*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise
Mobirise

Feltűnő színeivel és színnel kiemelt Enter billentyűvel az ASUS VivoBook 15 stílust és dinamizmust visz a mindennapi számítógép-használatba. Intel® Core™ i7 processzorával és a legújabb NVIDIA GeForce GPU-jával a VivoBook 15 biztosítja a teljesítményt, amivel garantáltan végére jutsz feladataidnak.‏ Kéttárolós kialakítása az SSD gyors adatátvitelét egyesíti a HDD nagy tárolókapacitásával, ami mindkét területen a legjobbat nyújtja neked hatékonyságod felpörgetésére.

Szín

Fejezd ki valódi önmagad

A VivoBook 15 az önkifejezésről szól: Tekintélyes fekete (Bespoke Black), idealista Ábrándos fehér (Dreamy White) és kihívó Kobaltkék (Cobalt Blue) színekben kapható.‏‏ Válaszd azt a színt, amely kifejezi, hogy ki vagy.

Mobirise

Formaterv

Figyelemfelkeltő részlet!

A téma a fedél felnyitásakor is folytatódik, ahol színesen kiemelt Enter billentyű vonzza magára a tekintetet. 

Mobirise

Teljesítmény

Pörgesd fel hatékonyságodat

A legújabb generációs Intel Core i7 processzor hajtja, akár 16 GB memóriával és a legújabb NVIDIA GeForce GPU-val, így a VivoBook 15 teljesítményének hála bármilyen feladattal megbirkózol. 

Mobirise

ASUS Intelligent Performance Technológia (AIPT)

Akár 40%-kal nagyobb teljesítmény!

Az ASUS Intelligent Performance Technológia (AIPT) egy ultra hatékony termális kialakítás és energiatakarékos megoldás. ASUS-exkluzív algoritmusokat használ 5-9 okos érzékelővel, aerodinamikus IceBlade ventilátor kialakítással és 65 wattos tápegységgel kombinálva, hogy intelligensen növelje a CPU fokozott stabilitással kiegészült teljesítményét, miközben egész napos akkumulátoros üzemidőt és egy csendes, hűvös laptopot is kínál. Az ASUS Intelligent Performance Technológiával laptopod olyan sok ideig tud nagy teljesítményen működni, ameddig csak szeretnéd.

Mobirise

ASUS Intelligent Performance Technológia (AIPT)

Aerodinamikus IceBlades lapátok a gyorsabb hűtés érdekében

Az új VivoBook sorozat minden modellje különleges hőeloszlatást nyújt a továbbfejlesztett 8 mm-es hűtőcsövekkel és az új IceBlades ventilátorral, mely hatékonyan gyorsítja fel a hőeloszlást. A 87 lapátos IceBlades ventilátor és lapátjai folyadékkristály polimerből készültek, melynek köszönhetően könnyebbek és vékonyabbak a hagyományos ventilátoroknál. Mindegyik IceBlades ventilátor 3D-ben íves, aerodinamikus kialakítással rendelkezik a jobb áramlás és alacsonyabb zajszint érdekében. Emellett az IceBlades ventilátor folyadékdinamikus csapágyakat is használ, mely a hagyományos ventilátorokhoz képest jobb rezgéscsillapítást és alacsonyabb zajszintet tud elérni. 

Mobirise

NanoEdge kijelző

NanoEdge, a még jobb látványért

A vékony kávájú NanoEdge kijelző kiterjedt és magával ragadó látványélményt nyújt, hiszen nagyobb képernyőt kínál egy kisebb keretben. A Full HD kijelző széles betekintési szöget és kivételes színhűséget kínál az igazán élénk látvány érdekében.

Mobirise

Könnyű

Mindenhova elkísér

A VivoBook 15 biztosítja a hatékonyságot és a szórakozást számodra, bármerre is járj. Mindössze 1,7 kg-os tömege és rendkívül keskeny profilja révén a VivoBook 15 könnyedén becsusszan a hátizsákodba, így gond nélkül magaddal viheted.

Mobirise

Kettős tároló

Többet tárolhatsz, nagyobb sebességgel

A VivoBook 15 kéttárolós dizájnja szupergyors adatteljesítményt és kivételes méretű tárolókapacitást nyújt számodra. Az SSD szupergyors válaszidőket és betöltési időket kínál, míg a HDD-t az olyan nagy fájlok tárolására használhatod, mint a filmek, zenegyűjtemények és fotóalbumok. Élvezd, hogy mindkét szempontból a legjobbat kapod: az SSD teljesítményét a HDD hatalmas tárolókapacitásával.

Mobirise

Ujjlenyomat

Bejelentkezés egyetlen érintéssel

Az ASUS VivoBook 15 soha nem volt könnyebb és biztonságosabb. A touchpad-be épített ujjlenyomat érzékelővel és a Windows Hello-val, nem kell begépelni a jelszavadat minden alkalommal amikor bejelentkezel. Csak egyetlen érintésre van szükség!

Mobirise

Billentyűzet

Pontosan a te típusod

A VivoBook 15 teljes méretű háttérvilágított billentyűzete tökéletes, ha gyengén megvilágított környezetben dolgozol. Az erős, egy darabból készült szerkezet és az 1,4 mm-es billentyűút kényelmes gépelési élményt biztosít.

Mobirise

Csatlakozás

A lehetőségek csatlakoztatása

A VivoBook 15 megfordítható, 1. generációs, C típusú USB 3.2 porttal rendelkezik, amelynek szimmetrikus kialakítása egyszerűvé teszi az eszközök csatlakoztatását.‏ Első generációs USB 3.2 és USB 2.0 portokat, HDMI kimenetet és egy microSD kártyaolvasót biztosít – így egyszerűen csatlakoztathatod az összes meglévő kiegészítő eszközödet, a kijelzőket és projektorokat!

Mobirise

Link to MyASUS funkció

Könnyítsd meg a saját dolgod

A Link to MyASUS funkció egy hasznos eszköz, amely a MyASUS alkalmazás része. Zökkenőmentesen köti össze az ASUS PC-det a mobil eszközeiddel, így növeli hatékonyságodat és könnyebb többfeladatos munkavégzést tesz lehetővé. Fedezd fel, hogyan teszi az életed sokkal egyszerűbbé a Link to MyASUS funkció!

Mobirise

ASUS Magyarország