék közbeni felvételek készítését teszi lehetővé, melyeket megnézhetsz VR-ben.  

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

VR READY


Fedezd fel a következő generációs VR teljesítményt, a legalacsonyabb késleltetéssel és plug-and-play kompatibilitással a vezető NVIDIA VRWorks  technológiával felszerelt headsetekkel. A VR audio, fizikai és rezgéses visszajelzés által minden pillanatot hallhatsz és érezhetsz. 

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

HŰTÉS

HŰTÉS TERHELÉS ALATT

Az egyedi ROG Aktív aerodinamikai rendszer (AAS) lenyíló légréssel segíti a Zephyrus S-t fenntartani a magas GPU órajelet a legmegerőltetőbb játékoknál. A fedél felnyitásakor a gép alja lenyílik, ezzel egy 5 mm-es légrést létrehozva, mely akár 22 %-kal növeli a légáramlást a hagyományos kialakításokhoz képest. A pormentesítő csatornák tisztán tartják a négy hűtőbordát, megőrizve a hűtőteljesítményt és a rendszer stabilitását még hosszú idő elteltével is.

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

AURA SYNC

AURA SYNC A GAMER BILLENTYŰZETEN TÚL

A billentyűzet a csata hevében is precíz bevitelt biztosít, és igazán tartósra terveztük. Testre szabhatod a háttérvilágítás színeit és effektjeit, hogy illeszkedjenek stílusodhoz, és egy további konfigurálható RGB zóna világítja meg a hátul található AAS légrést. Az Aura Sync harmonizálja a világítást a kompatibilis ROG egerekkel, fejhallgatókkal és egyéb perifériákkal hogy rendszerednek egységes megjelenést biztosítson.

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

AUDIO

TURBÓZD FEL A HANGZÁST

Az ROG Zephyrus S előtérbe helyezi az audiot közvetlenül feléd irányított dupla hangszóróival. Az Okos erősítő technológia a hőmérsékleti és kilengési küszöbön tartja azokat, így anélkül tekerheted fel a hangerőt, hogy aggódnod kellene a tölcsér épsége miatt. A kapott eredmény hangosabb, több basszussal és nagyobb tartománnyal, mely segít, hogy minden hangot meghallj, de ha még ennél is többre vágysz, fejhallgatót is használhatsz. 

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

Szdftver

EGYSÉGES RENDSZER HANGOLÁS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS

Az ROG Armoury Crate egységesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb funkciók könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. Könnyedén módosíthatod mindkét terület beállításait, és akár négy játékprofilt is definiálhatsz, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat. Ezek a lehetőségek csupán a kezdetét jelentik annak, amit ezzel a sokoldalú eszközzel beállíthatsz.

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming

I/O PORT

KÖNNYŰ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A ROG Zephyrus S minden csatlakoztatási lehetőséget tartalmaz, amely a mobil játékhoz szükséges. A C típusú (USB-C™) portok a 2. generációs és 1. generációs USB 3.1 sebességeknél érhetők el, míg a 2. generációs A típusú USB 3.1 és az USB 2.0 portok tökéletesek egy gamepad és egér számára. A hátlapi HDMI 2.0 támogatja a 4K UHD kijelzőket akár 60 Hz-ig, így nagyképernyős Tv-n is játszhatsz és szórakozhatsz.

asus,rog,gx531,gamer,notebook,gaming