*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Az élet szebb és tisztább a Zenbook 14X OLED vékony, könnyű és kompakt laptoppal, gyönyörű 16:10 4K OLED HDR NanoEdge érintőképernyővel, amely a legmélyebb feketékkel és a legélénkebb színekkel gyönyörködtet. A legújabb 11. generációs Intel® Core™ processzorokkal és akár NVIDIA® GeForce® MX450 dedikált grafikus kártyával felszerelve a Zenbook 14X OLED a legjobb teljesítményt nyújtja az ASUS Intelligent Performance technológiával. A precíziós tervezésű 180° ErgoLift zsanérnak köszönhetően a tartalommegosztás egyszerű, az innovatív ASUS ScreenPad™ pedig fokozza útközbeni teljesítményedet. Engedd, hogy a Zenbook 14X OLED megkönnyítse munkádat vagy játékodat, bárhol is járj.

Mobirise

KÉPERNYŐ

Kelts életre mindent élénk színekben

Life is brighter and clearer with Zenbook 14X OLED, the slim, light and compact laptop with a gorgeous 16:10 4K OLED HDR NanoEdge touchscreen that gives you the deepest blacks and the most vivid colors. Powered by the latest 11th Gen Intel® Core™ processors and Intel Iris® Xe graphics, Zenbook 14X OLED delivers superb performance with ASUS Intelligent Performance Technology. The precision-engineered 180° ErgoLift hinge makes sharing content easy, and the innovative ASUS NumberPad 2.0 enhances your on-the-go productivity. Let Zenbook 14X OLED light up your work or play, anywhere.

Mobirise

ASUS OLED KIJELZŐ

5 ok, amiért érdemes az ASUS OLED laptopokat választanod

Mobirise

SZÍN

Tökéletes, professzionális színek

Mozi-szintű, 100% DCI-P3 színskálával az ASUS OLED laptopok kivételesen részletes és realisztikus látványt nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy a kijelzőn visszaadott színek gazdagabbak és élénkebbek: ideális intenzív színeket használó projektekhez, de bármilyen vizuális tartalmat magasabb szintre emel.

Mobirise

Az ASUS OLED laptopok alacsony és magas fényerő szinteken is megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát, míg egy átlagos LCD laptopon alacsony fényerő esetén a színskála drasztikusan csökken. A 16 G-s szürke szintű fényerőnél az LCD laptopok csupán 11%-os DCI-P3 színskálát tudnak felmutatni, míg az ASUS OLED laptopok megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát. 

Mobirise

EYE CARE

70%-kal alacsonyabb kékfény-kibocsátás a szem védelméért

A kékfényről tudjuk, hogy látási kellemetlenségeket okoz és rontja az alvás minőségét. Ugyanakkor, az OLED kijelzők speciális organikus fénykibocsátó anyagainak köszönhetően az ASUS OLED laptopok 70%-kal kevesebb káros kékfényt bocsátanak ki3, illetve TÜV Rheinland és SGS tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Ami ennél is fontosabb, hogy a spektrumváltás azt jelenti, hogy nem kell megalkudni a színhelyesség tekintetében, nem úgy, mint a hagyományos kékfény szűrők esetében.

Mobirise

EYE CARE

Szemkímélés, ami gyermekkorban kiemelten fontos

Mivel a gyermekek szeme még fejlődésben van, a lencse és a szaruhártya áttetszőbb, így a káros kékfény könnyebben behatol a szembe, ami esetleg öregítheti a retinát. Kutatások6 igazolták, hogy egy ötéves gyermek esetében a beérkező kékfény kb. 60%-a halad át a retinán, ami egy 60 éves felnőtt esetében csupán 20%. Az ASUS OLED kijelzők esetében a jelentősen alacsonyabb kékfény szintek kíméletesebbek a gyermekek számára.

Mobirise

ÉRZÉKELT FÉNYERŐ

Az OLED magasabb fokú érzékelt fényerősséggel rendelkezik

A hagyományos LCD képernyőkön a fényerő csökkenésével általában drasztikusan csökken a részletesség és a színek minősége. Az ASUS OLED laptopok azonban alacsony fényerő beállítás mellett is részletgazdag képet tudnak megjeleníteni, a nagyfokú kontrasztnak és annak köszönhetően, hogy alacsony fényerő mellett is meg tudják őrizni a széles színskálát. Az ASUS OLED laptopok bármilyen fényerő beállítás mellett megfelelően tudják visszaadni a színeket, így szabadon igazíthatod a kijelző fényerejét a munkavégzési környezetedhez, miközben élénk színeket élvezhetsz. Például, egy nappaliban (amely általában 100 luxszal van megvilágítva), egy OLED kijelző esetén csupán 177 nit-es fényerőre van szükség, hogy ugyanazt a tiszta képet érd el, mint egy LCD képernyőn 400 nit-es fényerő mellett. Egy OLED kijelző alacsonyabb fényereje kevesebb káros kékfényt bocsát ki.

