*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

A tökéletesség elérése nehéz, de nem lehetetlen, és erre a ZenBook S13 a döntő bizonyíték. Az időtlen eleganciát a legkorszerűbb teljesítménnyel kombinálva lélegzetelállítóan gyönyörű, 13,9 colos NanoEdge kijelzője a világ legkeskenyebb kávájával, és a legnagyobb képernyő-készülékház aránnyal rendelkezik1, 2. A legújabb Intel® Core™ processzorokkal meghajtott ZenBook S13 emellett a világ legkarcsúbb laptopja dedikált NVIDIA® MX150 grafikával3. Mindez az erő egy hihetetlenül kompakt - és igazán gyönyörű - alumínium unibody házban kapott helyet kifinomult, új, utópiakék színben. A ZenBook S13 az erő és a szépség továbbfejlesztése!

KÉPERNYŐ

Teljes képernyő: a világ legkeskenyebb kávája és legnagyobb kijelző - készülékház aránya

A ZenBook S13 négyoldali, keret nélküli NanoEdge kijelzője igazi mestermunka. A világ legkeskenyebb kávájával – alig látható, 2,5 mm az oldalakon - és a világ legnagyobb kijelző - készülékház arányával1, 2 olyan magával ragadó, szinte széltől-szélig tartó vizuális élményt biztosít, mely semmihez sem fogható, amit eddig láttál. Olyan, mint egy végtelenített, keret nélküli medence a szemeidnek. Néhány versenytárssal ellentétben a kamera továbbra is a fenti keretben kap helyet, mely tökéletes szöget biztosít a videócsevegéshez.

Mobirise

KISEBB ALAPTERÜLET

A világ legkompaktabb 13,9 colos laptopja

A keskenyebb káva nemcsak vizuális előnyöket biztosít: segít csökkenteni a ZenBook S13 teljes méretét is. Így a nagyobb, 13,9 colos NanoEdge kijelző ellenére a ZenBook S13 valójában 12,5 %-kal kisebb az előző 13,9 colos modelleknél! Több szépség és erő kisebb helyen - mit nem lehet ezen kedvelni?

Mobirise

VÉKONY & KÖNNYŰ

Rendkívül hordozható

Lenyűgöző, 13,9 colos kijelzőjével az új ZenBook S13 mindössze 12,9 mm vastag, és csupán 1,1 kg súlyú. Rendkívül hordozható erőmű, amelyet soha nem kell hátrahagynod, bárhová is tarts!

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

A világ legkarcsúbb laptopja dedikált grafikával

A ZenBook S13 kis mérete nem áll teljesítménye útjába: úgy alkottuk meg, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban, problémák és fennakadások nélkül tudd elvégezni feladataidat. A legújabb Intel Core processzoroknak köszönhetően még gyorsabb az egyenletes, reszponzív teljesítményért, bármit is csinálj, dedikált NVIDIA grafikája pedig biztosítja az összes vizuális lóerőt, amelyre szükséged lehet az erőforrásigényes kreatív feladatokhoz. 

Mobirise

SZAKTUDÁS

Lélegzetelállító dizájn, szívvel-lélekkel kialakítva

Egy ilyen innovatív, új modellhez illeszkedően exkluzív, utópiakék külsőt terveztünk hozzá, mely hangsúlyozza a ZenBook S13 kifinomultságát és eleganciáját. Büszkén viseli magán a világszerte elismert ZenBook dizájn DNS-ét — a fedelet díszítő, ikonikus, Zen által inspirált, körkörösen szálcsiszolt felületet. Ahogy az ilyen innovatív, új modellekhez illik, az exkluzív utópiakék színsémáját úgy alakítottuk ki, hogy a ZenBook S13 kifinomultságát és eleganciáját hangsúlyozza.

