*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

A jellegzetesen elegáns ZenBook Flip 13 OLED vadonatúj kialakítása a tökéletes hordozhatóságot ötvözi a legmagasabb fokú sokoldalúsággal. Karcsú NanoEdge FHD OLED kijelzője és 360°-os ErgoLift zsanérja révén a ZenBook Flip 13 OLED extra kompakt, és a szupervékony, 13,9 mm-es készülékház sokféle I/O-portot tartalmaz az egyszerű csatlakoztathatóság érdekében. Intel® Core™ processzora zökkenőmentes teljesítményt nyújt az útközbeni hatékonyság és vizuális kreativitás érdekében. A ZenBook Flip 13 OLED sokoldalú és erőteljes, minden feladattal megbirkózik és tökéletes üzleti vagy kreatív partner.

360°-OS ZSANÉR

Stílusosan kihajtható

A ZenBook Flip 13 OLED 360°-os ErgoLift zsanérja selymes simaságú, fokozatmentes működést biztosít, mely bármely szögben biztonságosan megtartja a kijelzőt. Sokoldalúsága által használhatod munkavégzéshez vagy kikapcsolódáshoz, bármelyik kiválasztott üzemmódban: laptop, sátor, állvány vagy táblagép. Az ErgoLift zsanért tartóssági teszteknek is alávetjük, hogy biztosítsuk a maximális megbízhatóságot a teljes nyugalom érdekében.

Mobirise

HORDOZHATÓSÁG

Vékony, könnyű és mindenféle csatlakozásra készen áll

A ZenBook Flip 13 OLED könnyű hordozhatóságra készült. Meglepően könnyű – mindössze 1,3 kg –, és csupán 13,9 mm vékony, így tökéletes társ az utazás közbeni hatékony és kreatív munkavégzéshez. A ZenBook Flip 13 szupervékony kialakítása mellett is sokféle I/O-lehetőséget kínál: HDMI, A típusú USB és két Thunderbolt™ 3 USB-C® port, ez a világ legvékonyabb kihajtható laptopja, amely a csatlakozók ilyen lenyűgöző listájával rendelkezik!1

Mobirise

AKKUMULÁTOR

Extra hosszú akkumulátoros üzemidő

A ZenBook Flip 13 OLED nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, mely nem hagy cserben bármilyen hosszú és megerőltető is a munkanapod. Gyorstöltő technológiájával 60%-os kapacitásra tudod feltölteni mindössze 49 perc alatt, így gyorsabban kelhetsz útra, mint valaha. Az ASUS USB-C Easy Charge az útközbeni kényelmes töltés érdekében a szabványos USB-C töltők széles körével működik együtt.

Mobirise

STYLUS-TÁMOGATÁS

Maximális kijelzőpontosság

A művészek, fotósok és tervezők imádni fogják, amit az opcionális ASUS Pen-nel kombinált FHD OLED NanoEdge kijelző nyújtani tud. A rendkívül válaszkész érintőképernyő támogatja az ASUS Pen által kínált 4096 szintes nyomásérzékenységet, egy magasabb szintű élményt nyújtva, így a ZenBook Flip 13 OLED tökéletes választás az alkalmi kreativitáshoz, jegyzeteléshez és intuitív szerkesztéshez bármely támogatott alkalmazás használatakor.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

Gördülékeny teljesítmény

A sokoldalú ZenBook Flip 13 OLED kompromisszumok nélküli teljesítményt kínál. Minden komponenst a lehető legjobb teljesítmény elérésére választottunk ki és finomhangoltunk. Az eredmény egy kompakt, ultrahordozható eszköz, amely gyorsabb, mint valaha. Új generációs számítási teljesítménye mindig a leggördülékenyebb élményt nyújtja, akármilyen megterhelő is a feladat.

Mobirise

CSATLAKOZÁSOK

Kényelmes csatlakoztathatóság

Nagy teljesítményű I/O-portok átfogó készlete biztosítja a ZenBook Flip 13 OLED csatlakoztathatóságát a sokoldalú rugalmasság érdekében, úgy az irodában, mint útközben. Még HDMI és az A típusú USB porttal is rendelkezik – ami figyelemre méltó mérnöki teljesítmény egy ilyen vékony házban – a két Thunderbolt 3 USB-C port mellett; Power Delivery és DisplayPort támogatással az ultragyors és sokoldalú csatlakoztathatóság érdekében.