Mobirise

KONTRASZT

Valódi fekete: Lásd a láthatatlant

Az ASUS OLED laptopok tökéletesen adják vissza a fekete színeket. Egy OLED pixel három alpixelből áll, melyek mindegyike saját fényt generál: a 4K (3840 x 2400) kijelző 9,216,000 pixelből áll, ami azt jelenti, hogy 27,648,000 saját fényű alpixellel rendelkezik. Ezzel szemben a legtöbb LCD kijelző csupán néhány tucat LED-es háttérvilágítást tud. A fekete szín OLED kijelző való megjelenítése esetén a pixel egyszerűen kikapcsol, hogy a lehető legsötétebb feketét hozza létre. Ez rendkívül tiszta és éles képeket tesz lehetővé, még a legsötétebb jelenetekben is. Meg fogsz lepődni, mennyi új részletet fedezhetsz fel kedvenc filmjeidben!

Mobirise

VÁLASZIDŐ

A laptopon elérhető leggyorsabb válaszidő a gördülékeny akcióért

Az ASUS OLED kijelzők 0,2 milliszekundumos válaszidővel rendelkeznek — laptopon a leggyorsabb, és 50-szer7 gyorsabb az átlagos LCD laptop kijelzőnél. A legtöbb LCD laptop kijelző válaszideje 10 és 25 milliszekundum közé tehető. Ez gördülékenyebb gyorsütemű akciójeleneteket, alacsony késleltetésű játékmenetet és finom részleteket, azaz elmosódásmentes szöveggörgetést tesz lehetővé.

Mobirise

KIJELZŐ

Lásd egyben

Az ASUS OLED laptopok tökéletesen adják vissza a fekete színeket. Egy OLED pixel három alpixelből áll, melyek mindegyike saját fényt generál: a 4K (3840 x 2400) kijelző 9,216,000 pixelből áll, ami azt jelenti, hogy 27,648,000 saját fényű alpixellel rendelkezik. Ezzel szemben a legtöbb LCD kijelző csupán néhány tucat LED-es háttérvilágítást tud. A fekete szín OLED kijelző való megjelenítése esetén a pixel egyszerűen kikapcsol, hogy a lehető legsötétebb feketét hozza létre. Ez rendkívül tiszta és éles képeket tesz lehetővé, még a legsötétebb jelenetekben is. Meg fogsz lepődni, mennyi új részletet fedezhetsz fel kedvenc filmjeidben!

Mobirise

SCREENPAD™

Továbbfejlesztett, intelligens érintőpad

Az új ScreenPad™12 magasabb szintre emeli a hagyományos laptop élményt. Interaktív másodlagos érintőképernyőjével növeli hatékonyságodat, miközben több lehetőséget kínál. Intuitív, okostelefonhoz hasonló kezelőfelületével könnyedén elvégezheted a feladatokat és létrehozhatod saját, zökkenőmentes munkafolyamataidat. Számos hasznos ASUS segédalkalmazás áll rendelkezésedre, melyek felturbózzák hatékonyságodat, köztük a Telefonhívás (Phone Call), Feladatcsoport (Task Group), Kézírás (Handwriting) és sok más alkalmazás. Vannak olyan gyorsvezérlők is, amelyek javítják a főképernyő és a ScreenPad közötti kölcsönhatást: például már a ScreenPaden is el tudsz indítani egy videót vagy chat ablakot - esetleg sok más alkalmazást -, így kihasználva a plusz hely előnyeit, akárhol is vagy épp, miközben a főképernyőn folyó munkát sem kell megszakítani.

SCREENPAD™

Több lehetőség

A ScreenPad™ intelligensen illeszt be akár több alkalmazást az 5,65 colos érintőképernyőre, emellett könnyedén hozzá is adhatsz alkalmazásokat a ScreenPadhez az azonnali hozzáférés érdekében. Az újonnan optimalizált ScreenPad élmény biztosítja, hogy kedvenc alkalmazásaid, mint pl. az Evernote® és a Spotify® tökéletesen és azonnal működjenek ezen a másodlagos képernyőn, anélkül, hogy ScreenPad-specifikus verzióra lenne szükség. Az ASUS szorosan együttműködik független fejlesztőkkel, a Corel® video-szerkesztő szoftver fejlesztőit is beleértve, hogy optimalizálja az adaptív ScreenPad™ eszközöket a tökéletes hatékonyság érdekében — ezután pedig még sok új funkció várható. Készülj fel a ScreenPad forradalomra!

