*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise
Mobirise

Legyen szó akár munkáról, akár játékról, az ASUS M515 belépő szintű laptopként nagyszerű teljesítményt és magával ragadó látványt nyújt. NanoEdge kijelzője 178°-os betekintési szöggel és tükröződésmentes, matt bevonattal büszkélkedhet az igazán lenyűgöző élményért. A belsőt tekintve akár egy AMD Ryzen™ 7 processzor is hajthatja, 16 GB memóriával. A kéttárolós kialakítás az akár 512 GB PCIe® SSD-vel és 1 TB HDD-vel a hatalmas tárhely kapacitás és gyors adat olvasási/írási sebesség tökéletes kombinációját nyújtja neked.

Hatékonyság

Gyors és hatékony

Az akár 16 GB memóriával és AMD Ryzen™ 7 processzorral rendelkező ASUS M515 segít feladataid gyors és hatékony elvégzésében.

Mobirise

Kettős tároló

Tárolj többet, csinálj többet

Az M515 kéttárolós dizájnja szupergyors adatteljesítményt és hatalmas tárhely kapacitást nyújt. Telepítsd az alkalmazásokat az SSD-re a gyorsabb válaszidők és betöltési idők érdekében, az olyan nagy fájlok tárolására, mint a filmek, zenék és fotóalbumok pedig használd a HDD-t.

Mobirise

NanoEdge kijelző

Lásd a világot szélesebb látószögben

A NanoEdge kijelző hatalmas képernyőfelületet biztosít az ASUS M515-nek a magával ragadó látvány érdekében, munkához és játékhoz egyaránt. Széles betekintési szögű FHD panelje matt bevonatú, hogy csökkentse a nem kívánatos zavaró tényezőket, az irritáló csillogástól a visszatükröződésekig, így igazán arra koncentrálhatsz, ami előtted van. 

Mobirise

Stílusos & hordozható

Segítsd dinamikus életstílusod!

1,8 kg2-os súlyával a hihetetlenül hordozható ASUS M515 egy pihekönnyű laptop, mely lépést tart gyors életstílusoddal. Ráadásul még jól is néz ki. Áttetsző ezüst (Translarent Silver), Palaszürke (Slate Grey), Pávakék (Peacock Blue) borítások közül válogathatsz.

Ujjlenyomat érzékelő

Bejelentkezés egyetlen érintéssel

Az ASUS M515-höz való hozzáférés sose volt egyszerűbb vagy biztonságosabb! Az érintőpadba épített ujjlenyomat érzékelővel3 és a Windows Hello-val nem kell begépelni a jelszavadat minden alkalommal amikor bejelentkezel. Csak egyetlen érintésre van szükség!

Mobirise

Billentyűzet

Pontosan a te típusod

Az ASUS M515 teljes méretű háttérvilágított billentyűzete3 tökéletes a sötétben való munkavégzésre. Az ergonomikus tervezésű, erős, egy darabból készült szerkezet és az akár 1,4 mm-es billentyűút biztosítanak kényelmes gépelési élményt.

Mobirise

Csatlakozások

Folyamatosan csatlakoztatva

Az ASUS M515 rendelkezik egy megfordítható USB-C® 3.2 porttal, melyhez bármilyen irányban, a lehető legegyszerűbben csatlakoztathatsz eszközöket. Mitöbb, a régebbi USB 2.0 csatlakozóknál akár 10-szer gyorsabb4 adatátviteli sebességet is nyújthat! Továbbá, A típusú USB 3.2 és USB 2.0 portokat, HDMI kimenetet és microSD kártyaolvasót is biztosít, így egyszerűen csatlakoztathatod a szükséges kiegészítő eszközöket, kijelzőket és projektorokat.

Mobirise

Fokozott védelem

Belső védelem / HDD védelem és készülékház erősítő elemek

Az ASUS M515 E-A-R® HDD rázkódáscsillapítóval rendelkezik, hogy megvédje adataidat a koccanásoktól, míg megerősített készülékháza javítja a gépelési élményt és lehetővé teszi számodra, hogy egyetlen gördülékeny mozdulattal nyithasd fel és csukhasd le a fedelet.

E-A-R  HDD védelem

Az SSD-vel összehasonlítva a laptop HDD-i általában érzékenyebbek a fizikai sérülésekre. Az ASUS M515-ben használt HDD-k most E-A-R

Megerősített fedél

A billentyű alatti fém merevítő sokkal stabilabb platformot nyújt gépelés közben és az érintőpad használatakor. Amellett, hogy szerkezeti merevséget nyújt, erősíti a zsanér pántot és megvédi a belső komponenseket.

Megerősített fedél

A fedél oldalai megerősítettek és úgy működnek mint az autókba szerelt oldalsó védelmi rudak. Ezek szerkezeti támaszt nyújtanak a fedélnek, a panelnek és a zsanérpántnak.

MyASUS

Hozd ki a lehető legjobbat a számítógépedből a MyASUS segítségével

A MyASUS felületen könnyen hozzáférhetsz hasznos ASUS appokhoz, így többet hozhatsz ki a laptopodból vagy desktop PC-dből. Többfeladatos munkavégzésre ad lehetőséget iOS vagy Android telefonoddal és a számítógépeddel, optimalizálhatod a számítógéped teljesítményét, vagy igénybe veheted az értékesítés utáni szolgáltatást és a támogatást.‏ Továbbá sok-sok népszerű alkalmazást tölthetsz le és exkluzív ajánlatokhoz is hozzáférhetsz!

Mobirise

ASUS Magyarország