*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Elegendő erővel és sokoldalúsággal felszerelve, a ROG Zephyrus S GX502 könnyedén boldogul, akár AAA játékokról, vagy professzionális munkáról legyen szó, emellett újradefiniálja a Windows 10-es ultravékony játékos laptopok korlátait. Innovatív hűtőrendszer dizájnjával szabadjára engedi a legújabb 9. generációs Intel Core i7 CPU és NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 GPU igazi potenciálját, lehetővé téve, hogy azok teljesen kihasználják az ultra válaszkész 240 Hz-es/3ms-os, PANTONE® hitelesített kijelző előnyeit. Alkalmazkodóképessége a G-SYNC™ és Optimus módokban mutatkozik meg legjobban, megadva neked a szabadságot, hogy szabadon válthass a kivételesen zökkenőmentes játékmenet, utazás közben pedig a hosszabb akkumulátoros üzemidő között.

KIJELZŐ

Két egybeolvadó kijelző

A ZenBook Duo 14 igazán magával ragadó élményt nyújt neked, négyoldali, keretnélküli NanoEdge kijelzője szuper fényes — akár 400 nites — és ultravékony kávákkal rendelkezik a kiterjedt, 93%-os kijelző-készülékház arány érdekében. Emellett PANTONE® hitelesített a professzionális szintű színpontosság érdekében, valamint TÜV Rheinland-tanúsítvány igazolja az alacsony kékfény kibocsátást, így a hosszan tartó, kreatív munka során is kényelmes a használata.

A ZenBook Duo 14 emellett egy új, továbbfejlesztett, döntött ScreenPad Plus másodlagos érintőképernyőt kapott, mely a laptop felnyitásakor 7°-os szögben kinyílik, csökkentve a tükröződést, a jobb olvashatóság érdekében. A két kijelző így egybefüggő látványt nyújt, és a beépített ScreenPad Plusra optimalizált alkalmazásoknak köszönhetően könnyű többfeladatos munkavégzést biztosít neked.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

Nehézsúlyú teljesítmény

A ZenBook Duo 14 nem veszi félvállról a teljesítményt. Kihasználja a gyors RAM-mal és Intel® Iris® Xe és dedikált NVIDIA® grafikus vezérlőkkel kombinált legújabb 11. generációs Intel Core processzorok erejét. Ultragyors PCIe® SSD-je gyors betöltési sebességet és alkalmazás indítást biztosít.

Mobirise

HŐKEZELÉS

Továbbfejlesztett hűtés

A ZenBook Duo 14 az új Active Aerodynamic System Plus-t (Aktív Aerodinamikai Rendszer Plusz) használja, mely az ErgoLift zsanér mechanizmus alkalmazásával megemeli a ScreenPad Plust, hogy 49%-kal növelje a hűtés légáramlását. Így megőrizhető az optimális belső hőmérséklet, hogy a legtöbbet hozhasd ki a laptopból. A belsőt tekintve, egy nagy átmérőjű hűtőcsővel ellátott, erőteljes kétventilátoros beállítással rendelkezik, mely hatékony hőeloszlatást tesz lehetővé. Az AAS Plus biztosítja, hogy a ZenBook Duo 14 hihetetlen teljesítményre legyen képes, legyen szó bármennyire nagy terhelést jelentő munkáról.

Mobirise

CPU

11. generációs Intel® Core™ processzor

A ZenBook Duo 14 akár 11. generációs Intel® Core™ i7 processzorral is elérhető. A több magnak köszönhetően igazán könnyűvé válik a ScreenPad Plus és a fő kijelző között váltakozó munkafolyamat.

Mobirise

GPU

Nagy teljesítményű grafikus vezérlő

A ZenBook Duo 14-ben található NVIDIA GeForce MX450 grafikus vezérlő rendkívül sima képeket nyújt, kiemelkedő teljesítményt kínálva a fotó- és videószerkesztő alkalmazásokban. Élvezd az MX grafikus vezérlők előző generációjához képesti hatalmas teljesítmény- és hatékonyságnövekedését. Ha tartalomkészítő vagy, imádni fogod a ZenBook Duo 14 által nyújtott zökkenőmentes, útközbeni megjelenítést.

Mobirise

MOBILITÁS

Dolgozz hatékonyabban útközben

Az új ZenBook Duo 14-et karcsúbbra terveztük, így 3 mm-rel vékonyabb az előző generációs modellnél: ezt a megemelkedő ScreenPad Plus dizájn teszi lehetővé, mely lecsökkenti a belső hűtő légáram iránti igényt. Az egész napos hatékonyság érdekében az akkumulátoros üzemidőt is megnöveltük, hogy akár 17 óráig2 is kitartson. Az ergonomikus és könnyed gépelés érdekében a precíziós megmunkálású ErgoLift zsanér 4,5 fokban emeli meg a billentyűzetet.

