*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Feltűnő színeivel és extravagáns, színnel kiemelt Enter billentyűvel az ASUS VivoBook 14 stílust és dinamizmust visz a napi számítógép-használatba. A legújabb AMD Ryzenn™ 7 mobil processzorával a VivoBook 14 biztosítja a teljesítményt, amivel végére jutsz feladataidnak.‏ Mi több, az egyedülálló ASUS NumberPad 2.0 megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a folyamatos számbevitellel járó feladatokat.

Szín

Fejezd ki valódi önmagad

A VivoBook 14 az önkifejezésről szól, és merész megjelenése egy kifejező kinyilatkoztatás. Válaszd a feltűnő Tekintélyes fekete (Bespoke Black), az idealista Ábrándos fehér (Dreamy White) vagy a kihívó Kobaltkék (Cobalt Blue) színt, hogy kifejezd igazi Éned. Ha elég bátor vagy új területekre merészkedni, válassz a kompromisszumot nem ismerő Lázadó fekete (Indie Black), a futurisztikus Áttetsző ezüst (Transparent Silver) vagy a kalandos Kiadós arany (Hearty Gold) színek közül, fém fedéllel.

Formaterv

Figyelemfelkeltő részlet!

A kifejező színek használata a billentyűzeten is visszaköszön, ahol a főszerepet a feltűnő színnel kiemelt Enter billentyű kapta. 

Mobirise

NanoEdge kijelző

NanoEdge, a még jobb látványért

A vékony kávájú NanoEdge kijelző magával ragadó látványélményt nyújt, hiszen nagyobb képernyőt kínál egy kisebb keretben. A Full HD kijelző széles betekintési szöget és kivételes színhűséget kínál az igazán élénk látvány érdekében.

Mobirise

Könnyű

Mindenhova elkísér

A VivoBook 14 biztosítja a hatékonyságot és a szórakozást számodra, bármerre is járj. Mindössze 1,4 kg-os tömege és rendkívül keskeny profilja révén a VivoBook 14 könnyedén becsusszan a hátizsákodba, így gond nélkül magaddal viheted.

Mobirise

Teljesítmény

Pörgesd fel hatékonyságodat

A legújabb AMD Ryzen™ 7 mobil processzor által meghajtott VivoBook 14 biztosítja a teljesítményt, amivel bármely feladatodnak a végére érsz. Egy nagy tárolókapacitású PCIe® SSD-vel is rendelkezik a szupergyors tárolás érdekében.‏ 

Mobirise

NumberPad

Az érintőpad újragondolása

Az új ASUS NumberPad 2.0 megkönnyíti a dolgodat a folyamatos számbevitellel járó feladatok során. Egyszerűen érintsd meg az érintőpad ikont, hogy az érintőpadot LED-es megvilágítású numerikus billentyűzetté alakítsd.

Mobirise

Ujjlenyomat

Bejelentkezés egyetlen érintéssel

Az ASUS VivoBook 14 soha nem volt könnyebb és biztonságosabb. A touchpad-be épített ujjlenyomat érzékelővel és a Windows Hello-val, nem kell begépelni a jelszavadat minden alkalommal amikor bejelentkezel. Csak egyetlen érintésre van szükség!

Mobirise

Billentyűzet

Pontosan a te típusod

A VivoBook 14 teljes méretű háttérvilágított billentyűzete tökéletes, ha gyengén megvilágított környezetben dolgozol. Az erős, egy darabból készült szerkezet és az 1,4 mm-es billentyűút kényelmes gépelési élményt biztosít. 

Mobirise

Csatlakozások

A lehetőségek csatlakoztatása

A VivoBook 14 megfordítható, 1. generációs USB 3.2 Type-C™ porttal rendelkezik, amelynek szimmetrikus kialakítása egyszerűvé teszi az eszközök csatlakoztatását.‏ Továbbá 1. generációs USB 3.2 és USB 2.0 portokat, HDMI kimenetet és egy microSD kártyaolvasót is biztosít — így egyszerűen csatlakoztathatod a szükséges kiegészítő eszközöket, kijelzőt és projektort!

Mobirise

Link to MyASUS funkció

Könnyítsd meg a saját dolgod

A Link to MyASUS funkció egy hasznos eszköz, amely a MyASUS alkalmazás része. Zökkenőmentesen köti össze az ASUS PC-det a mobil eszközeiddel, így növeli hatékonyságodat és könnyebb többfeladatos munkavégzést tesz lehetővé. Fedezd fel, hogyan teszi az életed sokkal egyszerűbbé a Link to MyASUS funkció! 

Mobirise

1. A kijelző-készülékház arány kiszámításához az aktív kijelzőterület és a 90°-ban felnyitott laptop házának látható területe szolgált alapul.
2. A termék súlya az eszköz konfigurációjától függően változhat.
3. A széles betekintési szögű panel opcionális.
4. Az elméleti Wi-Fi 6 teljesítményadatokat az Intel biztosította. A tényleges teljesítmény a valóságban eltérő lehet.
5. A NumberPad opcionális kiegészítő. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a NumberPad mindegyik verziója csak Microsoft Windows operációs rendszerrel működik.
6. A háttérvilágított billentyűzet és az ujjlenyomat érzékelő opcionális kiegészítők

ASUS MAgyarország