*Az oldal kizárólag általános- és tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.
A pontos specifikációkat a webáruház termékadatlapján tekintheti meg.

free amp template
asus,vivobook,x412,notebook

Akár dolgozol vagy játszol, az ASUS VivoBook 14 olyan kompakt laptop, mely mindig magával ragad, bármibe is fogsz bele. Új, keret nélküli, négy oldali NanoEdge kijelzője ulravékony 5,7 mm-es kávával büszkélkedik, mely lenyűgöző 87%-os képernyő-készülékház arányt nyújt a rendkívül magával ragadó látvány érdekében. Az új ErgoLift zsanér dizájn emellett megemeli a billentyűzetet a kényelmesebb gépelés érdekében. A VivoBook 14-et akár a legújabb Intel® Core™ i7 processzor is hajthatja dedikált NVIDIA® grafikával és két tárolós meghajtóval, hogy bármiféle gond nélkül el tudd elvégezni feladataidat. Továbbá, négyféle egyedi külsőben elérhető, hogy illeszkedjen stílusodhoz.

NanoEdge kijelző

Határtalanul magával ragadó

A VivoBook 14 feszegeti a lehetséges határait, ezzel inspirálva téged új korlátok ledöntésére. Az új keret nélküli, négyoldali NanoEdge dizájn egy majdnem kávamentes kijelzőt tesz lehetővé a VivoBook 15 számára hatalmas képernyő felülettel és hihetetlenül magával ragadó látvánnyal, munkához és szórakozáshoz egyaránt. Az ultravékony káva ellenére a kellemes HD kamerát a felső kávába helyeztük, hogy videóchatelhess távoli családtagjaiddal és barátaiddal.

asus,vivobook,x412,notebook

Kompakt méret

Amikor a kevesebb több

Az új, keret nélküli négyoldali NanoEdge kijelző a minimumon tartja a méreteket, így a VivoBook 14 alapterülete érzékelhetően kisebb elődeinél. Kevesebb helyet foglal az asztalodon, több helyet hagyva neked.

asus,vivobook,x412,notebook

KÖNNYŰ

MINDENHOVÁ ELKÍSÉR

Az élet olyan gyorsan zajlik, és neked egy olyan laptopra van szükséged amely nem fog vissza. A VivoBook 14 kompakt, utazásbarát méretekkel rednelkezik és hihetetlenül könnyű - csak csúsztasd a táskádba. és évlezd, hogy bárhová magaddal viheted.

asus,vivobook,x412,notebook

Formaterv

Fejezd ki magad színekkel

A VivoBook 14 különböző borításokkal érhető el, hogy illeszkedjen stílusodhoz Az áttetsző ezüst karcsú és kifinomult külsőt kölcsönöz, ha pedig a diszkrétebb megközelítésnek vagy híve, akkor válaszd a palaszürkét. Alkoss trendet a különleges, színváltós pávakékkel: egyedülálló választás, amely különböző szögekből nézve változtatja színét. Ha tényleg ki akarsz tűnni, a fényes borítású élénk korallt is választhatod. 

ErgoLift

Dobd fel magad

A VivoBook 14-et felnyitva a hatékonyság és a lehetőségek világa tárul eléd. A precíziós tervezésű ErgoLift zsanér selymesen-sima, kettős funkcióval rendelkezik, bármely szögben biztonságosan tartja a kijelzőt, és 2 fokban megdönti a billentyűzetet, hogy minden alkalommal tökéletes gépelési pozíciót biztosítson.

asus,vivobook,x412,notebook

TELJESÍTMÉNY

MINDEN LEHETSÉGES

Jövőd olyan, amilyenné alakítod, és a VivoBook 14 rendelkezik az aszközökkel, melyek minden lépésnél segítenek.  A legeslegújabb Intel Core processzorokkal és NVIDIA dedikált grafikával bármire készen állsz, ami rád vár, legyen az több feladat hatékony elvégézése, multimédia-annyagok szerkesztése vagy laza játék- A kétsávos Wi-Fi 5-el (802.11-ac) szupergyors online élményben lesz részed akár 867 Mbps-os sebességgel.