Mobirise

SCREENPAD PLUS

Tapasztald meg a tökéletes hatékonyságot

Az új felemelkedő ASUS ScreenPad Plus-t az új ScreenXpert 2 szoftver hajtja, melyet frissítettünk annak érdekében, hogy könnyebbé tegyük a képernyők közötti többfeladatos munkavégzést és a kreatív munkát. Növeld a hatékonyságot a beépített alkalmazásokkal, és forradalmasítsd a kreatív munkafolyamatokat az exkluzív, új Vezérlőpanel alkalmazással.

SCREENPAD PLUS

Tökéletes számodra

SCREENPAD PLUS

Szabd személyre a munkafolyamatodat a Vezérlőpanellel

A Vezérlőpanel egy izgalmas, új eszköz, melynek segítségével pontosan és intuitívan vezérelheted kreatív alkalmazásaidat. A Vezérlőpanellel könnyen válthatsz ecset méretet, megváltoztathatod a szaturációt, módosíthatod a réteg átlátszóságát, és sok minden mást is megtehetsz. Négyféle vezérlő érhető el — Tárcsa, Gomb, Csúszka, és Görgő — mindegyik különböző módon működik, hogy zökkenőmentessé varázsolja kreatív munkafolyamatodat. A Vezérlőpanel működik az Adobe Photoshop-pal, a Lightroom Classic-kal, a Premiere-rel és az After Effects-szel is. Teljesen személyre szabható – és folyamatosan bővítjük a kompatibilis alkalmazások listáját!

SCREENPAD PLUS

Ergonomikusabb gépelés és stylus használat az ASUS ErgoLift Stand állvánnyal

Amikor felteszed a ZenBook Duo 14-et a mellékelt ASUS ErgoLift Stand állványra, jobb rálátási szöget kapsz, kényelmesebb gépelési pozíciót, az új felemelkedő ScreenPad Plus pedig egy még ergonomikusabb és stabilabb platformot nyúljt neked az íráshoz és a rajzoláshoz. Jegyzetelj, készíts vázlatot ötleteidhez, vagy végezz precíz grafikus szerkesztést a legintuitívabb módon.

A ZenBook Duo 14-gyel és a második generációs 4096 szintes nyomásérzékenységű aktív stylus-szal, mint amilyen az új ASUS Pen, igazán szabadjára engedheted kreativitásodat.

Mobirise

CSATLAKOZÓK

Következő generációs csatlakoztathatóság

A kiegészítőkhöz való könnyű csatlakoztathatóság érdekében a ZenBook Duo 14 átfogó, nagyteljesítményű I/O kompatibilitással rendelkezik, melybe beletartoznak a legújabb Thunderbolt™ 4 USB-C® portok. Ezek támogatják a Power Delivery és a DisplayPort funkciókat, továbbá a 40 Gbps sávszélességgel egy 8K-s külső kijelzőt vagy két 4K UHD kijelzőt is csatlakoztathatsz. A ZenBook Duo 14-et ASUS WiFi Master Premium technológiával továbbfejlesztett WiFi 6-tal (802.11ax) láttuk el, így könnyedén alkothatsz és oszthatsz meg út közben is.

Mobirise

IR KAMERA

Kéz nélküli, arcfelismerés alapú bejelentkezés

Élvezd a jelszó begépelés nélküli bejelentkezést a ZenBook Duo 14-en a Windows Hello-val, mely egyetlen pillantással lehetséges az infravörös kamera használatával - még sötétben is!

Mobirise

AUDIO

Lenyűgöző hangzás

Az ASUS Golden Ear csapata a Harman Kardon hangmérnökeivel együttműködve hozta létre az ASUS SonicMaster audiotechnológia legújabb változatát, és az eredmények elképesztőek. A hardver és a szoftver egyedi kombinációjának köszönhetően a ZenBook Duo 14 olyan hihetetlen hangzást nyújt, amilyet laptopon még nem tapasztaltál.
Minősített 

Mobirise

TARTÓSSÁG

Katonai szintű tartósság

A ZenBook Duo 14 megfelel a kimagasló követelményeket támasztó MIL-STD 810H katonai szabványnak a megbízhatóság és tartósság érdekében, megerőltető tesztelésnek vetjük alá, amely olyan elemeket tartalmaz, mint a működés tesztelése kíméletlen körülmények között, beleértve a szélsőséges magasságokat, hőmérsékleteket vagy páratartalmat. Emellett az ASUS saját, iparági átlagot messze meghaladó laptop tesztjeinek is megfelel.

Mobirise