*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Tágítsd látókörödet a kreativitás és a gaming terén az úttörő Zephyrus Duo 15 laptoppal, amely ROG ScreenPad Plus másodlagos kijelzőjével új magasságokba emeli a Windows 10 élményt. A folyékony fémet és az úttörő termikus kialakítást magában foglaló innovatív hűtés felszabadítja a legújabb 10. generációs Intel® Core™ i9 CPU és az NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™ GPU csúcsteljesítményét. Válaszd az ultragyors 300 Hz/3 ms-os kijelzőt a versenygaminghez, vagy a nagy felbontású 4K-s kijelzőt a profi szintű tartalomkészítéshez. Rendkívül jól hordozható, és a nagy kapacitású 90 Wh-s akkumulátora révén bárhol alkothatsz, játszhatsz és hatékony maradhatsz.

ROG SCREENPAD PLUS

Duplázd meg lehetőségeidet

Hatékonyságod szárnyalhat az első olyan gamer laptoppal, amely beépített ROG ScreenPad Plus kijelzővel rendelkezik. A kényelmes nézet érdekében 13°-kal megdöntött, innovatív másodlagos kijelző megkönnyíti a többfeladatos munkavégzést, és a munkafolyamatot segítő, optimalizált alkalmazásokat kínál. Tartsd a csevegést és a stream-vezérlőket a kisebbik kijelzőn, miközben a főképernyőn játszol; és élvezd a kreatív projektekhez használható nagyobb munkaterületet, helyet megtakarítva a legfontosabb eszközök számára. 

TELJESÍTMÉNY

Teljesíts a legmagasabb szinten

Dolgozz és játssz egy élvonalbeli gépen akár 10. generációs Intel® Core™ i9 CPU-val és NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™ GPU-val. A CPU komoly sebességet kínál olyan intenzív feladatokhoz, mint a fotószerkesztés, a 3D renderelés és a streamelés, a nagy teljesítményű GPU pedig nagy képkockasebességgel és hihetetlen valósághűséggel teszi még magával ragadóbbá a játékot. Akár 48 GB DDR4-3200 RAM támogatással és 2 TB-os villámgyors RAID 0 SSD tárolóval, a Zephyrus Duo gyorsan megbirkózik több feladattal egyszerre és minden játék és app esetében szupergyors betöltési időket garantál. 

Mobirise

KÉPERNYŐ

NAGY FELBONTÁS VAGY MAGAS KÉPFRISSÍTÉSI RÁTA 

Szabd személyre az elsődleges kijelzőt igényeid szerint A tartalomkészítők élvezni fogják a 4K UHD kijelzőn megjelenített nagy felbontású részleteket és a széles színterjedelmet, amely a színhelyesség érdekében gyárilag kalibrált az Adobe RGB színtér 100%-ában. A gamerek a 300 Hz-es FHD gamer panel előnyeit használhatják ki a profi szintű gamer grafikához. Ennek 3 ms-os GTG válaszideje minimálisra csökkenti a szellemképet a gyorsan mozgó célpontok nagyobb pontosságú lekövetése érdekében. Az NVIDIA G-SYNC® mód egy új szintre emeli a magával ragadó vizuális élményt, a selymesen sima grafika lehető legjobbját kínálva a játékhoz. A másodlagos ScreenPad Plus kijelző az érintőképernyő képességével, stylus-támogatással és létfontosságú térrel egészíti ki kreatív eszközkészletedet. 

Mobirise

HŰTÉS

FELELJ MEG MINDEN KIHÍVÁSNAK 

A teljesítmény maximalizálása egy erőteljesen felszerelt, rendkívül vékony, két integrált képernyővel rendelkező gamer laptop esetében innovációt igényel. Új AAS Plus rendszerünk a klasszikus aktív aerodinamikai rendszerünkön alapul, ám a második képernyő mögött egy nagyobb, 28,5 mm-es levegőbeömlőt nyit meg, amely hűvösebb levegőt szív be, és csökkenti a zajt. Amikor olyan innovatív megoldásokkal kombinálják, mint a folyékony fém hűtővegyület a CPU-n, ez a dinamikus gép hihetetlen teljesítményt képes folyamatosan fenntartani. A ROG Armoury Crate szoftver tovább optimalizálja a hűtési teljesítményt és a zajkibocsátást azáltal, hogy zökkenőmentesen vált a működési módok között az éppen végzendő feladat szerint. 

Mobirise

FORMATERV

EMELD ÚJ SZINTRE AZ ULTRAVÉKONY GAMINGET 

A kivételes teljesítmény, a karcsú külső és a második képernyő ötvözése hihetetlen pontosságot igényel. Az eredmény egy egyedülálló zsanérkialakítás, amely a fedél felhajtásakor ugyanazzal a mozdulattal felbillenti a másodlagos kijelzőt is, így egy kényelmesebb szöget tesz lehetővé az érintőképernyő kezeléséhez és megtekintéséhez, és egy nagyobb légbeömlőt nyit, radikálisan javítva a hűtést a csekély súlyú fém készülékházon keresztül.

Mobirise
Mobirise

BŐVÍTHETŐSÉG

A JÖVŐRE FELKÉSZÍTVE 

A Thunderbolt™ 3 támogatással rendelkező C típusú USB csatlakozó által a tartalomkészítők, a gamerek és a nagy teljesítményt igénylő felhasználók bővíthetik munkaállomásukat, bárhol is járjanak. Csatlakoztass több kijelzőt a többfeladatos munkavégzés hatékonyabbá tételéhez, vagy adj hozzá nagysebességű tárolót a villámgyors médiaszerkesztéshez és -átvitelhez. Az interfész akár 40 Gbps-os csúcssávszélessége által akár 8K felbontáson használhatsz UHD tévét, monitort stb. A rendszer sebességét és válaszkészségét növeli a 32 GB-nyi nagy teljesítményű 3200 MHz-es RAM, amely egy további SO-DIMM bővítőhely segítségével hatalmasra, akár 48 GB-ra emelhető.

