*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

A hihetetlenül kompakt, vékony és könnyű ZenBook 14 AMD Ryzen™ 4000 sorozatú mobil processzorai minden területen komoly teljesítményt nyújtanak, és HDMI, USB-C®, és A típusú USB portot, valamint egy microSD kártyaolvasót tartalmaz, páratlan sokoldalúságot kínálva. Gyönyörűen kimunkált, klasszikus kialakítása és utazásbarát jellemzői által a ZenBook 14 minden korábbinál könnyedebbé teszi utazásokkal tarkított életstílusodat.

MOBILITÁS

Utazz könnyedén, utazz okosan

Kompakt, könnyű és vékony, teljesen fém kialakítása ideális útitárssá teszi a ZenBook 14-et. Emellett ez a világ egyik legvékonyabb 14 colos laptopja1, amely az I/O-portok teljes körét2 tartalmazza – beleértve a normál méretű HDMI-t és az A típusú USB-t –, így bárhol is járj, élvezheted a sokoldalú csatlakoztathatóság előnyeit.

Mobirise

AKKUMULÁTOR

Gyors és egyszerű töltés, bárhol is járj

A ZenBook 14 elképesztő 22 órás akkumulátoros üzemidejével4, nem nagy ügy a töltő nélküli utazás. Ha fel kell töltened, a gyorstöltő funkció mindössze 49 perc alatt képes 60%-os töltöttségi szintre visszaállítani az akkumulátort, így mindig készen állsz arra, hogy azonnal elindulj.

Mobirise

FORMATERV

Kompakt elegancia utazás közben

A kompakt és elegáns ZenBook 14 páratlanul könnyű, ezáltal nélkülözhetetlen utitárs. Bárhol is járj, kiemelkedő teljesítménye és kényelmes jellemzői hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé, emelett inspirálóan hatnak rád.

Mobirise

KÉPERNYŐ

Nagy fényerejű, tiszta, energiahatékony kijelző

A négyoldali NanoEdge FHD kijelző lenyűgözően tiszta és nagy fényerejű vizuális élményt biztosít számodra. A vékony kávák 90%-os képernyő-készülékház arányt hoznak létre, ami kiemelkedően magával ragadó látványvilágot kínál. Opcióként rendelkezésre áll egy bámulatos, alacsony energiaigényű, 1 wattos kijelző5, ami egyesíti a maximális akkumulátoros üzemidőt a 400 nit fényerővel.

Mobirise

CSATLAKOZÁSOK

Csatlakozz gyorsan – bárhol is járj

A ZenBook 14 újradefiniálja, hogy mit lehet megvalósítani egy ultravékony laptopban. Az I/O-portok teljes körét kínálja, beleértve a normál méretű HDMI-t, az A típusú USB-t és USB-C® csatlakozókat. Rendelkezik egy microSD kártyaolvasóval is a mobileszközödről történő egyszerű adatátvitelhez. 

Mobirise

ERGOLIFT

Precíziós tervezésű ErgoLift zsanér

A ZenBook 13 ErgoLift zsanérja precíziós tervezésű, amely kinyitásakor automatikusan megemeli kissé a laptop hátulját, az optimális gépelési pozícióba döntve ezáltal a billentyűzetet. Ez a művelet ugyanakkor a készülékházat is megemeli a hűtés optimalizálása és a hangminőség fokozása érdekében. 

Mobirise

NUMBERPAD

A ZenBook 14 elérhető az innovatív ASUS NumberPad 2.0-val, ezzel az integrált LED-es megvilágítású numerikus billentyűzettel ellátott, kétfunkciós érintőpaddal. Az intelligens szoftvernek köszönhetően az érintőpadot akkor is használhatod kurzor vezérlésre, ha a NumberPad aktiválva van. 

Mobirise

SZÉLTŐL SZÉLIG TERJEDŐ BILLENTYŰZET

A ZenBook 14 bemutatja az új, teljes szélességű billentyűzetkialakítást. A billentyűzetkiosztás a jobb oldalon további funkcióbillentyűk teljes sorának ad helyet, ezáltal javítva a hatékonyságot.

Mobirise

FUNKCIÓBILLENTYŰK

A nagyobb kényelem érdekében a funkcióbillentyűkkel használhatod a gyors képkivágást, zárolhatod a webkamerát, vagy hozzáférhetsz a MyASUS apphoz. 

Mobirise

IR KAMERA

A ZenBook 14-mal és a Windows Hello-val az arcod a jelszavad! Az elülső, Infravörös (IR) kamera másodpercek alatt felismeri az arcodat és lehetővé teszi az azonnali és biztonságos bejelentkezést.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

Válaszkész teljesítmény

A teljesítmény a ZenBook-élmény kritikus fontosságú eleme. A ZenBook 14-et AMD Ryzen™ 4000 sorozatú mobil processzorok hajtják meg, amelyek rendkívül gyors válaszkészséget biztosítanak még az erőforrásigényes feladatok elvégzéséhez is.‏ A ZenBook 14 gyors PCIe® 3.0 x2 SSD-t és a legújabb WiFi 6-ot tartalmazza (802.11ax) a tökéletes, átfogó teljesítmény érdekében.

Mobirise

SZOFTVER

MyASUS: Exkluzív alkalmazásgyűjteménye

A ZenBook 14 tartalmazza a MyASUS legújabb verzióját, praktikus ASUS alkalmazások és eszközök gyűjteményét, amely segítségével többet hozhatsz ki a ZenBook 14 laptopodból.‏ Használd az iOS vagy Android telefonod és a számítógéped összekapcsolására, így optimalizálhatod a számítógéped teljesítményét, vagy igénybe veheted az értékesítés utáni szolgáltatást és a támogatást.‏ Népszerű alkalmazások széles körét töltheted le, és exkluzív, csak számodra elérhető ajánlatok várnak! 

Mobirise

AUDIO

Hitelesített hangminőség

A ZenBook 14-ban alkalmazott audiorendszert a Harman Kardon audioszakértői hitelesítették, hogy biztosítsák a magával ragadó, kristálytiszta hangzást a kommunikáció és a szórakozás során.

Mobirise

KATONAI SZINTŰ

Ellenállóság, amiben megbízhatsz

A ZenBook 14 megfelelt az USA kiemelkedően nagy követelményeket támasztó MIL-STD-810G katonai szabványának a megbízhatóság és tartósság terén. E tesztek kíméletlen sorozatának célja a túlélés biztosítása zord környezetekben, és magában foglalt ejtésteszteket bekapcsolt állapotban, valamint működést szélsőséges magasságon és hőmérsékleten. A ZenBook 14 emellett sikerrel teljesítette az ASUS saját, az iparági szabványokat messze meghaladó laptop-nyúzópróbáit is.

Mobirise