*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

A prémium Windows 10 Pro gaming és kreativitás új magaslatokba tör a ROG Zephyrus S17 modellel. A folyékony fémmel hűtött, akár 11. generációs Intel® Core™ i9 CPU és a Dynamic Boosttal 140 W-on futó GeForce RTX™ 3080 GPU csúcsteljesítményt nyújt, melyet az AAS Plus hűtés fokoz még jobban. A rézsútos optikai mechanikus billentyűzet kiváló válaszkészséggel és kényelemmel büszkélkedik, míg a programozható multiwheel tekerőgomb és a zajcsökkentő kamera további kényelmet nyújt. A 17 colos kijelző két panel opcióval jelentkezik — QHD 165 Hz/3ms G-SYNC™-kel és Advanced Optimus-szal vagy 4K 120 Hz/3ms Adaptive-Sync-kel — miközben hat Dolby Atmos® hangszóró kelti életre az AAA játékokat és a tartalomkészítést.

FORMATERV

ÁRAMVONALAS ELEGANCIA

A Zephyrus S17 felnyitásakor magával ragadó 88%-os képernyő-készülékház arányt és szögeket kapunk a billentyűzetig a tökéletes kényelemért és hűtésért. Az elegánsan visszafogott kialakítás ellenáll az ujjlenyomatoknak, így megjelenése makulátlan, a billentyűzet mögötti áttetsző hangsúly pedig bepillantást enged a benne rejlő teljesítménybe.

Mobirise

A sebességet és a teljesítményt egy karcsú 17"-os magnézium-alumínium testbe helyeztük, mely gyémántmetszett élekkel büszkélkedik. A stílusos Dot Insight minta lézerrel polírozott hangsúlyokkal keveredik a lopakodó Off-Black színezéssel, ami finom és elegáns megjelenést eredményez.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

KÜLÖNLEGES TELJESÍTMÉNY

Az akár GeForce RTX™ 3080 GPU 140 W-on Dynamic Boosttal és Advanced Optimus-szal, továbbá a 11. generációs Intel® Core™ i9 CPU felső kategóriás teljesítményt nyújtanak a legenergiaigényesebb játékokban és kreatív alkalmazásokban. Az akár 3 NVMe SSD-k HyperDrive Ultimate RAID array-ben akár 10,5 GB/s-ra is felturbózza a tárolási sebességet, így a nagy fájlok kezelése villámgyorssá válik. Elég memóriával rendelkezik a legnehezebb kreatív munkaterhelés kezeléséhez, így a ROG Zephyrus S17 bármire készen áll.

Mobirise

NVIDIA ADVANCED OPTIMUS

A ROG Zephyrus S17 az NVIDIA Advanced Optimus-nak köszönhetően gördülékeny, alacsony késleltetésű játékmenetet és hosszú akkumulátoros üzemidőt kínál. Ez a technológia ötvözi az Optimus és a G-SYNC előnyeit, hogy mindkettőből a legjobbat hozza ki neked. A dinamikus kijelző kapcsolót (DDS) használja, hogy intelligensen váltson az integrált és dedikát GPU-k között az akkumulátoros üzemidő vagy a teljesítmény maximalizálása érdekében, annak függvényében, hogy éppen mit futtatsz. A kijelző képfrissítését is szinkronizálja a dedikált GPU képkocka rátájával a sima, szaggatásmentes játékon belüli képekért.

BILLENTYŰZET

VÁLASZKÉSZ KÉNYELEM

Különleges billentyűzet dizájnunk 5 fokban automatikusan megemelkedik, hogy a maximumot hozza ki a gépelési kényelemből, miközben az optikai mechanikus billentyű kapcsolók rendkívüli válaszkészséget nyújtanak a gyors akciók érdekében. Az asztali számítógépszerű elrendezés billentyűnkénti Aura Sync világítással kényelmet és személyre szabható stílust nyújt, így teljesen te irányíthatsz.

Mobirise

5°-BAN MEGEMELKEDIK

A billentyű megemelése optimalizálja a csukló és a kéz pozícionálását a tökéletesen kényelmes gépelési élmény érdekében. Ez által a billentyű érintése is hűvös marad, egy nagy AAS Plus beömlő nyílás felnyílásával, mely növeli a légáramot a hűtőrendszer felé.

Mobirise

KITŰNŐ VÁLASZKÉSZSÉG

Az optikai mechanikus billentyűgombok csupán 0,2 ms időn belül aktiválódnak, visszaugrási késleltetés nélkül, így sokkal válaszkészebb bevitelt tesznek lehetővé mint a hagyományos alternatívák. Éld át a felsőbbrendű pontosságot az akár 100 millió billentyűleülésnek is ellenálló extrém tartóssággal.

Mobirise

KITERJESZTETT ÉRINTŐPAD

Az aktív érintőpad terület 125%-kal nagyobb az előző generációknál és így jobban tudod használni a mindennapokban. Az üveg érintőpadot matt felülettel vontuk be, mely gördülékennyé, és mégis pontossá teszi a követést.

Mobirise

HŰTÉS

MAGASABB SZINTŰ HŰTÉS

A teljesítmény maximalizálása egy rendkívül vékony gamer laptop esetében innovációt igényel. Radikális AAS Plus megközelítésünknek köszönhetően egy hatalmas, 12 mm-es beömlő nyílás nyílik meg az optikai mechanikus billentyűzet mögött, mely hűvös levegőt szív be fentről, így javítva a hűtést, csökkentve a zajt és a bőr hőmérsékletét. Olyan élvonalbeli fejlesztésekkel kombinálva, mint pl. az újratervezett ventilátorok és a folyékony fém alkotóelem a CPU-n, ez a dinamikus rendszer következő generációs teljesítményt nyújt. A Felhasználói profilok segítségével az adott feladathoz igazított üzemmódok közötti váltással optimalizálhatod a hűtést és a hangzást.