Mobirise

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK

Ossz meg és alkoss, bárhol

A karcsú és könnyű Zenbook 14X OLED síkban kihajtható zsanérjával, gyors teljesítményével és a csodás, nagy felbontású látvánnyal mindenütt egyszerűvé teszi a megosztást és az együttműködést.

MOBILITÁS

Sokoldalú, mindenütt

Mindössze 1,4 kg13 súlyával és 16,9 mm-es vékonyságával a Zenbook 14X OLED a lehető legegyszerűbben hordozható és rugalmas. Átfogó I/O port kínálatának köszönhetően bármihez csatlakozhatsz, bárhol vagy.

Mobirise

FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

Átgondolt dizájn

Néhány átgondolt dizájnfunkcióval, mint például a megosztást és az együttműködést megkönnyítő 180°-ban kihajtható ErgoLift zsanér, még tovább fokoztuk a Zenbook 14X OLED gépek tulajdonosainak felhasználói élményét. A belépés biztonságosságáról az ujjlenyomatos bejelentkezés gondoskodik, egy ügyes érzékelővel a bekapcsoló gombon.

CSATLAKOZÁSOK

Kényelmes csatlakozás

A Zenbook 14X OLED-et minden olyan I/O porttal elláttuk, amelyekre készülékeid és perifériás eszközeid egyszerű csatlakoztatásához szükséged lehet. A legújabb ultragyors Thunderbolt™ 4 USB-C® portok támogatják a gyorstöltést, a 4K UHD külső kijelzőket és az akár 40 Gbps sebességű adatátvitelt, emellett HDMI port és 2. generációs, A típusú USB 3.2 port, valamint microSD kártyaolvasó segíti a munkádat. A kommunikációs és audio I/O csatlakozásról a kényelmes audio combo jack gondoskodik. 

Mobirise

ZAJSZŰRÉS

Az AI zajszűrő audiotechnológia következő szintje

A távmunka és a videokonferenciák gyakoribbá válásával bevezettük az ASUS AI zajszűrő technológiát, hogy a legjobb élményt biztosíthassuk. Az ASUS AI zajszűrő audio gépi tanulást alkalmaz az emberi beszédet zavaró, nem kívánt zajok elkülönítéséhez. A MyASUS alkalmazás ClearVoice Mic funkciója képes kiszűrni a környezeti zajokat, és többelőadós módban normalizálni tudja az összes, különböző helyről érkező egyéni hangot a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében. A ClearVoice Speaker funkció kiszűri az emberi beszéden kívül eső összes környezeti zajt – így mindenki beszédét hallani fogod.

Mobirise

SZOFTVER

MyASUS & ScreenXpert: Exkluzív alkalmazásgyűjteménye

A Zenbook 14X OLED ASUS-exkluzív szoftverek legfrissebb verzióival is büszkélkedik, közöttük a MyASUS-szal és a ScreenXperttel. A MyASUS ASUS alkalmazások és eszközök praktikus gyűjteményének ad helyet, amelyek segítségével többet hozhatsz ki ZenBook 14X OLED laptopodból.‏ Használd iOS vagy Android telefonod laptopodhoz csatlakoztatására, így optimalizálhatod a számítógéped teljesítményét, vagy igénybe veheted az értékesítés utáni szolgáltatást és a támogatást.‏ A ScreenXpert egy többképernyős rendszerező alkalmazás, amely gördülékeny együttműködést biztosít kijelződ és, nem csupán ScreenPaded, hanem más csatlakozó monitorok között is, a tökéletes hatékonyságért.

Mobirise

AUDIO

Erős, magával ragadó hang

Az egyedülálló audio minőségért a Zenbook 14X OLED a Harman Kardon szakértő hangmérnökei által tanúsított sztereó hangrendszert használ. Erős, magával ragadó, kristálytiszta hangot közvetít, hogy tökéletesen elmerülhess a szórakozásban vagy a kommunikációban.
Minősített

Mobirise

KATONAI SZINTŰ

Időtálló

A ZenBook 14X OLED a tesztek alapján megfelel a kiemelkedően magas követelményeket támasztó MIL-STD-810H amerikai katonai szabványnak, ami a megbízhatóságot és a tartósságot illeti. A kíméletlen teszteket a túlélés biztosítására tervezték zord környezetben, és volt köztük ejtésvizsgálat bekapcsolt állapotban, rezgésvizsgálat, valamint szélsőséges páratartalom, magasság és hőmérséklet melletti működésre vonatkozó teszt is. A ZenBook 14X OLED emellett sikerrel teljesítette az ASUS saját, az iparági szabványokat messze meghaladó laptop-stressz tesztjeit is.

Mobirise
Mobirise

ASUS Magyarország