*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

A jellegzetes ZenBook Flip 15 az elegáns kifinomultságot és a futurisztikus új ASUS ScreenPad™ 2.0-t ötvözi a kényelmes és sokoldalú 360°-ban kihajtható 4K UHD PANTONE® hitelesített kijelzővel. A ScreenPad 2.0 egy továbbfejlesztett, intelligens LCD érintőképernyő, melyet az érintőpadbe integrálunk: számos alkalmazással működik, hogy felturbózza a többfeladatos munkavégzést és végtelen bővíthető lehetőségeket biztosítson. A karcsú, négy oldali NanoEdge dizájn teszi a ZenBook Flip 15-öt extra kompakttá bámulatos 90%-os kijelző-készülékház aránnyal. Intel® Core™ processzora és nagy teljesítményű dedikált grafikája zökkenőmentes teljesítményt nyújt az út közbeni hatékonyság és vizuális kreativitás érdekében. A ZenBook Flip 15 sokoldalú és erőteljes, minden feladattal megbirkózik és tökéletes kreatív partner.

NANOEDGE

Határtalan szépség

A ZenBook Flip 15 keret nélküli NanoEdge dizájnja egészen új dimenzióba helyezi a vizuális élményt. Az ultravékony kávák lenyűgöző és magával ragadó, zavartalan látványt nyújtanak, igazi élvezetté téve a munkát, vagy a szórakozást.

Mobirise

ScreenPad™ 2.0

Továbbfejlesztett, intelligens érintőpad

Az új ScreenPad™ 2.0 magasabb szintre emeli a hagyományos laptop élményt. Interaktív másodlagos érintőképernyőjével növeli a hatékonyságodat miközben több lehetőséget kínál. Intuitív, okostelefonhoz hasonló kezelőfelületével könnyedén elvégezheted a feladatokat és létrehozhatod saját, zökkenőmentes munkafolyamataidat. Számos hasznos ASUS segédalkalmazással rendelkezik hatékonyságod fokozása érdekében, beleértve a Gyorsbillentyűt - a bonyolult billentyűzet szekvenciák egyérintéses automatizálásáért - a Kézírást, a Numerikus billentyűzetet és Office Xpert-et. Hasznos gyorsvezérlőkkel is rendelkezik, melyek javítják a fő kijelző és a ScreenPad közötti interakciókat: pl. áttehetsz egy videót vagy csevegő dobozt - vagy sok más alkalmazást - a ScreenPad-re, hogy kihasználd az extra helyet, anélkül, hogy megszakítanád a munkádat a fő kijelzőn.

ScreenPad™ 2.0

Több lehetőség

A ScreenPad™ 2.0 intelligensen illeszt be akár több alkalmazást is az 5,65 colos érintőképernyőre, emellett könnyedén hozzá is tudsz adni alkalmazásokat a ScreenPad™-hez az azonnali hozzáférés érdekében. Az újonnan optimalizált ScreenPad élmény biztosítja, hogy kedvenc alkalmazásaid, mint pl. az Evernote® és a Spotify® tökéletesen és azonnal működjenek ezen a másodlagos képernyőn, anélkül, hogy ScreenPad-specifikus verzióra lenne szükség. Az ASUS szorosan együttműködik független fejlesztőkkel, a Corel® video-szerkesztő szoftver fejlesztőit is beleértve, hogy optimalizálja az adaptív ScreenPad™ eszközöket a tökéletes hatékonyság érdekében -- és ez után még sok minden következik. Készülj fel a ScreenPad forradalomra!

Mobirise
Mobirise

KIJELZŐ

Ámulatba ejtő kijelző

A ZenBook Flip 15 4K UHD NanoEdge kijelzője igazán lélegzetelállító, tűéles részletekkel és világos, élénk színekkel az élethűbb képekért. Nagyszerű mindennapos használatra, PANTONE hitelesített, gyárilag kalibrált színhelyességgel minden grafikus álma.

