*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Ideje, hogy megmutasd pezsgő, új látásmódodat a világnak! A Vivobook Pro 14 OLED élénk és magával ragadó 14 colos NanoEdge 2.8K OLED1 kijelzőjével és a Harman Kardon által tanúsított, lenyűgöző hangzásával lehetővé teszi, hogy kifejezd valódi színeidet. A Vivobook Pro 14 OLED-del elmerülhetsz abban, amit csinálsz, legyen az munka vagy játék. A legújabb 11. generációs Intel® H sorozatú CPU-val, NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikus vezérlővel, dupla ventilátoros hűtőrendszerrel és ultragyors WiFi 6-tal felfegyverkezve az abszolút stílusos Vivobook Pro 14 OLED a benned rejlő lehetőségek kifejezésének a kulcsa.

Mobirise

KÉPERNYŐ

Fedezd fel a világ új arcát

Engedd határtalanul szárnyalni kreatív elképzeléseidet, és merülj el a Vivobook Pro 14 OLED bámulatos 16:10 képarányú kijelzőjében. Ez a 2.8K OLED1 NanoEdge kijelző rendkívüli, akár 600 nites fényerővel rendelkezik, 84%-os képernyő-készülékház aránnyal és 100% DCI-P3 színskálával az ultra élénk színekért. PANTONE®-hitelesítése a profi szintű színhelyességet, a TÜV Rheinland tanúsítvány pedig az alacsony kékfény-kibocsátást garantálja. Engedd, hogy a friss, új vizuális élményt nyújtó Vivobook Pro 14 OLED elkísérjen kreatív utadon.

Mobirise

ASUS OLED KIJELZŐ

5 ok, amiért érdemes az ASUS OLED laptopokat választanod

Mobirise
Mobirise

SZÍN

Tökéletes, professzionális színek

Mozi-szintű, 100% DCI-P3 színskálával az ASUS OLED laptopok kivételesen részletes és realisztikus látványt nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy a kijelzőn visszaadott színek gazdagabbak és élénkebbek: ideális intenzív színeket használó projektekhez, de bármilyen vizuális tartalmat magasabb szintre emel.

Mobirise

Az ASUS OLED laptopok alacsony és magas fényerő szinteken is megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát, míg egy átlagos LCD laptopon alacsony fényerő esetén a színskála drasztikusan csökken. A 16 G-s szürke szintű fényerőnél az LCD laptopok csupán 11%-os DCI-P3 színskálát tudnak felmutatni, míg az ASUS OLED laptopok megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát.

Mobirise

EYE CARE

70%-kal alacsonyabb kékfény-kibocsátás a szem védelméért

A kékfényről tudjuk, hogy látási kellemetlenségeket okoz és rontja az alvás minőségét. Ugyanakkor, az OLED kijelzők speciális organikus fénykibocsátó anyagainak köszönhetően az ASUS OLED laptopok 70%-kal kevesebb káros kékfényt bocsátanak ki2, illetve TÜV Rheinland és SGS tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Ami ennél is fontosabb, hogy a spektrumváltás azt jelenti, hogy nem kell megalkudni a színhelyesség tekintetében, nem úgy, mint a hagyományos kékfény szűrők esetében. 

Mobirise

EYE CARE

Szemkímélés, ami gyermekkorban kiemelten fontos

Mivel a gyermekek szeme még fejlődésben van, a lencse és a szaruhártya áttetszőbb, így a káros kékfény könnyebben behatol a szembe, ami esetleg öregítheti a retinát.

Mobirise

ÉRZÉKELT FÉNYERŐ

OLED has 1.6x color volume compared to LCD

A hagyományos LCD kijelzőkön a fényerő csökkenésével általában drasztikusan csökken a részletesség és a színek minősége. Az ASUS OLED laptopok azonban alacsony fényerő beállítás mellett is részletgazdag képet tudnak megjeleníteni, a nagyfokú kontrasztnak és annak köszönhetően, hogy alacsony fényerő mellett is megőrzik a széles színskálát. A 3D-s színtartományt kihasználva — amelyben a hagyományos 2D-s színskálához a fényerősség is hozzáadódik —, az ASUS OLED kijelzők 60%-kal nagyobb színmennyiséggel rendelkeznek, így minden fényerő-beállítás mellett gazdagabb színvilágot jelenítenek meg.

