*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise
Mobirise

Retrofuturista design

A XX. századi űrverseny ihlette designnal a Flow Z13 sok-sok jegyével idézi a retrofuturizmust. A készülékház űrhajók ihlette felületkezelést kapott, amelyet közvetlenül a nagy sűrűségű alumínium ötvözetbe véstek. A 10 precíziós CNC vágást és két eloxáló felületkezelést magában foglaló 39 különféle eljárással történt kísérletezést követően, a 6063-as ötvözet az űrkutatás aranykorát idéző egyedi felületet ad. A prémium ujjlenyomat-taszító bevonat gátolja és csökkenti az ujjlenyomatok képződését, amelynek köszönhetően a felület tisztítása egyetlen pillanat műve.

CPU

Szereld fel játékaidat akár a legújabb Intel® Core™ i9-12900H processzorral. Akár 14 mag és a 20 szál áll készen arra, hogy megbirkózzon a legfrissebb AAA játékokkal.

Mobirise

HŰTÉS

Álló helyzet a több levegőért

Annak ellenére, hogy akár Core™ i9 CPU-val és akár RTX™ 3050 Ti GPU-val szereltük, a Z13 ultra-kompakt formájának köszönhetően a hagyományos gamer laptopokénál nagyobb hűtőtérrel rendelkezik. A táblagép forma nem kíván zsanért, így jóval nagyobb ventilátorokat és szélesebb gőzkamrás hűtőrendszert használhattunk, mint amit a Z13 mérete megengedne. És mivel a Z13 hőtermelő komponensei működés közben magasan az asztal felett helyezkednek el, a normál laptopokénál több friss levegőhöz jutnak. A zajmentes technológiával ötvözve mindez azt jelenti, hogy a Z13 könnyed igénybevétel mellett tökéletesen néma, míg teljes terhelés közben is hihetetlenül csendes marad.
Pause 

Mobirise

VEZÉRLÉS

Végtelen sokoldalúság

A Flow Z13-at a sokoldalúságot szem előtt tartva terveztük. A hagyományos asztali gépes játékélményért csatlakoztasd a kedvenc vezeték nélküli egeredet integrált billentyűzetünkhöz. Az N-gombos egyszerre nyomásos funkcióval, 1,7 mm-es billentyűúttal és Aura Sync támogatást élvező egyzónás RGB-vel a billentyűzet ugyanazokat a prémium funkciókat kínálja, mit más ROG laptopjaink. A támogatott játékokhoz a Z13 emellett zökkenőmentesen csatlakozik vezeték nélküli kontrollerekhez, egy egészen új, minden eddiginél könnyebben hordozható játékélményért. Párosíts akár négy kontrollert, hogy magaddal vihesd a legjobb couch-coop játékokat, bárhová is mész. Játssz bárhogyan, a Flow Z13 alkalmazkodik a stílusodhoz.

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise

CSATLAKOZÁSOK

Robusztus csatlakoztathatóság

Felejtsd el a dongle adaptereket: más vékony és könnyű táblagépekkel ellentétben a Flow Z13 készen áll a kapcsolódásra. Egy USB-A™ porttal és dedikált USB-C™ porttal, Thunderbolt™ 4 támogatással a gép a nagy sebességű külső eszközök számára is remek lehetőségeket kínál. Az XG Mobile-hoz csatlakoztatva kiegészítő portok, mint például DisplayPort™, HDMI és ethernet is hozzáférhetővé válnak. A microSD kártyafoglalat diszkréten megbújik a gép kitámasztója alatt, további játékok és alkalmazások tárolásához.

Mobirise
Mobirise

Csomagolj

Ne is menj el otthonról az ROG gamer szetted nélkül. Az Aura Sync-kompatibilis ROG Chakram Core vagy ROG Strix Impact egér kimagasló precizitást és vezérelhetőséget biztosít. Fokozd a hangélményt a puha és kényelmes ROG Delta headsettel, mellyel tökéletesen elmélyülhetsz a gazdag, magas hanghűségű hangzásban. Tartsd mindig feltöltve akkumulátorodat a karcsú és könnyű ROG 100 W-os USB Type-C adapterrel. Hogy a teljes felszerelést magaddal tudd vinni, semmiképp se felejtsd otthon a strapabíró és vízálló ROG Ranger hátizsákot.
* Az opcionális kiegészítők régiónként eltérőek lehetnek. A pontos ajánlatok iránt érdeklődj a helyi kereskedőknél. 

Mobirise