*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

Mobirise

Az első laptop NVIDIA® Quadro RTX™ 6000 grafikával, a legújabb Intel® Core™ i9 processzorokkal, melyek a valaha volt legerősebb StudioBookká teszik a ProArt StudioBook One modellt. Az adattudományhoz, termékfejlesztéshez és animáláshoz kifejlesztett modell könnyedén kezeli a nagyszabású számításokat és a grafikailag legintenzívebb alkalmazásokat.

TELJESÍTMÉNY

A szakembereknek szükséges erő

A sokoldalú ProArt StudioBook One rendkívül vékony és kompakt, és a következő generációs teljesítményt nyújtja. E hihetetlen laptop minden egyes alkotórésze garantálja, hogy bármilyen feladattal képes megbirkózni. A nagy teljesítményű Intel processzora a legtöbb asztali gépet megszégyeníti, míg a legmodernebb Quadro GPU még a grafikailag legintenzívebb alkalmazásokat is kezeli.

GPU

A világ első Quadro RTX 6000 laptopja!

A ProArt StudioBook One a legelső laptop, mely Quadro RTX 6000 grafikus kártyát használ. Az akár 24 GB memóriájával és számos CUDA, RT és Tensor magjával zökkenőmentesen kezeli az animációk renderelését, a 8K videoszerkesztést és az adatszámításokat.

Mobirise

CPU

9. generációs Intel Core i9 processzorok

A ProArt StudioBook One készüléket 9. generációs Intel Core i9 processzor hajtja. Ez a processzor új szintre emeli a számítástechnikát, könnyedén túlteljesítik az előző generációt, így hihetetlenül egyenletes és reszponzív többfeladatos munkavégzést kínálnak. Biztosítja a lehetőséget a ProArt StudioBook One számára az összetett többszálas alkalmazások kezelésére, a többrétegű videoszerkesztésre és a könnyű 3D renderelésre.

Mobirise

ISV

ISV tanúsítvány

A kreatív szakembereknek a szoftver kulcsfontosságú. Az ASUS ezért is fektet a Független szoftvergyártó (ISV) tanúsítási eljárásba, hogy legjobb profi szoftveres alkalmazásokkal kapcsolatos élményt biztosítsa. Például az Adobe Premiere Pro használatával egyszerűen szerkesztheti a 8K RED RAW fájlokat a ProArt StudioBook One-nal, mivel az erőteljes hardveres gyorsítást alkalmaz.

Mobirise

DIZÁJN

Karcsú külső mögött rejlő teljesítmény

Az ASUS tervezői rögtön a kezdetektől igyekeztek megalkotni a világ egyik legerőteljesebb munkaállomás szintű laptopját. Ennek megfelelően is néz ki. A 15,6 colos ProArt StudioBook One Csillagszürke bevonata professzionális külsőt kölcsönöz, ultravékony profiljának köszönhetően könnyedén becsúsztathatod aktatáskádba vagy hordtáskádba.

Mobirise

KIJELZŐ

Szuperéles, 4K UHD képminőség

A ProArt StudioBook One 4K UHD kijelzője igazán lenyűgöző. A PANTONE® által hitelesített kijelzője szupergyors, 120 Hz-es frissítési arányt és Delta E < 1 színpontosságot garantál2, teljes szélességű üvege belesimul a kávákba.

Mobirise

HŐKEZELÉS

Egyedülálló hűtési kialakítás

Annak érdekében, hogy a ProArt StudioBook One csendes és hűvös maradjon, amikor keményen dolgozol, speciális kialakítása lehetővé teszi az optimális légáramlást a készülékházba és abból kifelé. Felnyitott állapotban a zsanér 4,57°-kal megdönti a készülékházat, ezzel maximalizálva a hideg levegő bejutását. A meleg levegő a készülékház oldalán távozik, így a gép akkor is hűvös marad, ha az öledben tartod a laptopot.

Mobirise

CSATLAKOZÓK

Gigabit osztályú csatlakoztathatóság

A nagy teljesítményű I/O portok átfogó készlete — ide értve a 8K video- és audiokimenethez rendelkezésre álló három Thunderbolt™ 3 portot is — biztosítja a ProArt StudioBook One tökéletes, gond nélküli csatlakoztathatóságát a sokoldalú rugalmasság érdekében az irodában és út közben egyaránt. Akár három külső kijelzőhöz is csatlakoztathatod a ProArt StudioBook One-t. Mindemellett a gigabit-szintű Wi-Fi 5 (802.11ac) lehetővé teszi a vezetékessel megegyező hálózati sebesség élvezetét — vezeték nélkül!

Mobirise
Mobirise

ASUS Magyarország