Mobirise

ERGOLIFT

ErgoLift zsanér a kényelmes gépelésért

Minden ZenBook esetén az egyik lefontosabb tényező számunkra a te kényelmed. A ZenBook S13 esetében is megtapasztalhatod ezt, hiszen exkluzív ErgoLift zsanérja, ez a mérnöki mestermű, automatikusan megemeli a billentyűzetet a legkényelmesebb gépelési pozícióba. De ez még nem minden: a figyelmesen kiszámított dőlésszög növeli a hűtés hatékonyságát és az audio teljesítményt is.CSATLAKOZÁSOK

Kényelmes csatlakoztathatóság

Útközben alapvető fontosságú a kompromisszumok nélküli csatlakoztathatóság. Karcsú méretei ellenére a ZenBook S13 három 2. generációs USB 3.1 porttal – két USB-C™ és egy szabványos A típusú USB – , és mindkét USB-C port támogatja a gyorstöltést, adatátvitelt és a külső kijelzőket. Emellett rendelkezik mikro SD-kártyaolvasóval, és opcionálisan ASUS Mini Dock6 -al, mely további két extra USB- és egy HDMI portot biztosít. A ZenBook S13-ban minden megvan, amire az út közbeni csatlakoztathatósághoz szükséged lehet!

Mobirise

AKKUMULÁTOR

Dolgozz tovább, tölts gyorsabban

A ZenBook S13 nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik,
mely nem hagy cserben bármilyen hosszúés megerőltető is a munkanapod.
Emellett gyorstöltő technológiája 60 %-os kapacitásra tölti
a ZenBook S13-at mindössze 49 perc alatt,
így gyorsabban újra útnak indulhatsz, mint valaha.
FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

Hozzáférés egyetlen érintéssel a Windows Hello-val

A Windows Hello technológiának és a touchpadbe épített ujjlenyomat érzékelőnek köszönhetően a ZenBook S13-hoz való hozzáférés nem is lehetne könnyebb, vagy biztonságosabb. Nem kell begépelni jelszavadat minden alkalommal mikor bejelentkezel, csupán egyetlen érintésre van szükség!

Mobirise

AUDIO

Magával ragadó Harman Kardon audio

Hogy a ZenBook S13 felülmúlhatatlan hangzásra legyen képes,
az ASUS Golden Ear csapata az új generációs
ASUS SonicMaster Premium audiotechnológia megalkotása
érdekébena hangzásspecialista Harman Kardonnal működött együtt.
Az eredmények lenyűgözőek.
A ZenBook S13 két, csúcsminőségű sztereó hangszóróval
és surround hangeffektekkel moziszerű hangzást biztosít.
A speciális okos erősítő maximális hangerőt garantál minimális
torzulás mellett, erőteljes, tiszta hangokkal.
Ha egyszer kipróbálod, úgy gondoljuk, egyet fogsz érteni azzal,
hogy a ZenBook S13 olyan hihetetlen hangzást nyújt,
mellyel más ultrahordozható laptopokon még soha nem találkoztál.

TUDJ MEG TÖBBET AZ AMAZON ALEXÁRÓL

Ultraerős: katonai minőségű tartósság

A ZenBook S13 megfelel a kimagasló követelményeket támasztó MIL-STD 810G katonai szabványnak a megbízhatóság és tartósság érdekében, megerőltető tesztelésnek vetjük alá, amely olyan elemeket tartalmaz, mint a működés tesztelése kíméletlen körülmények között, beleértve a szélsőséges magasságokat, hőmérsékleteket vagy páratartalmat. Emellett az ASUS saját, iparági átlagot messze meghaladó laptop tesztjein is átment.

Mobirise

ISMERD MEG AMAZON ALEXÁT

Használd a hangodat napod irányításához

Az Alexa9 egy felhő-alapú hangszolgáltatás, mely sok más funkció mellett segít feldataid elvégzésében, szórakoztat és informal. Az Alexa használat annyira egyszerű, csak kérdéseket kell feltenned. Kérd meg, hogy játszon le zenét, olvassa fel a híreket, irányítsa okos eszközeidet otthonodban, mondjon egy viccet, satöbbi– az Alexa azonnal válaszol.

Mobirise

ASUS Magyarország