asus,vivobook,x412,notebook

Kettős tároló

Rövidebb betöltési idők, nagyobb tárhely

A VivoBook 14 két tárolós dizájnja szupergyors adatteljesítményt és hatalmas tárhely kapacitást nyújt. Telepítsd az alkalmazásokat az SSD-re szupergyors válaszidők és betöltési idők érdekében, az olyan nagy fájlok tárolására, mint a filmek, zenék és fotóalbumok pedig használd a HDD-t. A VivoBook 14 emellett Intel Optane™ memória technológiával rendelkezik, így az alkalmazások gyorsabban töltődnek be és több feladat egyidejű elvégzését simábbnak érzed. A legjobbat kapod mindkét megoldásból: SSD-szintű teljesítményt és a hagyományos merevlemez nyújtotta hatalmas tárhelyet.

asus,vivobook,x412,notebook

Egy érintéses Windows Hello bejelentkezés

VALÓDI SZÍNEK ÉS SEBESSÉG A KIJELZŐN

A laptopodhoz való hozzáférés sose volt egyszerűbb vagy biztonságosabb. A VivoBook 14 érintőpadba épített ujjlenyomat érzékelőjével és a Windows Hello-val nem kell begépelni a jelszavadat minden alkalommal amikor bejelentkezel - csak egyetlen érintésre van szükség!

Masus,vivobook,x412,notebook

Billentyűzet

Pontosan a te típusod

A VivoBook 14 teljes méretű háttérvilágított billentyűzete  tökéletes sötétben való munkavégzésre. Egy darabból álló, tartós szerkezete, ergonomikus tálcás dizájnja, és 1,4 mm-es billentyűútjai kényelmes gépelési élményt biztosítanak – az ErgoLift zsanérnak köszönhetően tökéletes szögben. A billentyűsapkákat akár 10 000K leütésből is álló tartóssági tesztnek vetjük alá — így soha nem kell aggódnod a tartósság miatt!

asus,vivobook,x412,notebook

Csatlakozások

A lehetőségek csatlakoztatása

A VivoBook 14-et megfordítható, C típusú USB (USB-C) porttal is felszereltük, így az eszközök csatlakoztatása bármely irányból a lehető legegyszerűbb. Mitöbb, a régebbi USB 2.0 csatlakozóknál akár 10-szer gyorsabb adatátviteli sebességet is nyújthat! Emellett rendelkezik USB 3.1 és USB 2.0 portokkal, HDMI kimenettel és microSD kártyaolvasóval — így egyszerűen csatlakoztathatod összes meglévő kiegészítő eszközödet, kijelzőidet és projektoraidat!

asus,vivobook,x412,notebook

Akkumulátor

Egész nap hatékony maradhatsz

A VivoBook 14-gyel tovább dolgozhatsz csúcsminőségű lítium-polimer akkumulátorának köszönhetően, mely egész napos számítógép-használatot biztosít. Az integrált ASUS-exkluzív ASUS Battery Health Charging technológia megvédi akkumulátorodat a túltöltéstől, ami megnöveli az akkumulátor élettartamát és csökkenti az akkumulátor felfúvódásának esélyét, ezzel top állapotban tartva az akkumulátorodat.

asus,vivobook,x412,notebook

Audio

Legyen a hangzás inspiráló

Az ASUS SonicMaster a legjobb hardvert, szoftvert és hangolási technológiát kombinálja azzal a céllal, hogy a legnagyszerűbb hangzást nyújtsa számodra. A professzionális kodek pontos audiokódolást és -dekódolást biztosít; míg a VivoBook 14-hez tökéletesen igazított erősítők, nagy hangszórók és rezonáns kamrák gondoskodnak az erőteljes hangzásról ésmélyebb basszusról. A további jelfeldolgozás és hangolás segít neked a kisebb részletek finomításában, a zajszűrésben és a hangtisztaság javításában, hogy a végén igazán magával ragadó hangzást kapj.

asus,vivobook,x412,notebook