Mobirise

ZSANÉR

Különleges, 360°-os ErgoLift zsanér

A ZenBook Flip 15 360°-os ErgoLift zsanérja selymes simaságú, fokozatmentes működést biztosít, mely bármely szögben biztonságosan megtartja a kijelzőt. Amikor a kijelzőt 135°-nál jobban kinyitjuk, az innovatív zsanér egyszerre emeli és dönti kényelmes gépelési pozícióba a billentyűzetet. Az ErgoLift zsanért tartóssági teszteknek vetjük alá, hogy biztosítsuk a maximális megbízhatóságot a teljes nyugalom érdekében.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

Hihetetlen teljesítmény

A teljesítmény döntő fontosságú szerepet játszik és a sokoldalú ZenBook Flip 15 nem okoz csalódást. Minden alkatrészt úgy válogattunk ki, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa kompakt dizájnnal, így egy ultrahordozható erőművet kapunk, mely gyorsabb, mint valaha. A ZenBook Flip 15 soha nem fog megvárakoztatni, bármilyen erőforrásigényes is legyen a feladat.

Mobirise

GPU

Gamer-szintű grafikus kártya

A GeForce GTX 1050 Max-Q dedikált grafikus chip a ZenBook Flip 15-ben NVIDIA Pascal™ architektúrát alkalmaz, hogy asztali számítógép szintű teljesítményt nyújtson számodra laptopodon. Dedikált videó memóriájával a ZenBook Flip 15 biztosítja azt a gördülékeny sebességet, amire bármilyen kreatív grafikus feladat esetén – mint például videó renderelés, fotószerkesztés, vagy 3D modellezés, szükséged lehet.

Mobirise

IR KAMERA

Biztonságos arcfelismeréses bejelentkezés

A ZenBook Flip 15-tel és a Windows Hello-val az arcod a jelszavad! Az elülső, Infravörös (IR) kamera másodpercek alatt felismeri az arcodat és lehetővé teszi az azonnali és biztonságos bejelentkezést.

Mobirise

AKKUMULÁTOR

Hosszabb üzemidő

A korlátlan szabadság érdekében a ZenBook Flip 15 nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, mely nem hagy cserben, bármilyen hosszú és megerőltető is a munkanapod.

Mobirise

FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

Háttérvilágított billentyűzet

háttérvilágított billentyűzet A ZenBook Flip 15 teljes méretű, háttérvilágított billentyűzettel rendelkezik szilárd, egy darabból álló dizájnnal, mely bármely fényviszony mellett nagyszerű gépelési élményt nyújt. Az ergonómia mesterműve, kényelmes használatra optimalizált 1,4 mm-es billentyűúttal. Az érintőpad tervezésekor a maximális kényelem és pontosság voltak a fő szempontok, emellett üvegborítással rendelkezik a sima irányíthatóságért. Palm-rejection technológiával rendelkezik, és támogatja a több ujjas műveleteket, valamint a kézírást.

Mobirise

FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

Intelligens Alexa

Hangutasításos vezérléssel Alexa5 könnyen átsegít a napon. Mindegy, hogy otthon vagy úton vagy, Alexát bármikor megkérheted arra, hogy játsszon le zenét, olvassa fel a híreket, válaszolja meg a kérdéseket stb. Csak kérdezz, és Alexa azonnal válaszolni fog.

Mobirise

AUDIO

Harman Kardon audio

Annak érdekében, hogy a ZenBook Flip 15-öt páratlan audio teljesítménnyel lássuk el, az ASUS Golden Ear csapata az audio specialista Harman Kardonnal együttműködésben hozta létre az ASUS SonicMaster Premium audio technológia következő generációját. Az eredmények elképesztőek. A ZenBook Flip 15 két, csúcsminőségű sztereó hangszóróval és surround hangeffektekkel moziszerű hangzást biztosít. A speciális okos erősítő biztosítja a maximális hangerőt minimális torzítással az erőteljes és tiszta hangzásért. A ZenBook Flip 15 bármilyen szögből a legelképesztőbb hangot nyújtja egy átalakítható formában.

Mobirise

ASUS Magyarország.