Mobirise

WIFI

ASUS WiFi Master Premium technológiával finomhangolva

Az ASUS vezeték nélküli csatlakozási megoldások átfogó választékát kínálja.‏ A ZenBook Flip 13 OLED laptopban található WiFi 6 lehetővé teszi az online tartalom egy pillanat alatt történő betöltését, és még jobbá teszi az ASUS WiFi Master Premium technológia, amely magában foglalja az ASUS WiFi Stabilizer és az ASUS WiFi SmartConnect megoldásokat.‏ A WiFi-kapcsolatok sziklaszilárd stabilitása érdekében a WiFi Stabilizer kiszűri a vezeték nélküli interferenciát, így mindig a lehető legnagyobb sebességet élvezheted. A WiFi SmartConnect automatikusan választja ki a legjobb WiFi forrást, így laptopod problémamentesen csatlakozik a legjobb WiFi jelhez és az ismerős mobil hotspotokhoz.

Mobirise

SZOFTVER

Hozd ki a lehető legjobbat a számítógépedből a MyASUS segítségével

A MyASUS könnyű hozzáférést biztosít azokhoz a hasznos ASUS alkalmazásokhoz, amelyekkel még többet hozhatsz ki laptopodból vagy asztali számítógépedből. Többfeladatos munkavégzésre ad lehetőséget iOS vagy Android telefonoddal és a számítógépeddel, optimalizálhatod a számítógéped teljesítményét, vagy igénybe veheted az értékesítés utáni szolgáltatást és a támogatást.‏ Népszerű alkalmazások széles körét töltheted le, és exkluzív, csak számodra elérhető ajánlatok várnak!

Mobirise

ZAJSZŰRÉS

Továbbfejlesztett ASUS AI zajszűrési technológia

A távmunka és a videó konferenciák számának növekedése kapcsán bevezettük az ASUS zajszűrési technológiát, hogy a legjobb minőségű kommunikációt tudjuk biztosítani. A technológia gépi tanulást alkalmaz az emberi beszédet zavaró, nem kívánt zajok elkülönítéséhez. A MyASUS alkalmazás ClearVoice Mic funkciója képes kiszűrni a környezeti zajokat, és a többelőadós módban normalizálni tudja az összes, különböző helyről érkező egyéni hangot a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében. A ClearVoice hangszóró funkció kiszűr minden, beszédhangon kívüli környezeti zajt, így hallani fogsz mindent, amit mások mondanak. Próbáld ki a demót, hogy megtapasztald a hihetetlen különbséget, amit az AI zajszűrési technológia el tud érni különböző környezetekben.

Mobirise

AUDIO

Harman Kardon audio

Annak érdekében, hogy a ZenBook Flip 13 OLED felülmúlhatatlan hangzásra legyen képes, az ASUS Golden Ear csapata a Harman Kardon hangmérnökeivel együttműködésben hozta létre a csúcsminőségű sztereó hangszóróélményt és a surround hangeffekteket, amelyek moziszerű hangzást biztosítanak. A speciális okos erősítő biztosítja a maximális hangerőt minimális torzítással az erőteljes és tiszta hangzásért. A ZenBook Flip 13 OLED bármilyen szögből a legelképesztőbb hangzást nyújtja!

Mobirise

ASUS LAPTOP MINŐSÉGI TESZTEK

Rendkívül kemény, katonai szintű tartósság

A ZenBook Flip 13 OLED megfelel a kimagasló követelményeket támasztó MIL-STD 810G katonai szabványnak a megbízhatóság és tartósság tekintetében. Ennek érdekében egy sor kíméletlen teszten megy keresztül, melyek során durva és szélsőséges környezeti körülmények között tesztelik a működését. Emellett az ASUS saját, iparági átlagot messze meghaladó laptop tesztjein is átment.

Mobirise

ASUS Magyarország