Mobirise

HORDOZHATÓSÁG

HORDOZHATÓ ÉS ERŐTELJES 

A Zephyrus Duo 15 mindössze 20,9 mm vékony és 2,4 kg súlyú. Strapabíró magnézium-aluminid készülékházba van burkolva, ami legalább olyan erős, mint amennyire vonzó kinézetet ad a laptopnak, amely lehetővé teszi számodra a gaminget, a tartalomkészítést, a streamelést és a hatékony tevékenységet, bárhol is járj. Nagy kapacitású 90 Wh-s akkumulátorának köszönhetően kihúzhatod a készüléket a fali csatlakozóból, és magaddal viheted a munkát és a szórakozást, akárhova is tartasz. A Type-C töltés Thunderbolt™ 3 technológiája lehetővé teszi a töltést hordozható tápegységekből, így nem kell már fali csatlakozóért reszketni, ha lemerül az akkumulátor. Mindennapi tevékenységekhez, például webböngészéshez és videóstreameléshez elegendő egy kisebb, 65 W-os adapter, így akár könnyebb csomaggal is utazhatsz.

Mobirise

AUDIO

HALLGASD AZ ESS® SABRE ÜVÖLTÉSÉT 

Merülj el a tiszta, nagy felbontású hangzásban, amit az ESS® Sabre HiFi DAC biztosít. Tedd fel kedvenc fejhallgatódat, hogy élvezhesd a gazdag, tiszta hangzást a magával ragadó élmény érdekében virtuális surround hangzással. A különálló mikrofoncsatlakozóhoz csatlakoztass egy erre a célra szolgáló mikrofont a csapatcsevegésekhez, a streameléshez és egyéb célokra a Twin Smart Amp technológiával meghajtott hangszórók a hőmérsékleti és a kilengési küszöbön belül maradnak, hogy elkerüljék a hangszórómembránok károsodását. Told fel a hangerőt kevesebb hangtorzulással, egy szélesebb tartományban és mélyebb basszussal.

Mobirise

BILLENTYŰZET

SEBESSÉGRE TERVEZETT BILLENTYŰK 

Pontos bevitelre tervezve, az asztali számítógép stílusú billentyűzet hézagokkal rendelkezik a funkcióbillentyűk között azok intuitív beazonosíthatósága érdekében, a gyorsbillentyűk a billentyűzet a legszükségesebb parancsait tartják kezed ügyében, az N-gombos egyszerre nyomásos technológia pedig akár több leütést is pontosan regisztrál egyszerre. Előretolt helyzete távol tartja kezeidet a készülékház melegebb részeitől, csökkentve a felületi hőmérsékletet a maratoni játékmenetek közbeni nagyobb kényelemért, míg a leszerelhető csuklótámasz az ergonómiát javítja a nagyobb kényelem érdekében. Az 1,4 mm-es billentyűút könnyű billentyűleütéseket tesz lehetővé, ami növelheti sebességed. A billentyűnkénti RGB-testreszabás kiváló lehetőség, hogy kiemeljük a fontos billentyűket és az időt spóroló gyorsbillentyűket.

Mobirise

CSATLAKOZÁS

ÁTFOGÓ CSATLAKOZTATHATÓSÁG 

A rugalmasan felszerelt Zephyrus Duo 15 laptoppal nincs többé szükséged adapterekre. A DisplayPort™ 1.4-gyel, Thunderbolt™ 3-mal és Power Delivery-vel rendelkező 2. generációs, C típusú USB 3.2 lehetővé teszi az eszközök legújabb generációinak csatlakoztatását az ultragyors adatátvitelhez és a gyorstöltéshez, miközben a három A típusú USB 3.2 port bőséges helyet kínál kedvenc gamer kiegészítőid számára. A két audioaljzat megkönnyíti a külső mikrofon csatlakoztatását a tisztább hangcsevegéshez és hangstreameléshez. Játssz vagy szórakozz nagy képernyőn a HDMI 2.0b port segítségével, amely akár 60 Hz-es 4K UHD-t is támogat. 

Mobirise

SZOFTVER

EGYSÉGES RENDSZERHANGOLÁS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS

A ROG Armoury Crate egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. Könnyedén meghatározhatsz és testre szabhatsz különböző profilokat, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat.
* A kezelőfelület verziónként változhat.

Mobirise

KIEGÉSZÍTŐK

SZERELKEZZ FEL, ÉS HAJRÁ! 

Játssz stílusosan a ROG-kiegészítők teljes kínálatával. Navigálj gördülékenyen és pontosan az Aura díszítésű ROG Gladius II optikai gamer egérrel. Merülj el a hangzásban a ROG Delta gamer headsettel, amely nagy felbontású ESS quad-DAC konvertert kínál a kifogástalanul részletes és valósághű hangzáshoz. Rögzíts Full HD felvételt 60 FPS-el a zsebméretű ROG GC21 külső kamerával. Egy letisztult, egyszerű stílusú csuklótámasz egészíti ki a billentyűzetet, amely játék közben támasztja kezeidet. A 65 W-os Zenpower Pro PD adapterrel feltöltve jut még egy kis extra idő a munkára. Vidd magaddal mindezt egy tartós, RGB-kiemeléssel ellátott 15 colos ROG Ranger hátizsákban.
*A mellékelt kiegészítők régiónként eltérőek lehetnek.

Mobirise

ASUS Magyarország.