*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

A ZenBook Pro Duo 15 OLED segítségével stílusosan végezheted el feladataidat: nyugodtan, hatékonyan és gond nélkül. Lenyűgöző 4K OLED HDR érintőképernyővel felszerelve, erős, elegáns és magasabb szintre emeli az útközbeni hatékonyságot és kreativitást. Továbbfejlesztett, ergonomikus kialakítású, döntött ASUS ScreenPad™ Plus másodlagos 4K-s kijelzőjével, zökkenőmentes munkafolyamatokat tesz lehetővé. Akár Intel® Core™ i9 nyolcmagos processzorral és NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 grafikus vezérlővel felszerelkezve, a ZenBook Pro Duo 15 OLED elhozza neked a jövő technológiájának összes előnyét, még ma. 

KIJELZŐ

Lásd egyben

A ZenBook Pro Duo 15 OLED rendkívül magával ragadó megtekintési élményt nyújt neked, lenyűgöző 4K OLED HDR1 NanoEdge kijelzőjével, mely ultra élénk színeket és mélyfeketéket jelenít meg. Mozi-szintű, 100% DCI-P3 színskálája és Delta-E < 2 színhelyessége2 révén minden feladatra kiváló a kreatív alkotás terén, és emellett PANTONE® hitelesített a professzionális szintű színhelyességért, továbbá szemkímélő tulajdonságát a TÜV Rheinland tanúsította.

A ZenBook Pro Duo 15 OLED emellett egy új, továbbfejlesztett, döntött ScreenPad Plus másodlagos érintőképernyőt kapott, mely a laptop felnyitásakor 9,5°-os szögben kinyílik, 144.5°-os szöget létrehozva a fő kijelző és a ScreenPad Plus között a kényelmesebb megtekintés érdekében. A két kijelző így egybefüggő látványt nyújt, és a beépített ScreenPad Plusra optimalizált alkalmazásoknak köszönhetően könnyű többfeladatos munkavégzést biztosít neked.

Mobirise

GPU

Professzionális szintű grafika

Arra terveztük, hogy az alkotók nyomot tudjanak hagyni a világban, így a GeForce RTX 3070 GPU-k által hajtott NVIDIA Studio logós laptopok hordozható erőművek lettek. Fedezz fel minden részletet a szürreális, pixel-pontos kijelzőn. - Használd ki az AI funkciókat, mint a Dynamic Boost 2.0, hogy optimalizáld kedvenc kreatív appjaidat a kevesebb várakozási idő érdekében, így szünet nélkül szárnyalhat kreativitásod.
8GB-os VRAM a GeForce RTX™ 3070-ben

Mobirise

SCREENPAD PLUS

Tapasztald meg a tökéletes hatékonyságot

Az új felemelkedő ASUS ScreenPad Plust az új ScreenXpert 2 szoftver hajtja, melyet frissítettünk annak érdekében, hogy könnyebbé tegyük a képernyők közötti többfeladatos munkavégzést és a kreatív munkát. Növeld a hatékonyságot a beépített alkalmazásokkal, és forradalmasítsd a kreatív munkafolyamatokat az exkluzív, új Vezérlőpanel alkalmazással.

SCREENPAD PLUS

Tökéletes számodra

SCREENPAD PLUS

Szabd személyre a munkafolyamatodat a Vezérlőpanellel

A Vezérlőpanel egy izgalmas, új eszköz, melynek segítségével pontosan és intuitívan vezérelheted kreatív alkalmazásaidat. A Vezérlőpanellel könnyen válthatsz ecset méretet, megváltoztathatod a szaturációt, módosíthatod a réteg átlátszóságát, és sok minden mást is megtehetsz. Négyféle vezérlő érhető el — Tárcsa, Gomb, Csúszka, és Görgő — mindegyik különböző módon működik, hogy zökkenőmentessé varázsolja kreatív munkafolyamatodat. A Vezérlőpanel működik az Adobe Photoshop-pal, a Lightroom Classic-kal, a Premiere-rel és az After Effects-szel is. Teljesen személyre szabható — és folyamatosan bővítjük a kompatibilis alkalmazások listáját!

SCREENPAD PLUS

Ergonómikusabb gépelés és stylus használat

A ZenBook Pro Duo 15 OLED-del és a második generációs 4096 szintes nyomásérzékenységű aktív stylus-szal, mint amilyen az új ASUS Pen, igazán szabadjára engedheted kreativitásodat. Amikor felteszed a ZenBook Pro Duo 15 OLED-et a mellékelt ASUS ErgoLift Stand állványra, jobb rálátási szöget kapsz, kényelmesebb gépelési pozíciót, az új felemelkedő ScreenPad Plus pedig egy még ergonomikusabb és stabilabb platformot nyújt neked az íráshoz és a rajzoláshoz. Jegyzetelj, készítsd vázlatot ötleteidhez, vagy végezz precíz grafikus szerkesztést a legintuitívabb módon.