Mobirise

KONTRASZT

Valódi fekete: Lásd a láthatatlant

Az ASUS OLED laptopok tökéletesen adják vissza a fekete színeket. Egy OLED pixel három alpixelből áll, melyek mindegyike saját fényt generál: a 2,8K (2880 x 1800) kijelző 5,184,000 pixelből áll, ami azt jelenti, hogy 15,552,000 saját fényű alpixellel rendelkezik. Ezzel szemben a legtöbb Full HD LCD kijelző csupán néhány tucat LED-es háttérvilágítással rendelkezik. A fekete szín OLED kijelzőn való megjelenítése esetén a pixel egyszerűen kikapcsol, hogy a lehető legsötétebb feketét hozza létre. Ez rendkívül tiszta és éles képeket tesz lehetővé, még a legsötétebb jelenetekben is. Meg fogsz lepődni, mennyi új részletet fedezhetsz fel kedvenc filmjeidben!

Mobirise

VÁLASZIDŐ

A laptopon elérhető leggyorsabb válaszidő a gördülékeny akcióért

Az ASUS OLED kijelzők 0,2 milliszekundumos válaszidővel rendelkeznek — laptopon a leggyorsabb, és 50-szer4 gyorsabb az átlagos LCD laptop kijelzőnél. A legtöbb LCD laptop kijelző válaszideje 10 és 25 milliszekundum közé tehető. Ez gördülékenyebb gyorsütemű akció jeleneteket, alacsony késleltetésű játékmenetet és finom részleteket, azaz elmosódásmentes szöveggörgetést tesz lehetővé.

Mobirise

SZÍN

Inspiráld valódi önmagad

Engedd, hogy a Vivobook Pro 14 OLED változásra ösztönözzön, pozitív és különleges szemléletmódodat tükröző merész és egyedi színeivel. Válassz a nyugtató Csendes kék (Quiet Blue) vagy a fiatalos Hűvös szürke (Cool Silver) közül - vedd azt, amely legjobban kifejezi valódi szellemiségedet!

FORMATERV

Arra tervezték, hogy lenyűgözzön

Felejtsd el az átlagost, fogadd be a Vivobook-ot. Az egyedi 3D-s ASUS logó eloxált ék mintával és plasztikus textúrával már a fedél felnyitása előtt izgalommal tölt el. Menj tovább, fedezd fel, hogyan folytatódik a kifejező dizájn belül, ahol a neoncsíkos Enter billentyű veszi át a főszerepet.

Mobirise

KÖNNYŰ

Bárhol készen áll

A VivoBook Pro 14 OLED hatékonnyá tesz és szórakoztat, még utazás közben is.‏ A VivoBook Pro 14 OLED mindössze 1,4 kg5-os súlyával egyszerűen becsusszan a hátizsákodba, így bárhová veled tart. Lépj hát ki a nagyvilágba, és mutasd meg, ki vagy.‏ 

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

Használd ki a lehetőségeket

A Vivobook Pro 14 OLED készen áll, és csak arra vár, hogy elkísérjen a felfedezés útján. Bármit is kell csinálnod - böngészni, alkotni vagy játszani -, a legújabb 11. generációs Intel® H sorozatú CPU a profi szintű NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikus vezérlővel, akár 16 GB memóriával és 1 TB PCIe® SSD-vel a vizuális kreativitásod valóságba öntéséhez szükséges minden erővel ellát.

Mobirise

HŐKEZELÉS

Maradj hűvös, maradj hatékony

A hő a teljesítmény ellensége A Vivobook Pro 14 OLED mindig hűvös, rendkívül hatékony dupla ventilátoros hűtőrendszerének köszönhetően. A fejlett hűtéstervezés gondoskodik róla, hogy laptopod hűvös maradjon és a legjobb teljesítményt nyújtsa, bárhol és bármikor. Az ASUS IceCool Plus technológia még ebbe a vékony és könnyű formába bújva is a legjobb teljesítményt nyújtja; egyéni szükségleteid alapján választhatsz a MyASUS-ban a 3 ventilátor profil közül.

Mobirise

WIFI MASTER

Egy gyorsabb csatlakozás a jövőhöz

Állj fel az asztalodtól, és lépj be a jövőbe - legyen az otthon, egy belvárosi kávézóban vagy a repülőtéren. A munkahelyed bárhol lehet, ahol csak akarod. A Vivobook Pro 14 OLED Wi-Fi 6 (802.11ax)-tal rendelkezik, mely szupergyors hálózati sebességet nyújt a nagy fájlok gyorsabb továbbítása, a reszponzív online gaming és a gördülékeny videócsevegés érdekében. Az ASUS WiFi Master technológiájával is rendelkezik: ez magában foglalja a ASUS WiFi SmartConnect-et, mely automatikusan a legjobb WiFi forrást választja ki, így a laptop gördülékenyen csatlakozik a legjobb WiFi jelhez és ismerős mobil hotspot-okhoz. 