Mobirise

KÉPERNYŐ

LÁTHATÓAN KIVÁLÓ PANELEK

A 17 colos kijelző magával ragadó paneljeivel von be téged a játékba: QHD 165 Hz/3 ms G-SYNC™-kel és Advanced Optimus-szal a megnövelt teljesítményért vagy 4K 120 Hz/3 ms Adaptive-Sync-kel a maximális részletességért. Mindkét opció moziszerű 100% DCI-P3 színskálával rendelkezik és a színhelyesség érdekében Pantone hitelesítettek, ideálisak az élethű, játékon belüli képek megjelenítéséhez és a komoly tartalomkészítéshez. A Dolby Vision* támogatás növeli a kontrasztot, tovább fokozva a megtekintési élményt.

PRÉMIUM KÉNYELEM

KÉNYELMESEN HORDOZHATÓ

A ROG Zephyrus S17 modellben a különleges erőt ötvöztük a hordozhatósággal és a kényelemmel. A vékony forma és a 90 Wh akkumulátor gyorstöltés támogatással megadja neked a rugalmasságot, mellyel minden élményt magaddal vihetsz. A zajcsökkentő kamera biztosítja, hogy a videócsevegések alkalmával mindig a legjobb formádat mutathasd, és a konfigurálható multiwheel felgyorsítja a hozzáférést az általános vezérlőkhöz. 

ÚTRA KÉSZ

A lenyűgözően vékony készülékháznak köszönhetően magaddal viheted az élményeket, miközben nagy, 90 Wh-s akkumulátorának hála mindig úton lehetsz. A gyorstöltéssel csupán 30 perc alatt töltheted fel 0-ról 50%-ra.

Mobirise

3DNR KAMERA

A beépített kamera fejlett 2DNR+3DNR technológiát használ a zaj csökkentésére. A 2DNR feldolgozza a jelenet statikus elemeit, míg a 3DNR egyidejűleg optimalizálja a mozgó tárgyakat, így a kamera élesnek mutat téged, mindegy, hol vagy éppen.

Mobirise

KONFIGURÁLHATÓ MULTIWHEEL

Mivel a kezed ügyében található, a konfigurálható multiwheel felgyorsítja a hozzáférést a hangerő, mikrofon bemenet, billentyűzet háttérvilágítás, feladatváltás és más vezérlőkhöz. Folyamatod optimalizálása érdekében teljesen személyre szabható.

Mobirise

AUDIO

GAMER LAPTOPBAN MEGTALÁLHATÓ EDDIGI LEGJOBB HANGSZÓRÓK

Tapasztald meg a gamer laptopba szerelt eddigi legjobb hangszórókat Az iker tweeterek előre néznek a nagyobb hangerő érdekében, míg a csuklótámaszok alatt elhelyezett pár rezgésgátló mélynyomók kiegyensúlyozzák az akusztikát és minimalizálják a rezonanciát, a Dolby Atmos pedig fokozza a magával ragadó hangot. A 3D mikrofon elhelyezés optimalizálja a felvétel minőségét a játékhoz, megbeszélésekhez és zenefelvételhez tervezett üzemmódokkal, míg a kétirányú AI zajszűrés kristálytiszta kommunikációt biztosít.

Mobirise

BŐVÍTHETŐSÉG

KÖNNYŰ BŐVÍTHETŐSÉG

A könnyen bővíthető dizájn számos lehetőséget nyújt a Zephyrus S17 bővítésére. Egy speciális kipattintható csavar tolja el a készülékház alját a laptoptól miközben ki is lazítja, továbbá erős kapcsok tartják össze a széleket, így a panel könnyen kiemelhető. A gyors hozzáférés érdekében dupla SSD foglalattal láttuk el a panel alatt, valamint egy nyitott SO-DIMM foglalat egészíti ki a helytakarékos alaplapi RAM-ot, hogy megkönnyítse a bővíthetőséget.

Mobirise

CSATLAKOZÁS

TÖKÉLETES RUGALMASSÁG

Az ultragyors Thunderbolt™ 4 csatlakozási lehetőséggel a művészek és a nagy teljesítményt igénylő felhasználók bárhol növelhetik hatékonyságukat. Csatlakoztass dokkolókat és UHD TV-ket vagy akár 8K felbontású kijelzőket, és a második Type-C porton keresztül csatlakoztass még egy kijelzőt. Az akár 312 MB/s átviteli sebességű SD-kártyaolvasó zökkenőmentessé teszi a fényképek és videók áthelyezését, a számos USB-porttal pedig az összes eszközödet csatlakoztathatod.

Mobirise

SZOFTVER

EGYSÉGES RENDSZER TUNING ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS

AJÁNLOTT OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK

SZERELKEZZ FEL, ÉS HAJRÁ!

Az Aura Sync-kompatibilis ROG Chakram Core vagy ROG Strix Impact gamer egér kimagasló precizitást és vezérelhetőséget biztosít. Fokozd a hangélményt a kényelmes ROG Delta headsettel, mellyel tökéletesen elmélyülhetsz a gazdag, magas hanghűségű hangzásban. Töltsd minden eszközödet Type C 100W PD adapterrel és vigyél magaddal mindent a tartós 17 colos ROG Ranger hátizsákban. 

Mobirise

ASUS Magyarország