Mobirise

TELJESÍTMÉNY

Vezető teljesítmény

A ZenBook Pro Duo 15 OLED a teljesítmény terén egy igazi erőmű. Akár 10. generációs Intel® Core™ i9 nyolcmagos processzorral, akár 32 GB memóriával és a legújabb nagyteljesítményű NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 grafikus vezérlővel, továbbá a PCIe® SSD biztosítja a gyors betöltési sebességet és alkalmazás indítást. Ez az ultraerős kombináció biztosítja, hogy a ZenBook Pro Duo 15 OLED olyan professzionális feladatokat végezzen, mint pl. a többszintű fotó vagy videó szerkesztés, zenekészítés vagy akár a 3D grafika renderelés.

Mobirise

HŰTÉS

Továbbfejlesztett hűtés

A ZenBook Pro Duo 15 OLED az új Active Aerodynamic System Plus-t (Aktív Aerodinamikai Rendszer Plusz) használja, mely az ErgoLift zsanér mechanizmus alkalmazásával megemeli a ScreenPad Plust, hogy 36%-kal növelje a hűtés légáramlását. Így megőrizhető az optimális belső hőmérséklet, hogy a legtöbbet hozhasd ki a laptopból. A belsőt tekintve, egy hat darab hűtőcsővel ellátott, erőteljes kétventilátoros beállítással rendelkezik, mely hatékony hőeloszlatást tesz lehetővé. Az AAS Plus biztosítja, hogy a ZenBook Pro Duo 15 OLED hihetetlen teljesítményre legyen képes, legyen szó bármennyire nagy terhelést jelentő munkáról.

Mobirise

CPU

Intel® Core™ i9 processzor

A ZenBook Pro Duo 15 OLED laptop hihetetlen teljesítményű, akár 10. generációs Intel Core i9 nyolcmagos processzorral felszerelkezve, teljesítményigényes feladatok teljesítésére terveztek, például nagy felbontású videók rendereléséhez vagy szerkesztéséhez. Soha nem látott, 5 GHz-es Turbo Boost frekvenciájával a ZenBook Pro Duo 15 OLED könnyedén lehetővé teszi a képernyőkön átívelő munkafolyamatokat a ScreenPad Plus és a főképernyő használatával.

Mobirise

DIZÁJN

A jövő inspirálta

A ZenBook Pro Duo 15 OLED gyártásához használt csúcstechnológiájú magnézium-alumínium ötvözet, segített 100 grammal csökkentetni a tömeget. Borítása Mennyei kék (Celestial Blue) színű, melyet a jövő inspirált az időtlen innováció kifinomultságával. A fedelet ikonikus, Zen által inspirált, körkörösen szálcsiszolt bevonat egyedi aszimmetrikus verziója dekorálja: ez a figyelemre méltó részlet adja a ZenBook Pro Duo 15 OLED összetéveszthetetlen identitását. Széles, tükröződő bevonatú, gyémántmetszett szélei visszatükrözik a környezetedet: így ezzel a kis részlettel te is alakíthatod, hogyan nézzen ki a laptopod.

Mobirise

CSATLAKOZÓK

Következő generációs csatlakoztathatóság

A kiegészítőkhöz való könnyű csatlakoztathatóság érdekében a ZenBook Pro Duo 15 OLED átfogó, nagyteljesítményű I/O kompatibilitással rendelkezik, melybe beletartoznak a legújabb Thunderbolt™ 3 USB-C® portok. Ezek támogatják a Power Delivery és a DisplayPort funkciókat, továbbá a 40 Gbps sávszélességgel egy 8K-s külső kijelzőt vagy két 4K UHD kijelzőt is csatlakoztathatsz, vagy csak egy kijelzőt miközben élvezed a nagysebességű adatátvitelt a második porton. A ZenBook Pro Duo 15 OLED-et WiFi 6-tal (802.11ax) láttuk el, így könnyedén alkothatsz és oszthatsz meg út közben is.

Mobirise

IR KAMERA

Kéz nélküli, arcfelismerés alapú bejelentkezéssel

Élvezd a jelszó begépelés nélküli bejelentkezést a ZenBook Pro Duo 15 OLED-en a Windows Hello-val, mely egyetlen pillantással lehetséges az infravörös kamera4 használatával - még sötétben is!

Mobirise

AUDIO

Lenyűgöző hangzás

Az ASUS Golden Ear csapata a Harman Kardon hangmérnökeivel együttműködve hozta létre az ASUS SonicMaster audiotechnológia legújabb változatát, és az eredmények elképesztőek. A hardver és a szoftver egyedi kombinációjának köszönhetően a ZenBook Pro Duo 15 OLED olyan hihetetlen hangzást nyújt, amilyet laptopon még nem tapasztaltál.

Mobirise

TARTÓSSÁG

Katonai tesztelésű tartósság

A ZenBook Pro Duo 15 OLED megfelel a kimagasló követelményeket támasztó MIL-STD 810H katonai szabványnak a megbízhatóság és tartósság érdekében; megerőltető tesztelésnek vetjük alá, amely olyan elemeket tartalmaz, mint a működés tesztelése kíméletlen körülmények között, beleértve a szélsőséges magasságokat, hőmérsékleteket vagy páratartalmat. Emellett az ASUS saját, iparági átlagot messze meghaladó laptop tesztjeinek is megfelel.

Mobirise

ASUS Magyarország