*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Az ASUS VivoBook Flip 14 egy átalakítható laptop kifejezetten keskeny ASUS NanoEdge kávával, melynek 14 hüvelykes Full HD kijelzője elfér egy 13 hüvelykes laptopra jellemző keretben. A vékony és könnyű VivoBook Flip 14-et úgy terveztük, hogy bármely helyzetben megállja a helyét. Használhatod stílusos laptopként, praktikus táblagépként vagy bármire a kettő között. Intel® Core™ i7 processzora könnyen átsegít a mindennapi feladatokon.

Formaterv

Stílusos dizájn tartós, 360°-os zsanérral

Az alapvető tartósság biztosítása érdekében a VivoBook Flip 14 precíziós tervezésű fokozatmentes 360°-os fém zsanérját 20 000 nyitási/zárási ciklustesztnek tettük ki. Így biztos lehetsz benne, hogy VivoBook Flip 14-edet még sok évig bármely módban, bármikor képes leszel használni! A stílusos VivoBook Flip 14 figyelemfelkeltő alumínium készülékháza csillag szürke (Star Grey) és űrkék (Galaxy Blue) színekben érhető el.

Mobirise

Mobilitás

Vékony, stílusos és könnyű

Az ASUS VivoBook Flip 14 keskenyebb és könnyebb, mint elődei — hihetetlenül vékony, 17,6 mm-es profiljával mindössze 1,5 kg*. A legkönnyebben hordozható 14 hüvelykes átalakítható laptopok egyike a piacon, mely segíti hatékonyságod és szórakoztat, bárhol is járj.

Mobirise

Kijelző

NanoEdge kijelző

Ultrakeskeny, 6,15 mm-es NanoEdge kávájával a VivoBook Flip 14 14 hüvelykes Full HD kijelzője elfér egy tipikusan 13 hüvelykes laptophoz tartozó keretben, így lenyűgöző, 82 %-os képernyő-készülékház arányt biztosít a magával ragadó látványért. A kijelző emellett 178˚-os széles betekintési szögű technológiával is rendelkezik, ezáltal élénk színeket és éles kontrasztot biztosít még akkor is, ha éles szögből nézed a kijelzőt.

Mobirise

Teljesítmény

Elképesztő teljesítmény

A VivoBook Flip 14-et akár a legújabb Intel® Core™ i7 processzor és akár 8 GB DDR4 RAM is hajthatja az egyenletes teljesítmény érdekében, akár több feladat egyidejű elvégzése esetén is. Akár 1 TB SSD tárolóval a VivoBook Flip 14 több, mint elegendő helyet kínál a fotóalbumok és a multimédia könyvtárak számára. Az ultragyors kétsávos 802.11 ac Wi-Fi-vel a 802.11n-hez képest akár hatszor gyorsabb sebességet is élvezhetsz! 

Mobirise

Érintés

Gondold ki, írd le!

A VivoBook Flip 14 a tökéletes érintőképernyős élményhez készült, és ujjhegyed legapróbb mozdulatait is érzékeli. Nagy pontosságú érintésérzékelői – az ipari szabvány 9 mm-es távolsága helyett – 6 mm távolságra vannak elhelyezve egymástól, ami a kijelző nagyobb érzékenységét eredményezi. A VivoBook Flip támogatja az ASUS Pen-t is, így szabadjára engedheted a kreativitásod, hiszen természetes érzetet biztosít.

Mobirise

Kezelőfelület

Teljeskörű csatlakoztathatóság

A megfordítható USB Type-C™ csatlakozóval rendelkező USB 3.1 portra gyors és egyszerű az eszközök csatlakoztatása. Az USB 3.1 akár 5 Gbps-os adatátviteli sebességet kínál, ami 10-szer gyorsabb, mint az USB 2.0 kapcsolat! Pillanatok alatt másolhatsz fényképeket, zenét és nagy videófájlokat. Például egy 2 GB-os film átmásolása kevesebb, mint két másodpercig tart!

Mobirise

Kényelem

Egyérintéses hozzáférés ujjlenyomat érzékelővel

A VivoBook Flip 14 ujjlenyomat olvasóval is rendelkezik a gyors és egyszerű bejelentkezéshez a Windows Hello-val. A 360°-os felismerési funkció javítja a szkennelési pontosságot még akkor is, ha vizes a kezed. Nem kell többé emlékezned és begépelned bonyolult jelszavakat, és biztosan nem kell aggódnod amiatt, hogy ellopják azokat. A bejelentkezés csak egy gyors leolvasást jelent.

Mobirise

Látvány

Élvezd a színek új világát és a pixel-tökéletes videókat

A kizárólag az ASUS-nál elérhető technológiák biztosítják a legjobb látványélményt. Az ASUS Splendid látványoptimalizáló technológia minden tartalomból a legjobbat hozza ki. Négy kijelző móddal rendelkezik: A normál (Normal) mód a mindennapi feladatokhoz ideális, az élénk (Vivid) mód a kontraszt optimalizálásával teszi lenyűgözővé a fényképeket és videókat, a szemkímélő (Eye Care) mód csökkenti a szemet fárasztó kék fény erejét, a kézi (Manual) mód pedig a színek kézi beállítására szolgál. A lehető legjobb képminőség érdekében az ASUS Tru2Life Video technológia intelligensen optimalizálja a videóablak összes pixelét, hogy 150%-al növelje az élességet és a kontrasztot.

Mobirise

Audio

Teljesen optimalizált, profik által beállított audio

Az ASUS SonicMaster és az ASUS AudioWizard a legjobb hardvert, szoftvert és hangolási technológiát kombinálja azzal a céllal, hogy a legnagyszerűbb hangélményt nyújtsa neked. Az ASUS SonicMaster egy professzionális kodeket használ a hangok pontos kódolása és dekódolása érdekében, valamint erősítőket, nagy hangszórókat és rezonanciakamrákat alkalmaz, melyek tökéletesen illenek az adott eszközödhöz. Az ASUS AudioWizard egy hatékony programcsomag, amely bármely tartalom ideális hangegyensúlyának a beállítását megkönnyíti. Az igazán magával ragadó hangzás érdekében, kézi beállításra is lehetőséget ad, így teljesen átveheted a vezérlést a hangkeverésben.

Mobirise

Akkumulátor

Egy biztonságos gyorstöltő és tartós akkumulátor

A VivoBook Flip 14 akkumulátorának élettartama 3-szor hosszabb a szabványos lítium-ion akkumulátorokénál. Az ASUS gyorstöltő technológiával a lemerült akkumulátor 60%-ra tölthető mindössze 49 perc alatt.

Mobirise

Windows Élmény

Windows, ahogy te ismered

A VivoBook Flip 14 a biztonságos és jól ismert Microsoft® Windows® 10-et futtatja, így bárhol alkothatsz, dolgozhatsz közösen a kollégáiddal és megoszthatod munkádat. Az összes funkció elérhető: Start Taskbar, Action Center, Modern készenlét és Fájl Center; plusz új funkciók mint a Windows Ink, a Windows Hello, a Windows Continuum és a Cortana. Használd kedvenc alkalmazásaidat, hagyd, hogy magával ragadjon a szórakozás élménye, és maradj hatékony a Windows-zal egész nap.

Mobirise

ASUSMagyarország.