Mobirise

AUDIO

Prémium hangzás, hogy felforgasd a világot

Kényeztesd füleidet a Vivobook Pro 14 OLED hihetetlenül jó, Harman Kardon tanúsítással rendelkező hangrendszerével. A Vivobook Pro 14 OLED modellel filmjeid és játékaid életre kelnek, a tökéletesen magával ragadó hangzás mellett. 

Mobirise

ZAJSZŰRÉS

Továbbfejlesztett ASUS AI zajszűrési technológia

A távmunka és a videó konferenciák számának növekedése kapcsán bevezettük az ASUS zajszűrési technológiát, hogy a legjobb minőségű kommunikációt tudjuk biztosítani. A technológia gépi tanulást alkalmaz az emberi beszédet zavaró, nem kívánt zajok elkülönítéséhez. A MyASUS alkalmazás ClearVoice Mic funkciója képes kiszűrni a környezeti zajokat, és a többelőadós módban normalizálni tudja az összes, különböző helyről érkező egyéni hangot a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében. A ClearVoice hangszóró funkció kiszűr minden, beszédhangon kívüli környezeti zajt, így hallani fogsz mindent, amit mások mondanak. Próbáld ki a demót, hogy megtapasztald a hihetetlen különbséget, amit az AI zajszűrési technológia el tud érni különböző környezetekben.

Mobirise

BIZTONSÁGOS

Biztonságos és védett

Beépített webkamera takarójával és ujjlenyomat-érzékelőjével a Vivobook Pro 14 OLED kellő módon gondoskodik magánéletedről és biztonságodról. 

Mobirise

CSATLAKOZÁSOK

Az összes csatlakozó

A Vivobook Pro 14 OLED teljes körű csatlakozást kínál, átfogó I/O portjaival, bármely irányban működő Thunderbolt™ 4 USB-C porttal, 1. generációs USB 3.2 Type-A és USB 2.0 portokkal, valamint egy HDMI porttal és microSD kártyaolvasóval — ily módon egyszerűen csatlakoztathatod legújabb perifériás eszközeidet, kijelzőidet vagy projektoraidat, mindenféle bonyodalom nélkül. Mindemellett, a 4 USB-C® Easy Charge támogatásnak köszönhetően Vivobook Pro 14 OLED gépedet szabványos 5 -20 V USB-C töltők széles körével használhatod. Problémamentes, ultra gyors töltést élvezhetsz bármely PD (Power Delivery) tanúsítvánnyal rendelkező töltővel, köztük akár az ASUS 120 wattos gyorstöltő adapterrel. 

Mobirise

NUMBERPAD

Az érintőpad újragondolása

A Vivobook Pro 14 OLED gép kezelése most egyszerűbb, mint valaha. Optimalizáltuk az érintőpadot, 21%-kal8 megnövelve, hogy gördülékenyebb és válaszkészebb ujjheggyel történő vezérlést biztosítsunk számodra. Mindemellett, az új ASUS NumberPad9 jelentősen megkönnyíti a dolgodat a folyamatos számbevitellel járó feladatok során, egyszerűen érintsd meg az érintőpad ikont, hogy az érintőpadot LED-es megvilágítású numerikus billentyűzetté alakítsd. 

Mobirise

HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

Valódi gépelési élmény

A Vivobook Pro 14 OLED nagyméretű háttérvilágított billentyűzete tökéletes, ha gyengén megvilágított környezetben dolgozol. Az ergonomikus tervezésű, erős, egy darabból készült szerkezet és az akár 1,35 mm-es billentyűút gondoskodik a rendkívül kényelmes gépelési élményről.

Mobirise

MYASUS

Hozd ki a legtöbbet a laptopodból a MyASUS-szal

A MyASUS felületen könnyen hozzáférhetsz ASUS appokhoz, így többet hozhatsz ki a Vivobook Pro 14 OLED-ből. Kapcsold össze laptopodat iOS vagy Android telefonoddal, optimalizáld a teljesítményt, vagy vedd igénybe az értékesítés utáni szolgáltatást és támogatást.‏ Számos népszerű alkalmazást letölthetsz, és exkluzív ajánlatok széles választékát élvezheted! 

Mobirise
Mobirise

ASUS Magyarország